- 19 Ekim 2022
- 897
- 427
- 23
- 29
- Konu Sahibi AnneveBebek0
-
Tiktok arama yerine veya instagram mikroçip yazın ordan bi izleyin derim ben beynimi yedim size de tavsiye ederimAşılama bende olacağım önümüzdeki haftalarda inanın ilk kez duyuyorum. Bnm doktor hangi tarz yapar nedir bilmiyorum takip edeyim bu sohbeti
Tiktok arama yerine veya instagram mikroçip yazın ordan bi izleyin derim ben beynimi yedim size de tavsiye ederim
Bu şekil yazın bakın isterseniz bende ilk iki asılamamı normal sizin gibi yaptırmıştım umutsuzluğa kapılmayın inşallah sizinledir bebiş tutarBende Aşılama yaptırdım ama mikroçip falan demedi yıkamada en güçlü spermler seçilip enjekte edilecek dedi . Mikrocipli nasıl oluyor ki?
Sağol canım ama ben Ağustos ayında yaptırdım benimki negatif oldu. İnşallah senin ki tutarBu şekil yazın bakın isterseniz bende ilk iki asılamamı normal sizin gibi yaptırmıştım umutsuzluğa kapılmayın inşallah sizinledir bebiş tutar
ÜzüldümSağol canım ama ben Ağustos ayında yaptırdım benimki negatif oldu. İnşallah senin ki tutar
Aşılama yaptığım da tek tüp kapalıydı başka sorun yoktu eşimde de sorun yok.Üzüldümbenım de 2 tane negatif aşılamam var malesef ki. Sizin sorun varmıydı acaba?
Anladım olur hayırlısıyla inşallah bizim de bir sorun yok 2 seneyi geride bıraktık bakalım son kez deneyeceğiz. Tüp bebeğe geçecektik ama benim aklımda mikroçip kaldı bu yüzden son bir deneme istedim vardır bunda da bir hayırAşılama yaptığım da tek tüp kapalıydı başka sorun yoktu eşimde de sorun yok.
İnşallah canım Allah gönlüne göre versinAnladım olur hayırlısıyla inşallah bizim de bir sorun yok 2 seneyi geride bıraktık bakalım son kez deneyeceğiz. Tüp bebeğe geçecektik ama benim aklımda mikroçip kaldı bu yüzden son bir deneme istedim vardır bunda da bir hayır
İnşallah gerek kalmaz hamiş haberını verirsinBen de bu ay tutmazsa aşılama deneyeceğim. O yüzden bu konunun takibindeyim. İnşallah hepşmizin en kısa sürede bebişi olur
Gözünüz aydın lütfen bana da dua edin sağlıcakla kucağınıza alın inşallah1. Ve 3. Aşılama pozitif oldu 2. Negatif. 1. Si biyokimyasal oldu şuan 9+3 hamileyim.
Üçüde sperm wash ile oldu .
Çok teşekkür ederim tüm anne baba olma hayali kuranların kolları evlatlarıyla dolsun daha fazla beklemedenGözünüz aydın lütfen bana da dua edin sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Yiyecek beyin kalmadı bir senedir nedensiz gebe kalamamaTiktok arama yerine veya instagram mikroçip yazın ordan bi izleyin derim ben beynimi yedim size de tavsiye ederim
Ay inan bende bu yola girmeden önce çift çizginin böylesine muhteşem birşey olduğunu bilmezdim. Rabbim herkese nasip etsin birde şey sorcam sizin tüplere bakıldı mi bana bakılmadan direkt aşılama yapacak. Biraz mantıksız geldi hoca gerek görmüyorum dedi ama adam çok iyi alanında. Ankara'da olcam yani bilmiyorumİnşallah gerek kalmaz hamiş haberını verirsinvallahi ciddi söylüyorum bazen çok üzülüyorum buraya girip tanımadığım insanların çift çizgili testlerine bakıp mutlu olup öyle uyuyorum rabbım tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah
Bence çok saçma ilk etapta rahim filmi çekmesi gerekiyor belki tüpün kapalı? Şuan aşılama yapsa da olan parana olur tedbiri elden bırakmamak lazımAy inan bende bu yola girmeden önce çift çizginin böylesine muhteşem birşey olduğunu bilmezdim. Rabbim herkese nasip etsin birde şey sorcam sizin tüplere bakıldı mi bana bakılmadan direkt aşılama yapacak. Biraz mantıksız geldi hoca gerek görmüyorum dedi ama adam çok iyi alanında. Ankara'da olcam yani bilmiyorum
Ben neler yapmadım kiBirde neler yaptınız bu süreçte. Benim femara kullandim . ovulasyon testi kullandım 4 ay boyunca gebelik olmadı . Eşimde sorun yok ama gitmiyo mu buluşmuyorlar mi bilmiyorum içeride neler oluyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?