Gebeliğe Hazırlık Aşılama olan anne adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aralık ay'ı gibi inşallah.
tekrar bi aşılama yaptırmayı düşünmüyorum 2 aşılama neredeyse 1 tüp bebek ücreti yapıyor.

Bir de sağ taraf büyüyor dedi de çok sancılıyor dünden beri sağ taraf acaba birden fazla yumurtlama olduğu için falan mı senin bir bilgin varmı bu konuda ?
Canim devlette asilama icin klomen ve catlatma ignesi kac ay denendi benim butun tahliller normal ama olmadi bebek simdiki surec ne olur

Canim devlette asilama icin klomen ve catlatma ignesi kac ay denendi benim butun tahliller normal ama olmadi bebek simdiki surec ne olur
Bana sorduysan benim sürecim kist tedavisi ile devam ettiği için bilmiyorum. Bildiğim şu 3 aşılama sonra devlet tüp bebek veriyor. Ben ameliyat olduğum için de doktor dedi ki 2 aşılama 3 sene evli olma şartı ile tüp bebek veriyormuş.

Bir de sağ taraf büyüyor dedi de çok sancılıyor dünden beri sağ taraf acaba birden fazla yumurtlama olduğu için falan mı senin bir bilgin varmı bu konuda ?
Evet canim benim 3 tane sag bi tane solda vardi ama sagdaki bi tanesi en cok buyumustu digerleri kucuktu e2 baktirmistim 155 falan cikmisti doktor buna gore bir yumurtan catlamaya hazir dedi senin yuksek cikmis baya buyuk ihtimalle birden fazla o da yapar agri

Aşılama dan olumlu olumsuz sonuç alan yok mu kizlarrr
2.kez aşılama yaptırdım ilkinde 14.gün adet olmuştum şimdi 16.günüm 3 gündür kahvemsi lekelenmem oldu doğru düZgün gelmedi bile 14.günde test yapmıştım negatif çıktı yarın kan vericek artık bakalım

Allah gönlüne göre versin cnm. Tez zamanda hayirlisi ile isteyen herkeze bebek nasip etsin Rabbim. Ben de yine kontroldeyim. Bakalım yumurta büyüdü mü?

Anladım cnm saol bilgı için Ayy iptal olacak diye ödüm kopuyor. Birazdan gelir doktor insallah hersey yolundadir. Allah hayırlı olanı nasip eder inş.

Yok ya hala doktor bekliyorum bakalım yumurtam büyümüşse aşılama günü verecek. Ayy hayırlı haberlerini alırız inş. Bekleyis çok zor dime.
Evet bide insan kendini cok dinliyor zaten asilamadan sonraki iki hafta evde dinlendigim icin hic gecmedi, bakti mi canin doktor yumurtalara

Evet bide insan kendini cok dinliyor zaten asilamadan sonraki iki hafta evde dinlendigim icin hic gecmedi, bakti mi canin doktor yumurtalara
Baktı canım çarşamba yapılacak aşılama benim sağ tarafta var kist by ay da sağ taraf yumurtam büyüdümüş kısmet artık ins yumurtamin kalitesini bozmaz. Ayy Allâh hayırlısı nasip etsin bize çok istemek iyi değil ama çok istiyorum ne yapim.

kızlar benım sebepsiz sebepsiz dedim ama tsh hormonu 4.75 ve doktor ilaç vermedi değerlerin iyi dedi bilgisi olan varmı bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…