Canım bugün 11. Gün. Hâlâ regl ağrısı devam ediyor bir de ishal başladı regl den önce başlayan. Cumartesi regl günüm pazar günü test günüm çok heyecanlıyım. Cumartesi regl olmazsam çok iui olacak. Sen naptin nasılsınNaptın canım kaç gün oldu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama mi tüp Bebek mi
- Konu Sahibi Tursihan
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Dur bakalım Rabbim insaAllah kısmet eder az kalmış bende dün çatlatma iğnesi yaptım yarın işlem yaptıracağım kısmetseCanım bugün 11. Gün. Hâlâ regl ağrısı devam ediyor bir de ishal başladı regl den önce başlayan. Cumartesi regl günüm pazar günü test günüm çok heyecanlıyım. Cumartesi regl olmazsam çok iui olacak. Sen naptin nasılsın
Yaaaa hadi inşaallah ramazan ayına karnimizda bebislerle girelim inşaallah canım seduDur bakalım Rabbim insaAllah kısmet eder az kalmış bende dün çatlatma iğnesi yaptım yarın işlem yaptıracağım kısmetse
Aminnnn canım inşaAllahYaaaa hadi inşaallah ramazan ayına karnimizda bebislerle girelim inşaallah canım sedu
Canım bugün 12. Gün sence test yapmalı mıyım? İdrar testiAminnnn canım inşaAllah
Bence bekle canım acele etme 2 gün kalmış zatenCanım bugün 12. Gün sence test yapmalı mıyım? İdrar testi
Tamammmm. Çok heyecanlıyım ya huBence bekle canım acele etme 2 gün kalmış zaten
Rabbimin izniyle insaAllah güzel haberleri alırsın mutlaka haber ver burdanTamammmm. Çok heyecanlıyım ya hu
Tamam canım. Memleketteyiz. Pazartesi yapacağım testi yani 15. Gün. Regl tarihim cumartesu.Rabbimin izniyle insaAllah güzel haberleri alırsın mutlaka haber ver burdan
Zaten yarın regl olmazsan bence tamamdırTamam canım. Memleketteyiz. Pazartesi yapacağım testi yani 15. Gün. Regl tarihim cumartesu.
İki gün gecikebiliyor benim canım. Aslında pazartesi her şey belli olucak. Lütfen dualasalimZaten yarın regl olmazsan bence tamamdır
Hadi hayırlı olsun canımİki gün gecikebiliyor benim canım. Aslında pazartesi her şey belli olucak. Lütfen dualasalim
Rabbim insaAllah asilamanin tutmasını nasip eder de daha fazla uğraşmazsin ,Rabbim isteyen herkese en kısa yoldan sağlıklı hayirlica evlatlar nasip eylesin ,cuma gününün üç ayların ramazan ayının yüzü suyu hürmetine Aminnnİki gün gecikebiliyor benim canım. Aslında pazartesi her şey belli olucak. Lütfen dualasalim
Canım ben test yaptım dayanamayıp negatif çıktı. Çünkü çok ağrım vardı acaba tutunma ağrısı mi dedim..testi yaptım yarım saat sonra regl oldumRabbim insaAllah asilamanin tutmasını nasip eder de daha fazla uğraşmazsin ,Rabbim isteyen herkese en kısa yoldan sağlıklı hayirlica evlatlar nasip eylesin ,cuma gününün üç ayların ramazan ayının yüzü suyu hürmetine Aminnn
Kesmet değilmiş demekki kuzucum hayırlı olsun sağlıklı olsun diye dua ediyoruz hep belki de değildi o yüzden olmadı bu ay kendini üzme sen istemeye devam et uğraşmaya devam et dua et Rabbim kabul edicek insaAllahCanım ben test yaptım dayanamayıp negatif çıktı. Çünkü çok ağrım vardı acaba tutunma ağrısı mi dedim..testi yaptım yarım saat sonra regl oldum
Evet canim. Doktor bana reglin üçüncü günü gel demişti. Ama üçüncü günü pazar olacak napmaliuim senceKesmet değilmiş demekki kuzucum hayırlı olsun sağlıklı olsun diye dua ediyoruz hep belki de değildi o yüzden olmadı bu ay kendini üzme sen istemeye devam et uğraşmaya devam et dua et Rabbim kabul edicek insaAllah
Evet canim. Doktor bana reglin üçüncü günü gel demişti. Ama üçüncü günü pazar olacak napmaliuim sence
Cmtai git canım eğer açıksa yoksa pztsi yapcak bişey yok .doktorun numarası var mı varsa arayp sorabilirisn
Bence de git sorDoktor hastalarla iletişim kurmuyor numarasını vermiyor. Yarın gideyim sorayım en iyisi ya