Gebeliğe Hazırlık Aşılama olan anne adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar benım sebepsiz sebepsiz dedim ama tsh hormonu 4.75 ve doktor ilaç vermedi değerlerin iyi dedi bilgisi olan varmı bu konuda
Canım arkadaşım 5-6 ay bebek için denediler olmayınca hormon testinde tsh'si 3,20 gibi birşey çıkmıştı. Doktor böyle gebe kalman çok zor diyip ilaç vermişti. İlacı kullandığının 2.ayı hamile kaldı. Oyüzden 2 yi geçmesi bence sakıncalı.Başka doktora gitmelisin

kızlar bu aşılama aşamasını anlatır mısınız? Nasıl oluyor, ağrılı bi işlem mi? Benim dün tüplerime bakıldım HSG çektirdim. Temiz çıktı. Önümüzdeki ay regli olunca gidicem aşılamaya başlıcaz dedi doktor.

vajinal muayene mutlaka olmuşsunuzdur onun gibi birşey :)
bende yatacağım üstümü filan değiştireceğim sanıyordum.
önce sıkışman gerek dediler en çok bu rahatsız etti bilmeden çok sıkışmışım bayılacaktım nerdeyse biraz lavaboya girdim o sıkışıklık bile yetti acısız değildi tamamen ama çok kolay geçti

Canim merhaba, regl oldum ben ilk asilamam tutmadi maalesef benim dongum basa sardi ignelere basladim bugun

İlk bir iki gün hafif bir kasık ağrısı oldu hiç bir belirtim yok.

canım inşallah tutar senin aşılama. Ben regl oldum iki gün önce hem özele hem devlete gittim özel kist var bir sonraki ay klomenle takip edelim sonra olmazsa 5 ay git eve yine olmazsa öyle gel dedi:S devlet ise kist yok bu ay klomenle takip edelim 6 ay kadar olmazsa sonra aşılama yaparız dedi:S anlamadımki sonuçta bu ilaçlarda hep hormon

Allâh hayırlı ve tez zamanda yüzünü güldürsün cnm senin sorun nedir?

Canım benim aslında bir sorunum yoktu ama fsh 14 Dü benim gerçi doktorlar önemi yok dediler. Eşimde sperm sınırda ve hızlı hareket sıfırdı.geçen ay aşılama oldum sıfır umut verdiler tutmadıda. Ama iki gün önce gebe olduğumu öğrendim.

inanmıyorum hamile misin ay çok sevindim. Benim ve arkadaşlarımız için bol bol dua et kuzum hamilelerin duası kabul olur. Hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Allahım.

Canım sakın üzülme tamam mı sen bence devlete devam et. Ben devlete güveniyorum açıkçası. Evet bu ilaçlar hep hormon ama bebiş için değer. Hayırlısı ile kavuşacağız bebişlerimize. Allah vermiyorsa güzelleştiriyordu.

Canim merhaba, regl oldum ben ilk asilamam tutmadi maalesef benim dongum basa sardi ignelere basladim bugun
Merhaba canım, üzülme vakti var sonuçta nasip işi biliyorsun. Allah sabrımızı görecek ve bebiş nasip edecek. Dua ediyorum Allah ben ve benim gibi isteyen herkese nasip etsin bunu ancak yaşayan anlar.

saol canım inşallah üzülme değilde süreçin doktordan doktora değişmesi garibime gidiyor canım mesela bazı doktor hemen hsg diyor bazısı bekletiyor oda şans demekki

saol canım inşallah üzülme değilde süreçin doktordan doktora değişmesi garibime gidiyor canım mesela bazı doktor hemen hsg diyor bazısı bekletiyor oda şans demekki
o konu da da haklısın bende sinir oluyorum o yüzden devletten başkasına gidesim gelmiyor. Tek doktorum var ve herkese ilk isteyeceği şeyler belli. Bende özellere çok gittim sinir oldum artık gitmiyorum. Aslında yaşadığımız hiç birşey nedensiz değil öyle düşünelim.

canım sen nasıl bir yol izledin nasıl tedavi oldun hiç klomen çatlatma ignesi falan verdilermi doktora tekrar ne zaman gitcen

Sabah akşam eşimle 70 subhanallah 10 estağfurullah 9 subhanallah 1 estağfurullah.
1 cumartesi günü sadece 1900 kez
Fe in tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym. Çektim
4 cuma 1000 ya evvel çektim
Her ilişki öncesi 1 fatiha 3 ihlas 10 ya mutekebbir
7 gün 1 er tane Yusuf süresi okudum.
Uyumadan hemen önce 100 ESTAĞFİRULLAH bu da eşinle.

Ben bunları yaptım. Bu şekilde gebe kalan başkasından öğrendim yaptığım ay gebeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…