- Konu Sahibi buket_zehra
-
aralık ay'ı gibi inşallah.
tekrar bi aşılama yaptırmayı düşünmüyorum 2 aşılama neredeyse 1 tüp bebek ücreti yapıyor.
Canim devlette asilama icin klomen ve catlatma ignesi kac ay denendi benim butun tahliller normal ama olmadi bebek simdiki surec ne olurBir de sağ taraf büyüyor dedi de çok sancılıyor dünden beri sağ taraf acaba birden fazla yumurtlama olduğu için falan mı senin bir bilgin varmı bu konuda ?
Bana sorduysan benim sürecim kist tedavisi ile devam ettiği için bilmiyorum. Bildiğim şu 3 aşılama sonra devlet tüp bebek veriyor. Ben ameliyat olduğum için de doktor dedi ki 2 aşılama 3 sene evli olma şartı ile tüp bebek veriyormuş.Canim devlette asilama icin klomen ve catlatma ignesi kac ay denendi benim butun tahliller normal ama olmadi bebek simdiki surec ne olur
Evet canim benim 3 tane sag bi tane solda vardi ama sagdaki bi tanesi en cok buyumustu digerleri kucuktu e2 baktirmistim 155 falan cikmisti doktor buna gore bir yumurtan catlamaya hazir dedi senin yuksek cikmis baya buyuk ihtimalle birden fazla o da yapar agriBir de sağ taraf büyüyor dedi de çok sancılıyor dünden beri sağ taraf acaba birden fazla yumurtlama olduğu için falan mı senin bir bilgin varmı bu konuda ?
2.kez aşılama yaptırdım ilkinde 14.gün adet olmuştum şimdi 16.günüm 3 gündür kahvemsi lekelenmem oldu doğru düZgün gelmedi bile 14.günde test yapmıştım negatif çıktı yarın kan vericek artık bakalımAşılama dan olumlu olumsuz sonuç alan yok mu kizlarrr
Allah gönlüne göre versin cnm. Tez zamanda hayirlisi ile isteyen herkeze bebek nasip etsin Rabbim. Ben de yine kontroldeyim. Bakalım yumurta büyüdü mü?2.kez aşılama yaptırdım ilkinde 14.gün adet olmuştum şimdi 16.günüm 3 gündür kahvemsi lekelenmem oldu doğru düZgün gelmedi bile 14.günde test yapmıştım negatif çıktı yarın kan vericek artık bakalım
Anladım cnm saol bilgı için Ayy iptal olacak diye ödüm kopuyor. Birazdan gelir doktor insallah hersey yolundadir. Allah hayırlı olanı nasip eder inş.Evet canim benim 3 tane sag bi tane solda vardi ama sagdaki bi tanesi en cok buyumustu digerleri kucuktu e2 baktirmistim 155 falan cikmisti doktor buna gore bir yumurtan catlamaya hazir dedi senin yuksek cikmis baya buyuk ihtimalle birden fazla o da yapar agri
Anladım cnm saol bilgı için Ayy iptal olacak diye ödüm kopuyor. Birazdan gelir doktor insallah hersey yolundadir. Allah hayırlı olanı nasip eder inş.
Bugün 13.günüm canım bekliyorum henüz test yapmadımSenin aşılama tutmamismiydi pekiNeic
Yok ya hala doktor bekliyorum bakalım yumurtam büyümüşse aşılama günü verecek. Ayy hayırlı haberlerini alırız inş. Bekleyis çok zor dime.Bugün 13.günüm canım bekliyorum henüz test yapmadım
Sen yaptirdin mi aşılama
Evet bide insan kendini cok dinliyor zaten asilamadan sonraki iki hafta evde dinlendigim icin hic gecmedi, bakti mi canin doktor yumurtalaraYok ya hala doktor bekliyorum bakalım yumurtam büyümüşse aşılama günü verecek. Ayy hayırlı haberlerini alırız inş. Bekleyis çok zor dime.
Benim bugün 17.gün test negatif çıkıyor ama hala regl de olmadımBugün 13.günüm canım bekliyorum henüz test yapmadım
Sen yaptirdin mi aşılama
Normalde catlatma ignesinden kac gun sonra regl oluyordun canimBenim bugün 17.gün test negatif çıkıyor ama hala regl de olmadım
İlkinde 14.gün olmuştum bu sefer çatlatma iğnesi yapılmadı yumurta kontrolüne gittiğimde yumurta çatlamış doktor o gün aşılama yaptıNormalde catlatma ignesinden kac gun sonra regl oluyordun canim
Baktı canım çarşamba yapılacak aşılama benim sağ tarafta var kist by ay da sağ taraf yumurtam büyüdümüş kısmet artık ins yumurtamin kalitesini bozmaz. Ayy Allâh hayırlısı nasip etsin bize çok istemek iyi değil ama çok istiyorum ne yapim.Evet bide insan kendini cok dinliyor zaten asilamadan sonraki iki hafta evde dinlendigim icin hic gecmedi, bakti mi canin doktor yumurtalara
Canim devlette asilama icin klomen ve catlatma ignesi kac ay denendi benim butun tahliller normal ama olmadi bebek simdiki surec ne olur
klomenden sonra ne dediler canım sana aşılamamıben devlete hiç gitmedim 2 kez klomen denendi ama orda nasıl işliyor sistem hiç bilmiyorum.
Bak bugün E2 961 çıktı tavan mı yapmış bu :)Evet bide insan kendini cok dinliyor zaten asilamadan sonraki iki hafta evde dinlendigim icin hic gecmedi, bakti mi canin doktor yumurtalara
Ya bu hormon için sınırdan sanırım 6 yi geçince sıkıntı oluyor öyle okumuştum bir yerde ama yine de yanlış bilgi vermeyeyim.kızlar benım sebepsiz sebepsiz dedim ama tsh hormonu 4.75 ve doktor ilaç vermedi değerlerin iyi dedi bilgisi olan varmı bu konuda
canim bir topikte doktor 3.25 e ilac vermis gebelik olmasi icin o bile yuksekmis dusun artik ben gidip kendi doktoruma soylicemYa bu hormon için sınırdan sanırım 6 yi geçince sıkıntı oluyor öyle okumuştum bir yerde ama yine de yanlış bilgi vermeyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?