• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık AŞILAMA OLANLAR BAKARMISINIZ 😓

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılamadan sonra rahmi dinlendirelim vs dedimi. Bizde tüp bebeğe geçiş yapıcaz doktorundeğiştirdik 1 ay rahmi dinlendirelim dedi. Tedavinin aşamalarını rica etsem doktorunuzun tavsiyelerini bizimlede paylaşırmısınız
Yok dinlendirelim demediler. Paylaşırım canım tabi geç yazdım kusura bakma. 2.asilama tutmayınca aynı hastanede tüp bebek merkezine geçtim. Zaten tüp bebeğe geçmek isteğiyle gittim doktoruma da. Ki kendisinden çok memnundum. Tüp bebekte benimle ilgilenen iki doktor var şimdi. Adetimin 3.gunu geçen pazartesi gitmiştim kontrol ettiler ilaç baslayabiliriz dediler. 4 gün gonalf kullandım cuma kontrol ettiler çok güzel yanıt aldik dediler. Cetrotide diye bı başka iğneye daha başladım. Cuma cts Pzr gonalf ile birlikte kullanıp yarın pazartesi tekrar kontrole gideceğim. Fresh mi olacak dondurulacak mi yarın soylerecekler haftasonuna doğru toplarız demisti

Kızlar bende tüp bebeğe başladım gebelik kaybı kayıplarımı araştıracaklar ben size dönüş yaparım bilgi veririm

Evet çok fazla istiyorlar ama napıcaksın ya ben bisey merak ediyorum kromozom bozuklugu olan çocuk sahibi olamaz mı? Bilgin varmı
Eşinizde yada sizde kromozom bozukluğu var ise. Tedaviye başladığınızda embriyolarınıza pgt yapılarak sağlıklı olan embriyo seçilerek transfer yapılır ve sizde hamile kalabilirsiniz

Kızlar ya bi şey soracağım cevap verirseniz sevinirim.. ben de bi sıkıntı yok eşimin sperm konsantrasyon 39 milyon ileri hızlı 5 ileri yavaş 35 doktor hiçbir sıkıntı yok dedi bunların toplamı 32 yeterli sizin 40 dedi. Neyse yumurta takibi yaptırdım ilaç verdi 3 yumurta oluşmuştu 2 eylülde iğne vurdurdum çatladı yumurtalar ama regl geliyor... yani doktor sorun yok diyor ama olmuyor tutmuyor yani.. bu durumda aşılamada şansım var mıdır sizce yoksa beklemeli miyim doğal yoldan olmasını

Kızlar ya bi şey soracağım cevap verirseniz sevinirim.. ben de bi sıkıntı yok eşimin sperm konsantrasyon 39 milyon ileri hızlı 5 ileri yavaş 35 doktor hiçbir sıkıntı yok dedi bunların toplamı 32 yeterli sizin 40 dedi. Neyse yumurta takibi yaptırdım ilaç verdi 3 yumurta oluşmuştu 2 eylülde iğne vurdurdum çatladı yumurtalar ama regl geliyor... yani doktor sorun yok diyor ama olmuyor tutmuyor yani.. bu durumda aşılamada şansım var mıdır sizce yoksa beklemeli miyim doğal yoldan olmasını
Merhabalar, iki kere aşılama oldum. Bence aşılama için doktorun senin bedenini iyi okuması şart. Benim için zaman kaybi miydi emin olamadim. Cunku tüp bebeğe başlayınca doktor rahmimim küçük ve %50 oranında elverişli olduğunu söylüyor. Yani aslında aşılamayı boşuna yapmisim. İş doktorda bitiyor diyorum

Merhabalar, iki kere aşılama oldum. Bence aşılama için doktorun senin bedenini iyi okuması şart. Benim için zaman kaybi miydi emin olamadim. Cunku tüp bebeğe başlayınca doktor rahmimim küçük ve %50 oranında elverişli olduğunu söylüyor. Yani aslında aşılamayı boşuna yapmisim. İş doktorda bitiyor diyorum
Doktorum tüp bebek uzmanı canım iyi bir doktor anlayacağın... ama adam tüp bebeğin veya aşılamanın bahsini açmadı hiç bilemiyorum yaaa stres yapıyoruz sanırım canım rabbim en kısa zamanda bi evlat versin size inş hayırlısı ile

Doktorum tüp bebek uzmanı canım iyi bir doktor anlayacağın... ama adam tüp bebeğin veya aşılamanın bahsini açmadı hiç bilemiyorum yaaa stres yapıyoruz sanırım canım rabbim en kısa zamanda bi evlat versin size inş hayırlısı ile
O zaman güven doktoruna, bu tek başına yüklenip kafa yorabilecegimiz bir süreç değil diye düşünüyorum. Sırtını güveneceğin bir hekime yaslamak rahatlatir. Stres yapma demiycem benim de sebepsiz infertilite çünkü. Hakkımızda hayırlısı

Diyarbakir da hangi prof. Dan memnunsunuz bende diyarbakirda tedavi görecegim
Merhaba ben diyarbakırda ilk hakan beye gittim instagramda fenomen demek dah doğru olur kurumdada arkadaşım ablası eşi vs gitti memnun kaldılar baktım heryerde övülüyor vs gittim doktor ilk gittiğimiz zaman çok ilgiliydi ama aşılama olduğu gün bizimle hiç ilgilenmedi herşey oldu bitti aldığım paraya bakarım misali birde hastanede muyanenin olduğu yer çok kalabalıktı belki aneliyat ortamı daha titizdir dedim ama orası daha beterdi. Aşılamanın tutmadığı zaman tekrar gittik bizimle ilgilenmedi 2 ay dinlen gel dedi 2 ay sonra ne yapacağız birşey söylemiyor aslında ilk muyanedeki tavrından memnun kaldım ama sonrası hüsran oldu tavsiye edermisiniz derseniz kesinlikle etmem artık doktor değiştirdik başka hastaneye başlayacağız.

Bizimle isim paylasirmisiniz daha cok yardimci olursunuz? Bilginize ihtiyacim var
Kusura bakmayın yoğunluktan giremedim buraya hiç. Biz şuan memorialde doç dr ali emre tahaoğlu var ona başlayacağız. Doktor beyle ön görüşme yapmak istedik memnun kaldık tavrından. Hastane ve doktor deneme yanılma gibi oldu bizim için. Memorial bu arada çok temizdi pandemide olması gerektiği gibi fiyat açısından en uygun yer orasıydı ayrıca.

Yok dinlendirelim demediler. Paylaşırım canım tabi geç yazdım kusura bakma. 2.asilama tutmayınca aynı hastanede tüp bebek merkezine geçtim. Zaten tüp bebeğe geçmek isteğiyle gittim doktoruma da. Ki kendisinden çok memnundum. Tüp bebekte benimle ilgilenen iki doktor var şimdi. Adetimin 3.gunu geçen pazartesi gitmiştim kontrol ettiler ilaç baslayabiliriz dediler. 4 gün gonalf kullandım cuma kontrol ettiler çok güzel yanıt aldik dediler. Cetrotide diye bı başka iğneye daha başladım. Cuma cts Pzr gonalf ile birlikte kullanıp yarın pazartesi tekrar kontrole gideceğim. Fresh mi olacak dondurulacak mi yarın soylerecekler haftasonuna doğru toplarız demisti

Merhaba yumurtalar toplandımı transfer yapıldımı.

Kusura bakmayın yoğunluktan giremedim buraya hiç. Biz şuan memorialde doç dr ali emre tahaoğlu var ona başlayacağız. Doktor beyle ön görüşme yapmak istedik memnun kaldık tavrından. Hastane ve doktor deneme yanılma gibi oldu bizim için. Memorial bu arada çok temizdi pandemide olması gerektiği gibi fiyat açısından en uygun yer orasıydı ayrıca.
Bilginize cok ihtiyacim vardi gercekten cok yardimci oldunuz

Merhaba yumurtalar toplandımı transfer yapıldımı.
Dün toplandi canim. Dünden beri çok ağrı çekiyorum normal mi acaba. Doğru düzgün oturamiyorum yürüyemiyorum ya. Transfer yapılacaktı taze transfer ama ovitrelle oncesi progestoron yüksek çıktı. Gelecek aya erteledik bakalim

Dün toplandi canim. Dünden beri çok ağrı çekiyorum normal mi acaba. Doğru düzgün oturamiyorum yürüyemiyorum ya. Transfer yapılacaktı taze transfer ama ovitrelle oncesi progestoron yüksek çıktı. Gelecek aya erteledik bakalim
Yumurta toplamada oluyormuş bu tarz şeyler bi doktor paylaşımındada görmüştüm oda butarz şikayetler olabilir yazmıştı. Sağlıkla olsunda geç olsun okadar beklendi.

Eşinizde yada sizde kromozom bozukluğu var ise. Tedaviye başladığınızda embriyolarınıza pgt yapılarak sağlıklı olan embriyo seçilerek transfer yapılır ve sizde hamile kalabilirsiniz
Merhaba sara teşekkür ederim bilgin icin ama amh testim geldi sonucum 0.09 ve sok oldum çok üzüldüm erken menapoz riskim var acabalarım çoğaldı ben normalde her ay adet olurum duzenli 😔

Canım ilaçlara başladınız mı tedavi nasıl gidiyor doktor bazı testler istedi demiştin sonuçlar nasıl çıktı
Amh düsük cıktı cnm 0.09 cıktı düzenli adet oluyorum aslında bide erken menapoz riskim var sonuçların hepsi 8 inde cıkıcak bekliyoruz

Back
X