Merhaba canım bende cuma günü aşılama oldum bu 2. aşılamam bol bol dinleniyorum bende dün ve bugün biraz kasık ağrım var dün yumurtlayacakmışım gibi bi akıntım olduMerhaba ben bu ayın 9 unda aşılama oldum florence nightingale de. Bu süreçte yaptınız ve yapmadığınız şeyler nedir. Önerilerinize açığım. Pco hastasıyım tek tüpüm tıkalı bakalım bu ay inşallah tutar ilk defa aşılama yaptırdım. Öncesinde femera kullandım ve ovitrella iğne oldum. Dualarınızı eksik etmeyin
Merhaba canım bende cuma günü aşılama oldum bu 2. aşılamam bol bol dinleniyorum bende dün ve bugün biraz kasık ağrım var dün yumurtlayacakmışım gibi bi akıntı
Merhaba canım bugün 9. Günüm ve test yapmak istiyorum ama çıkmaz sanırım. Yarında evlilik yıldönümümüz şuanda kasıklarımda batma ruh hali değişikliği kabızlık vs var sizce test yapmalı mıyımMerhaba canım bende cuma günü aşılama oldum bu 2. aşılamam bol bol dinleniyorum bende dün ve bugün biraz kasık ağrım var dün yumurtlayacakmışım gibi bi akıntım oldu
çıkmayabilir ama kan testinde değer düşükte olsa çıkma ihtimalı vücudunuzun salgıladığı hcg hormonuna bağlıMerhaba canı
Merhaba canım bugün 9. Günüm ve test yapmak istiyorum ama çıkmaz sanırım. Yarında evlilik yıldönümümüz şuanda kasıklarımda batma ruh hali değişikliği kabızlık vs var sizce test yapmalı mıyım
Benimde aynıları var beyaz akıntı falan da varMerhaba canım bende cuma günü aşılama oldum bu 2. aşılamam bol bol dinleniyorum bende dün ve bugün biraz kasık ağrım var dün yumurtlayacakmışım gibi bi akıntım oldu
Bilemiyorum yapıp yapmamak arasında kaldımçıkmayabilir ama kan testinde değer düşükte olsa çıkma ihtimalı vücudunuzun salgıladığı hcg hormonuna bağlı
Merhaba. Bende aşılama olacağım, bugün akşam dokuzda çatlatma iğnesi, cuma sabah 9 da ise biz orada olacakmişiz.Yani tam 36 saat sonra. Sizin de mi böyle oldu? Geç mi değil mi anlayamadım. Bir de bu işlem ne kadar sürüyor acaba eşimin sadece 3-4 saat izini varMerhaba canım bende cuma günü aşılama oldum bu 2. aşılamam bol bol dinleniyorum bende dün ve bugün biraz kasık ağrım var dün yumurtlayacakmışım gibi bi akıntım oldu
Merhaba canım. Aşılama çatlatma iğnesi vurulduktan 36 saat sonra yapılıyor. Benim de 36 saat sonra aşılama yapıldır. Bize sabah 8de burda olun demişlerdi. Eşim 8de örnek verdi 2 saat sonra en hareketli sağlıklı olanlarını ayıklayıp saat 11:00 de aşılamam yapıldı. Aşılama işlemi 5 dk bile sürmüyor. Sonra 20 dk dinlenip eve geldik. Benimde 5. Günüm bekliyorum bakalım inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimizeMerhaba. Bende aşılama olacağım, bugün akşam dokuzda çatlatma iğnesi, cuma sabah 9 da ise biz orada olacakmişiz.Yani tam 36 saat sonra. Sizin de mi böyle oldu? Geç mi değil mi anlayamadım. Bir de bu işlem ne kadar sürüyor acaba eşimin sadece 3-4 saat izini var
Benim yoğun akımtım yok ama arada geliyor yine bazen de hafif kasık ağrım olup geçiyor. Ama test için daha erken. Bikaç gün sonra tekrarla istersen ama kanda yapsan daha net olur bence.Benimde aynıları var beyaz akıntı falan da var
İnşallah olumlu sonuçlar alırsınız. Bende bugün çatlatma iğnesi vurdum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.Merhaba canım. Aşılama çatlatma iğnesi vurulduktan 36 saat sonra yapılıyor. Benim de 36 saat sonra aşılama yapıldır. Bize sabah 8de burda olun demişlerdi. Eşim 8de örnek verdi 2 saat sonra en hareketli sağlıklı olanlarını ayıklayıp saat 11:00 de aşılamam yapıldı. Aşılama işlemi 5 dk bile sürmüyor. Sonra 20 dk dinlenip eve geldik. Benimde 5. Günüm bekliyorum bakalım inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize
Amin canım inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimizeİnşallah olumlu sonuçlar alırsınız. Bende bugün çatlatma iğnesi vurdum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.
Bu arada bana cuma günü parasını ödeyeceğiniz ama covid de dahil etmişler. Siz de covid testi verdiniz miMerhaba canım. Aşılama çatlatma iğnesi vurulduktan 36 saat sonra yapılıyor. Benim de 36 saat sonra aşılama yapıldır. Bize sabah 8de burda olun demişlerdi. Eşim 8de örnek verdi 2 saat sonra en hareketli sağlıklı olanlarını ayıklayıp saat 11:00 de aşılamam yapıldı. Aşılama işlemi 5 dk bile sürmüyor. Sonra 20 dk dinlenip eve geldik. Benimde 5. Günüm bekliyorum bakalım inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize
Ben şehir hastanesinde yaptırdım aşılamadan 2 gün önce yapıldı covid testimiz. Eğer pozitif çıkarsa aşılamayı iptal ediyorlar. İnşallah bi sıkıntı olmadan yaptırır kavuşursun bebeğineBu arada bana cuma günü parasını ödeyeceğiniz ama covid de dahil etmişler. Siz de covid testi verdiniz mi
Ewt geldi canım ama aynı gün başladı benimki baya sürdü 4 5 gün felan hafif kahverengi lekeler olarak ama doktorum söylemişti zaten kanama olur korkma diyeMerhaba aşılama yaptıranlar, aşılamadan sonraki gün sizde de kan geldi mi.hafif kahve topak seklinde
Çok korktum bir an, çünkü benim aşılama günüm çok kötüydü karnım baya ağrıyordu.Ewt geldi canım ama aynı gün başladı benimki baya sürdü 4 5 gün felan hafif kahverengi lekeler olarak ama doktorum söylemişti zaten kanama olur korkma diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?