Aşılama olanlar tutanlar tutmayanlar

Çok korktum bir an, çünkü benim aşılama günüm çok kötüydü karnım baya ağrıyordu.
Yok yok korkma oluyormuş öyle ama benim bide rahim ağzı tıkalıymış dr onu açmaya uğraştı ağrılı oldu biraz sende ağrı oldu mu işlem aşamasında

Yok yok korkma oluyormuş öyle ama benim bide rahim ağzı tıkalıymış dr onu açmaya uğraştı ağrılı oldu biraz sende ağrı oldu mu işlem aşamasında
Yoo işlem aşamasında ağrı olmadı. Rahim ağzı nasıl tıkalı olabilir ki kendini kastın mı ondan.mi. benimki aşılamadan 2 saat sonra başladı bir gün boyunca uyudum. Çok şükür 2. Gunumdeyjm ağrım hafifledi

Bilmiyorum ki kasmış olabilirim ama ondan değildir sordum önemli bişey değilmiş ama belki o sıra enfeksiyon felan vardı ondandır kendini yorma gerçi Dr demiştir ağır şeyler felan kaldırma inşallah güzel haberlerini alırız

Siz ne zaman yaptırdınız aşılamayı

Yok canım yumurta çatlamamış kist yapmış ama bunları düşünme nasipse zaten gelir bunu seni inşallah tutar seninki bana da yaz sonucu bide bişey sorcam idarar sıkışık olman gerek felan dediler mi aşılama sırasında

Yok hiçbir şey söylemediler hatta benimki 39.saatte yapildi

Doktor bana protein ağırlıklı beslenmemi söyleyip bol bol su iç dedi bir de tuzu sifirla dedi. Diğerleri tamam da tuzu herkese söylüyorlar mi acaba. Size de söylediler mi
Yoo bana beslenme ile ilgili hiç bişe demediler ben netten baktım nasıl beslenmeli diye orda proteini gördüm ama tuzu hatırlamıyorum ama yine de olabildiğince azalt pkos mu vardı sende ondan demiş olabilir bize tuz iyi gelmiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…