• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama olanlar mikroçip ve normal

Mikro çip mi normal mi

• Mikroçip aşılama

OY: 2 18,2%
  • Normal aşılama

OY: 6 54,5%
  • Aşılama tutmadı

OY: 5 45,5%

• Ankete Katılan
    11
Ben neler yapmadım ki😂 klomen ovitrelle olmadı femara ovitrelle olmadı ama bunlar 6’şar ay olarak düşün etti 1 yıl sonra rahim filmi çekindim onda da sorun yok sonra aşılama için iğnelere geçtik gonalf 2 defa da aşılama oldum olumsuz bu arada kullandığım macunlar otlar bilmem ne pençelerini saymıyorum 😂 içimde kalmasın diye birde mikroçipli deneyeceğim bakalm 🤭
😄 Aynıyız hayırlısı ya. Elden birşey gelmiyor vallahi hamile olanlara şaşıp kalıyorum artık

Ay inan bende bu yola girmeden önce çift çizginin böylesine muhteşem birşey olduğunu bilmezdim. Rabbim herkese nasip etsin birde şey sorcam sizin tüplere bakıldı mi bana bakılmadan direkt aşılama yapacak. Biraz mantıksız geldi hoca gerek görmüyorum dedi ama adam çok iyi alanında. Ankara'da olcam yani bilmiyorum
Kime yaptiriyorsunz.bende Ankara etlik zubeyde hanimda asilama olcm.dün gonalf basladim pazartesi kontrole gtcm

Kime yaptiriyorsunz.bende Ankara etlik zubeyde hanimda asilama olcm.dün gonalf basladim pazartesi kontrole gtcm
Adana’da Fatih adanacıoğlu doktorumun adı bende şimdi kontrolden çıktım 3 yumurtam olgunlaşmış pazartesi aşılama olacağım inşallah hepimiz burdan o güzel haberi veririz birbirimize🙏

Ben neler yapmadım ki😂 klomen ovitrelle olmadı femara ovitrelle olmadı ama bunlar 6’şar ay olarak düşün etti 1 yıl sonra rahim filmi çekindim onda da sorun yok sonra aşılama için iğnelere geçtik gonalf 2 defa da aşılama oldum olumsuz bu arada kullandığım macunlar otlar bilmem ne pençelerini saymıyorum 😂 içimde kalmasın diye birde mikroçipli deneyeceğim bakalm 🤭
Selam canm bende 2 ay klomen kullandm olmadı
Nasipse asilama olacagm bu ay ama çipli mi normal mi bilemedim
bIzde sebepsiz inferilite var

Selam canm bende 2 ay klomen kullandm olmadı
Nasipse asilama olacagm bu ay ama çipli mi normal mi bilemedim
bIzde sebepsiz inferilite var
Benim 3. Aşılama da olmadı eğer maddi olarak sizi aşmayacak ise kesinlkle direk tüp bebek yaptırın benım 3 defa aşılama paramla tüp bebek yapmıştım yani 😢

Benim 3. Aşılama da olmadı eğer maddi olarak sizi aşmayacak ise kesinlkle direk tüp bebek yaptırın benım 3 defa aşılama paramla tüp bebek yapmıştım yani 😢
Yaaaa uzuldum😔 Rabbim en kısa surede anne olmayi tum isteyen kullarina nasip etsm insallah
Bizi de tup zorluyor suan canm 70 bin fiyat verdiler
Esimde aşılama bari yapalm dedi

Back