- 22 Mart 2023
- 435
- 92
- 18
- 29
- Konu Sahibi AnneveBebek0
-
Ben neler yapmadım kiklomen ovitrelle olmadı femara ovitrelle olmadı ama bunlar 6’şar ay olarak düşün etti 1 yıl sonra rahim filmi çekindim onda da sorun yok sonra aşılama için iğnelere geçtik gonalf 2 defa da aşılama oldum olumsuz bu arada kullandığım macunlar otlar bilmem ne pençelerini saymıyorum içimde kalmasın diye birde mikroçipli deneyeceğim bakalm
Nasip kısmet olmuyorsa vardır Allahın bir bildiği artık cokda takmamaya çalışıyormmAynıyız hayırlısı ya. Elden birşey gelmiyor vallahi hamile olanlara şaşıp kalıyorum artık
Kime yaptiriyorsunz.bende Ankara etlik zubeyde hanimda asilama olcm.dün gonalf basladim pazartesi kontrole gtcmAy inan bende bu yola girmeden önce çift çizginin böylesine muhteşem birşey olduğunu bilmezdim. Rabbim herkese nasip etsin birde şey sorcam sizin tüplere bakıldı mi bana bakılmadan direkt aşılama yapacak. Biraz mantıksız geldi hoca gerek görmüyorum dedi ama adam çok iyi alanında. Ankara'da olcam yani bilmiyorum
Adana’da Fatih adanacıoğlu doktorumun adı bende şimdi kontrolden çıktım 3 yumurtam olgunlaşmış pazartesi aşılama olacağım inşallah hepimiz burdan o güzel haberi veririz birbirimizeKime yaptiriyorsunz.bende Ankara etlik zubeyde hanimda asilama olcm.dün gonalf basladim pazartesi kontrole gtcm
Hayırlı olsun inşallahAdana’da Fatih adanacıoğlu doktorumun adı bende şimdi kontrolden çıktım 3 yumurtam olgunlaşmış pazartesi aşılama olacağım inşallah hepimiz burdan o güzel haberi veririz birbirimize
Mesaj atim ozelden cnmKime yaptiriyorsunz.bende Ankara etlik zubeyde hanimda asilama olcm.dün gonalf basladim pazartesi kontrole gtcm
Selam canm bende 2 ay klomen kullandm olmadıBen neler yapmadım kiklomen ovitrelle olmadı femara ovitrelle olmadı ama bunlar 6’şar ay olarak düşün etti 1 yıl sonra rahim filmi çekindim onda da sorun yok sonra aşılama için iğnelere geçtik gonalf 2 defa da aşılama oldum olumsuz bu arada kullandığım macunlar otlar bilmem ne pençelerini saymıyorum içimde kalmasın diye birde mikroçipli deneyeceğim bakalm
Merhaba kac igne kullanıliyor acabaKime yaptiriyorsunz.bende Ankara etlik zubeyde hanimda asilama olcm.dün gonalf basladim pazartesi kontrole gtcm
Benim 3. Aşılama da olmadı eğer maddi olarak sizi aşmayacak ise kesinlkle direk tüp bebek yaptırın benım 3 defa aşılama paramla tüp bebek yapmıştım yaniSelam canm bende 2 ay klomen kullandm olmadı
Nasipse asilama olacagm bu ay ama çipli mi normal mi bilemedim
bIzde sebepsiz inferilite var
Yaaaa uzuldumBenim 3. Aşılama da olmadı eğer maddi olarak sizi aşmayacak ise kesinlkle direk tüp bebek yaptırın benım 3 defa aşılama paramla tüp bebek yapmıştım yani
8 gun kullandim ben.kontroldd yumurtanin durumuna gore soyluyor doktor.Merhaba kac igne kullanıliyor acaba
Günaydınn cok tesekkur ederim8 gun kullandim ben.kontroldd yumurtanin durumuna gore soyluyor doktor.
Rica ederim. Ben de bugin kan verdim.sonuc yarin cikcakGünaydınn cok tesekkur ederim
Ayy kuzum hayirli haberlerini bekliyorum insallahhhRica ederim. Ben de bugin kan verdim.sonuc yarin cikcak
Olmadi malesefAyy kuzum hayirli haberlerini bekliyorum insallahhh
Olmadi malesef
İlktiHay Allah be canımm cok uzuldumilk aşılaman mı
Ah aj bende olacgm ama smdi sana cok uzuldum butun hevesim gitti
Rabbim çok aratmadan tez vakitte nasip etsin inşallah yaa
İnşallahRabbim çok aratmadan tez vakitte nasip etsin inşallah yaa
InsaRabbim çok aratmadan tez vakitte nasip etsin inşallah yaa
seninki ne zamn olckHay Allah be canımm cok uzuldumilk aşılaman mı
Ah aj bende olacgm ama smdi sana cok uzuldum butun hevesim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?