Gebeliğe Hazırlık Aşılama olan anne adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba . Bende 15 kasımda aşılama oldum. Ben aşılamamın 4. Ve 8.gunlerinde koyu kahve kanamalar yaşadım. Şimdi kesildi. Ayın 30 unda test için gideceğim. Suan ara ara kaşık agrıları dışında hiç bir belirti Yok . İnş bende sizde güzel haberler veririz buradan. Allah gönlümüze göre verir İnş.hepimiz için dua ediyorum.

Amin cnm. Bende hiç kanama olmadı hayırlısı olsun tutar inşallah

Benim çatlatma yapacak önce ama 2 cmlik kistin gitmesini bekliyoruz

Benim kistim var sağ taraf 2-3 cm ve ameliyatla alamadılar yapışıkmış buna rağmen yapıldı aşılama.
4tü 2 cm kalmış yumurta çatlamadığı için.Klomene başlıycak ama o ilaçlar kisti tetiklermiş. O yüzden bekliyorum bat 5aralık.reglin 3. günü kontrol var bakalım gitmiş mi.

4tü 2 cm kalmış yumurta çatlamadığı için.Klomene başlıycak ama o ilaçlar kisti tetiklermiş. O yüzden bekliyorum bat 5aralık.reglin 3. günü kontrol var bakalım gitmiş mi.
anladım cnm evet benim de kistimi ilaçlar büyütüyor ama aşılamadan başka çarem yok şuan o yüzden 2. aşılama da tutmazsa bir süre ara vereceğim. çok zor zamanlar allah herkezin yardımcısı olsun.

anladım cnm evet benim de kistimi ilaçlar büyütüyor ama aşılamadan başka çarem yok şuan o yüzden 2. aşılama da tutmazsa bir süre ara vereceğim. çok zor zamanlar allah herkezin yardımcısı olsun.
Amin canım Rabbim kucağımızı boş bırakmasın.

Mrblar benimda asilama min 11 gunu bugun dun evde idrar testi yaptim sinuc negatif cikti cok agladim esimde kan testone bakalim dior belirtile var acaba hamile olma sansim nedir

Mrblar benimda asilama min 11 gunu bugun dun evde idrar testi yaptim sinuc negatif cikti cok agladim esimde kan testone bakalim dior belirtile var acaba hamile olma sansim nedir
Benimde 11.gunum canim ayni gun aşılama yaptırmışız kanda kesin belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…