Aşılama olanlar ve sonuç bekleyenler

Ani hareketlerde kasık ağrım var. Birde inanılmaz bir halsizlik yorgunluk var. Kafamı koyduğum her yerde uyuyorum🤦🏻‍♀️ önceki ovitrellelerde böyle olmamıştım. 3 gündür herkes neyin var diyip duruyor 😂 sizin belirtileriniz neler
Hahaha ay hadi inşallah hamişsindir ☺️ bugün 6. Günüm ve inanılmaz şişkinlik ve ağrı hissediyorum. Onun dışında göğüs ağrısı vs yaşamıyorum. Eskiye oranla çok çabuk uykum geliyor iş yerinde olsun eve gelince olsun direkt yorgun düşüp uyuyorum ama bakalım psikolojik değildir umarım 🙏🏻 ☺️

Hahaha ay hadi inşallah hamişsindir ☺️ bugün 6. Günüm ve inanılmaz şişkinlik ve ağrı hissediyorum. Onun dışında göğüs ağrısı vs yaşamıyorum. Eskiye oranla çok çabuk uykum geliyor iş yerinde olsun eve gelince olsun direkt yorgun düşüp uyuyorum ama bakalım psikolojik değildir umarım 🙏🏻 ☺️
İnşallah hepimiz hamişizdir 🌸 bence psikolojik değil ilaçlarında etkisi var. Ama tabi içerde neler oluyor bilmiyoruz 🤭 hem ilaç etkisi hemde belki döllenme falan oluyorsa onun etkilerini yaşıyor olabiliriz 💁🏻‍♀️

İnşallah hepimiz hamişizdir 🌸 bence psikolojik değil ilaçlarında etkisi var. Ama tabi içerde neler oluyor bilmiyoruz 🤭 hem ilaç etkisi hemde belki döllenme falan oluyorsa onun etkilerini yaşıyor olabiliriz 💁🏻‍♀️
Evet inşallah öyledir 💕 erkenden test yapma düşüncesi tek bende yoktur umarım kendimi zor tutuyorum 😂😂🥹

Selam asilamami oldum geldim 😅 hic agrim sizim kramp vs yok kanama olabilir belki dedi ama suan icin yok zaten daha 1.5 saat falan oldu. Bakalim hakkimizda hayirlisi kolaylikla olsun🤗
Canım hayırlı olsun inşallah 🥹 benim aşılama sonrası kanama olmuştu çok az. Bugün nasılsın var mı ağrın ☺️

merhaba bende 28 inde aşılama olmayı bekliyorum henüz yumurtalarım var mı bilmiyorum kasıklarımda kramplar oluyor akıntım da oldu ilişki yaşadık ama benim yumurtalarım çabuk çatlıuor bakalım 28 inde gidince yerlerinde duracaklar mı biliyorum çok az ihtimalimiz var ama rabbim bu şekilde yazmışsa bunları da göreceksek bu yolla olur diye düşünüyorum
Her zaman için hayırlısını dile 💕 pozitif düşünelim pozitif olsun inşallah

Günaydıınnn🌸 bende kaşık ağrısı var. Ve dün 3-4 kere peçeteye gelen kahverengi bir lekelenme oldu ama çok az. Çamaşırıma falan geçmedi. Bugün sabahta 1 kere oldu. Merakla beklemedeyim 🤭
Günaydın 🥰 hadi inşallah yerleşme kanaması olmuştur ☺️ benim dünden beri aşırı bel ağrım var hayırlısı bakalım

Kızlar durumlar nasıl nasılsınız belirtilerinizde değişiklik var mı ☺️☺️ ben dün test yaptım dayanamayıp silik çizgi çıktı

Arkadaşlar merhabalar ben bugün aşılama oldum ve az bir şey kan geldi sonra dan geçti az birşeyde akıntı oldu hatta kendi kendime dedim acaba konulan spermler gerimi akti diye ama kasık ağrısı bende de var ve bu normal birşey çünkü çatlatma ignesinden dolayı kaynaklı hepimizin hakkında hayırlısı olsun 14gun nasıl geçer bilmiyorum ama inşallah hamile oluruz sağlık hayırlı evladımız olur inşallah hepimizin

Arkadaşlar merhabalar ben bugün aşılama oldum ve az bir şey kan geldi sonra dan geçti az birşeyde akıntı oldu hatta kendi kendime dedim acaba konulan spermler gerimi akti diye ama kasık ağrısı bende de var ve bu normal birşey çünkü çatlatma ignesinden dolayı kaynaklı hepimizin hakkında hayırlısı olsun 14gun nasıl geçer bilmiyorum ama inşallah hamile oluruz sağlık hayırlı evladımız olur inşallah hepimizin
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun aynı süreçten bende geçtim 8 gün önce ☺️ akıntı ve ilk gün kan normal sonra geçiyor zaten. Kaşık ağrısı bir süre devam edecek benim 8. Günüm bitiyor bugün hala kasık ağrısı çekiyorum. Belim ve kalçam da aşırı ağrımaya başladı bugün. Zaman sanki geçmiyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşalllah bu yolun sonunda bebişlerimize kavuşuruz ☺️☺️🤲🏻🤲🏻💕💕💕💕☺️💕

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun aynı süreçten bende geçtim 8 gün önce ☺️ akıntı ve ilk gün kan normal sonra geçiyor zaten. Kaşık ağrısı bir süre devam edecek benim 8. Günüm bitiyor bugün hala kasık ağrısı çekiyorum. Belim ve kalçam da aşırı ağrımaya başladı bugün. Zaman sanki geçmiyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşalllah bu yolun sonunda bebişlerimize kavuşuruz ☺️☺️🤲🏻🤲🏻💕💕💕💕☺️💕
Aayy canımsın yaa bende bel ağrısı yok ama az birşey kasık ağrısı ve akıntı var fitil kullanmaya başladım umarım tutar beklediğimize değer inşallah ama çok korkuyorum

Genelde ne hangi kaşık taragin ağrıyor benim sağ😞

X