Aşılama mi tüp Bebek mi

bnmde annem 46 da gitdi menepoza teyzelerim 45 de flaan ama ananem bnm 45 yasında teyzemi doğurmuş hep dotkorlar ailede menepoz erken var mid iyorlar ama anlam veremiyorum tipa doktorlardan daha cok bilgiye sahip olmak üzereyiz araştir aeaştir bilim adamlari bu kdr araştirmamişlardir bu konulari

Benim pcos um yok hiç olmadı FSH geçen ay 10.90 geldi amh 1.15 geldi .hsg temiz dedi doktor .esimin normal formu biraz düşük ama onu da önemsemedi çok fazla . bana hep söylenen şey zaman zaman zaman kelimesi sen çocuk yapmak için bekleyemezsin kelimesi oldu acikcasi .evlendikten sonra 6 ay deneyin dedi doktor yaşın küçük USG da yumurtaligini kötü gormedim ben dedi .bu süre zarfında esimin annesi vefat etti bir sürü şeyler eşim psikiyatrik ilaçlara başladı tabi o deneme süreci de olamadi doktora tekrar gittgimde artık başlamamız gerekiyor dedi aşılama ile başlayacağız bakalım bu ay kısmetse

Geçmişte belki de illa böyle vakalar vardır bence

Yani açıkçası 45 erken bir yaş ama çokta değil çoğu kadın 50 ye doğru menopoza giriyor zaten

Sigara etkiliyor ama o olmazsa da psikolojim etkileniyor ,düşürdum iyice nikotin oranını bakalım

bende üç kez femara bi klomen başarisiz olunca buna geçtim denemekten zarar gelmez dedim yoksa bnde tüp bebek isterim bir de eşim il dişina göreve gideblr her an görevlendirme çikiyo adam pat gidiyo gitmeden bari dedm aşilaama deniyelim .. bnm yanlış hatirlamiyorsam amh 1.78 çikmişti geçen sene 10.90 da fsh çikmişti aşilama başlandi ya geçen gün verdim bida fsh bu kez 9.34 çikti

FSH östrojen her ay değişiklik gösterebiliyor amh bile tek başına bişey ifade etmiyor .doktorun USG de ne gördüğü önemli açıkçası .ben ilk evlendigimde yumurtalıkların kötü değil demişti doktor .aradan 1.5 yıl geçti bu gittiğimde sol yumurtaligini azalmış gördüm başlamamız lazım bir an önce dedi mesela

Sigara etkiliyor ama o olmazsa da psikolojim etkileniyor ,düşürdum iyice nikotin oranını bakalım
cok iyi anliyorum bnm eşim cok içer bnde ünide içmezdm abim evlendi eşi aliştirmişti biraktim aşilama başlayınca ben dha hiç içmedim bağımlısı değilm çok birakmak çok zor gelmedi ama öncesind epey içmişliğim var birakmak isteyinc birakiliyo demek ki dedm kendime bnm eşimde çok fazla içer hız çok düşük çikti eşimde p yüzden aşilaama geçtik bnde sorun yok yumurtalar güzel sadc tiroid var bnde hipo onuda ilaç aliyorum her gün 2.20 de oda şuan

İyi yapmışsınız işte eslerin bir araya gelememesi de sıkıntı oluyor bu konuda bende hemsireyim malesef nobetlerimin çok yumurtalama dönemine geldiğini biliyorum her fisati değerlendirmek lazim

demek ki her an azalabiliyo herşey etkiliyo stres hava yer değişikliği her şey etkiliyo hormonlari maalesef beslenme

Tiroid değerinde iyi bence senin sigara içmemen erkeginkinden daha önemli açıkçası bende azaltmaya çalışıyorum iste

İyi yapmışsınız işte eslerin bir araya gelememesi de sıkıntı oluyor bu konuda bende hemsireyim malesef nobetlerimin çok yumurtalama dönemine geldiğini biliyorum her fisati değerlendirmek lazim
sen ne kdr evlisin

demek ki her an azalabiliyo herşey etkiliyo stres hava yer değişikliği her şey etkiliyo hormonlari maalesef beslenme
Evet ya beslenme özellikle ben kötü beslenirim bende de her şey var yumurtalık napsin sigara düzensiz yaşam düzensiz uyku kötü beslenme

bnmde ağustosta 2 yil olacak herkes soruyor bide bunlarla uğraşiyoruz :) şaka gibiler hiç kimyasal falanda olmadi ben de eşim 5 ay yanımda değildi görevdeydi bu süreçte
Bizede soruyolar ben gecistiriyorum bikac kişi hariç bu surecimi bilen yok soru duymak istemiyorum açıkçası :) benimde hiç bişey olmadı ama diyorum kimyasal falan olsa daha psikolojik olarak benim için kötü olabilirdi, oo seninki bendende kötü ben yine hafta 4 5 gün evdeyim bı yerden denk geliyor 5 ay çok uzun .belki normal denesen olurdu

Evet ya beslenme özellikle ben kötü beslenirim bende de her şey var yumurtalık napsin sigara düzensiz yaşam düzensiz uyku kötü beslenme
yumurta napsin kötü beslenme ama ya avakado çok tüket mesela bn aşilama başlainca avakado zaten hep tüketirdim rahime cok iyi geliyor her gün yarım yiiyorum aşilama ya başlayalı

yumurta napsin kötü beslenme ama ya avakado çok tüket mesela bn aşilama başlainca avakado zaten hep tüketirdim rahime cok iyi geliyor her gün yarım yiiyorum aşilama ya başlayalı
Ek bir ilaç kullanıyor musun ben folik asitle balık yağı kullanıyorum 4 ay olcak ondan önce de kullanıp bırakmıştım 4 aydır ara vermedim nadir bir iki gün haric doktor önermişti size bişey önerdiler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…