- 5 Kasım 2018
- 442
- 337
- 23
- 38
- Konu Sahibi buket_zehra
-
Bende ilk asilama da yapmıştım evde pişman oldum en güzeli doktor da kan testi netBelirtilerim dune kadar vardi fakat kesildi sadece kasik agrim var yarin cagirdi doktorum kantesti vericem umudum kirildi ama gidip sonucu ogrenicem idrar yesti yaptirdim cok pisman oldum negatofi gorunce insan mahvoluyo b3n cok inanmistim
Yumurtan ne kadar büyümüştü.Aslinda asilamanin hic bir ozelligi yoksansida %25 ama insan olcak sanio ben bidaha risk almak istemiorum benim dojtorumbenim asilamai yapmamasi getrkiyordu yumurtam gelişmed gonalf 75 den her iki gun3 bir yukselti 19 gunadetden sonra catlama ignesi vuruldum reglime 19 kala suan 3gunde gecikti askinfa ama geciktirdi icin diger aylardada nebikim negatif die dusunuyorum
inşallah gebesindir canım kaç gün önce aşılama olmuştun.4 yumurtam gelisti 4dude 20 mm idi simdi kan vedim bekkiyorymm puf bian once ciksada ogrense stres adami mahvedio isqllah guzEl haber
Üzülme canım hayırlısı olsun. Benim de 1. Tutmadı 2. Asilama Allâh hayırlı zamanda tez zamanda kucağımiZi doldursun.Ve negatifi ogrendik hakkim3ozda hayirlisi artik napalimm
Canım ben adanaya memlekete geldim ilk aşılamam negatif oldu. Burda bi ebeye gittik bana damarımın eğri olduğunu söyledi masaj falan yaptı bide süt buharı yapmami söyledi
Evet öyle masaj yaoanları falan duymuştum. Belki böyle bir çare olur belli olmaz bu işler.Canım ben adanaya memlekete geldim ilk aşılamam negatif oldu. Burda bi ebeye gittik bana damarımın eğri olduğunu söyledi masaj falan yaptı bide süt buharı yapmami söyledi
Ay inşallah bebişin sana gelmiştir.Ben 03/11/2018 itibari ile aşılama oldum 14/12/18 tarihinde sonuç alacağım. Dua edin kızlarG Gmz8388 Y yaprakali begonya_ Neic F fatma lufer @Kara_Cevik . Sizde durumlar nedir?
inşallah canım bebiş tutunur kaç yumurtan vardı canım aşılama yapılırkenBen 03/11/2018 itibari ile aşılama oldum 14/12/18 tarihinde sonuç alacağım. Dua edin kızlarG Gmz8388 Y yaprakali begonya_ Neic F fatma lufer @Kara_Cevik . Sizde durumlar nedir?
sağ taraf 3 tane vardı ya geçen ay da sağ tarafta yumurtladım bu ayda neden hep aynı taraf benim sağ da kist var sol da yok soldan yumurtlasam yüksek ihtimal olacak ama ordaa 10 ml oluyor diğer tarafta 18 ml oluyor bu yüzden hep sağ tarafinşallah canım bebiş tutunur kaç yumurtan vardı canım aşılama yapılırken
Amin cnm hep birlikte inşallah.Ay inşallah bebişin sana gelmiştir.
canım sağ yumurtlarsan erkek olur derler bende hep sagdan yumurtluyom nedense maşallah baya yumurtan varmış bende tek bir tane oluştu bu aysağ taraf 3 tane vardı ya geçen ay da sağ tarafta yumurtladım bu ayda neden hep aynı taraf benim sağ da kist var sol da yok soldan yumurtlasam yüksek ihtimal olacak ama ordaa 10 ml oluyor diğer tarafta 18 ml oluyor bu yüzden hep sağ taraf
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım, benim ikinci aşılamada hüsran regl oldum dün biraz ara vermeyi düşünüyorumBen 03/11/2018 itibari ile aşılama oldum 14/12/18 tarihinde sonuç alacağım. Dua edin kızlarG Gmz8388 Y yaprakali begonya_ Neic F fatma lufer @Kara_Cevik . Sizde durumlar nedir?
Inşallah bu sefer tutunur canım Rabbim gönlüne göre versin daha fazla aratmadan nasip etsinBen 03/11/2018 itibari ile aşılama oldum 14/12/18 tarihinde sonuç alacağım. Dua edin kızlarG Gmz8388 Y yaprakali begonya_ Neic F fatma lufer @Kara_Cevik . Sizde durumlar nedir?
Amin inşallah. Cümlemiz ile beraber hamiş olalımInşallah bu sefer tutunur canım Rabbim gönlüne göre versin daha fazla aratmadan nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?