Gebeliğe Hazırlık Aşılama olan anne adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirtilerim dune kadar vardi fakat kesildi sadece kasik agrim var yarin cagirdi doktorum kantesti vericem umudum kirildi ama gidip sonucu ogrenicem idrar yesti yaptirdim cok pisman oldum negatofi gorunce insan mahvoluyo b3n cok inanmistim

Belirtilerim dune kadar vardi fakat kesildi sadece kasik agrim var yarin cagirdi doktorum kantesti vericem umudum kirildi ama gidip sonucu ogrenicem idrar yesti yaptirdim cok pisman oldum negatofi gorunce insan mahvoluyo b3n cok inanmistim
Bende ilk asilama da yapmıştım evde pişman oldum en güzeli doktor da kan testi net

Aslinda asilamanin hic bir ozelligi yoksansida %25 ama insan olcak sanio ben bidaha risk almak istemiorum benim dojtorumbenim asilamai yapmamasi getrkiyordu yumurtam gelişmed gonalf 75 den her iki gun3 bir yukselti 19 gunadetden sonra catlama ignesi vuruldum reglime 19 kala suan 3gunde gecikti askinfa ama geciktirdi icin diger aylardada nebikim negatif die dusunuyorum

Yumurtan ne kadar büyümüştü.

inşallah canım bebiş tutunur kaç yumurtan vardı canım aşılama yapılırken
sağ taraf 3 tane vardı ya geçen ay da sağ tarafta yumurtladım bu ayda neden hep aynı taraf benim sağ da kist var sol da yok soldan yumurtlasam yüksek ihtimal olacak ama ordaa 10 ml oluyor diğer tarafta 18 ml oluyor bu yüzden hep sağ taraf

canım sağ yumurtlarsan erkek olur derler bende hep sagdan yumurtluyom nedense maşallah baya yumurtan varmış bende tek bir tane oluştu bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…