t tabi tabi normal de denedik 3 kez femara denedik bir kez klomen tutmadi aama ondan evvel tayin çikmaadan denedik. spnra pat tatin çikti bide türkiye dişi tayin çikti o gitti bn kaldım istanbulda falan aralıkta bir araya geldik o zmndan beri yine denedik olmadi doktor hıza yavaş dedi maalesef hız sorun ya aşamadık bi türlü bnu belki yikama falan olcakmiş aşilama sürecinde o zaman artar hız bir umut çnki başka hiçbi sorun yok gibi duruyoBizede soruyolar ben gecistiriyorum bikac kişi hariç bu surecimi bilen yok soru duymak istemiyorum açıkçası :) benimde hiç bişey olmadı ama diyorum kimyasal falan olsa daha psikolojik olarak benim için kötü olabilirdi, oo seninki bendende kötü ben yine hafta 4 5 gün evdeyim bı yerden denk geliyor 5 ay çok uzun .belki normal denesen olurdu
Tabi aşılama da ileri hareketleri ayiriyolar o etkili olur bencedet tabi tabi normal de denedik 3 kez femara denedik bir kez klomen tutmadi aama ondan evvel tayin çikmaadan denedik. spnra pat tatin çikti bide türkiye dişi tayin çikti o gitti bn kaldım istanbulda falan aralıkta bir araya geldik o zmndan beri yine denedik olmadi doktor hıza yavaş dedi maalesef hız sorun ya aşamadık bi türlü bnu belki yikama falan olcakmiş aşilama sürecinde o zaman artar hız bir umut çnki başka hiçbi sorun yok gibi duruyo
şöyle bir vitamin var maxijuno adi araştir içeriği çok ii onu kullandım iki ay kadar b 12 çok yükseltti 898oldu biraktim d vit kullaniyorum yumurta kalitesine çokk ii geliyor d vitaminde 56 olmuş bnm. balık yaği kullaniyorum ocean marka yeni başladim bu balık yağina başka vitamn kullanmiyorm balık yaği d vit folik asitEk bir ilaç kullanıyor musun ben folik asitle balık yağı kullanıyorum 4 ay olcak ondan önce de kullanıp bırakmıştım 4 aydır ara vermedim nadir bir iki gün haric doktor önermişti size bişey önerdiler mi
Benimde folik asit baya multivitamin gibi doktor kendisi önerdi B12 vs baya biseyler var içinde muhtemelen benzeri bişey d vit var mı içinde onu bilmiyorum salı doktora gidince kullanayım mi diye bir sorayimşöyle bir vitamin var maxijuno adi araştir içeriği çok ii onu kullandım iki ay kadar b 12 çok yükseltti 898oldu biraktim d vit kullaniyorum yumurta kalitesine çokk ii geliyor d vitaminde 56 olmuş bnm. balık yaği kullaniyorum ocean marka yeni başladim bu balık yağina başka vitamn kullanmiyorm balık yaği d vit folik asit
sen başladın mı bu ay aşilamaya peki başladiysan sigarayı tamamen birak bu vesile ile birakmiş olursub sende ya da günde bitane üç tane iç öyle birakiliyo bn öyle yapitm birazda yoksa birakilmiyo hem fsh ve amh düzene girer bir umut belkiTabi aşılama da ileri hareketleri ayiriyolar o etkili olur bencede
İşte önce sigaramı düşürdüm yavaş yavas da azaltacağım insaAllah ,evet başladım letu isimli ilaç verdi salı günü kontrole gideceğim yumurta boyutuna bakacaksen başladın mı bu ay aşilamaya peki başladiysan sigarayı tamamen birak bu vesile ile birakmiş olursub sende ya da günde bitane üç tane iç öyle birakiliyo bn öyle yapitm birazda yoksa birakilmiyo hem fsh ve amh düzene girer bir umut belki
Bir kez deneyeceğiz eğer ki olmazsa tüp bebeğe gecilekim direk zaman kaybetmeyelim dedisen başladın mı bu ay aşilamaya peki başladiysan sigarayı tamamen birak bu vesile ile birakmiş olursub sende ya da günde bitane üç tane iç öyle birakiliyo bn öyle yapitm birazda yoksa birakilmiyo hem fsh ve amh düzene girer bir umut belki
inşallah canımBir kez deneyeceğiz eğer ki olmazsa tüp bebeğe gecilekim direk zaman kaybetmeyelim dedi
Ben denedim canım iki ay çoğu kişi pozitif sonuç aldı ben onu Denedikten sonra aşılamaya geçtim dene kesinlikleHer gün mu yapiliyor o test. Nereden alacağım eczaneden mi
Tamam canım deneyeceğim ben deBen denedim canım iki ay çoğu kişi pozitif sonuç aldı ben onu Denedikten sonra aşılamaya geçtim dene kesinlikle
Benim kullandığım çok hassastı ve içinden hiç bozuk test çıkmadı innovita ismi takıldığın şeyler içinde instagramdan minnakkurabiyeler isminde sayfası var kadın özenle cevap veriyor her soruna testleri pil olduğunda atmıştım ben yani yumurtlama gününde sağolsun ses kaydı attı detaylı anlattıTamam canım deneyeceğim ben de
Bakiyim brn de canımBenim kullandığım çok hassastı ve içinden hiç bozuk test çıkmadı innovita ismi takıldığın şeyler içinde instagramdan minnakkurabiyeler isminde sayfası var kadın özenle cevap veriyor her soruna testleri pil olduğunda atmıştım ben yani yumurtlama gününde sağolsun ses kaydı attı detaylı anlattı
Size güncel fiyat söyleyeyim ilaçlar hariç aşılama için 25000 TL fiyat . İlaçlarda benim iğneler 3800 tl adetix2 adetBize aşılama fiyatı da söylenmedi ne kadar tutacak kim bilir
Ne kadardır ortalama acaba bu konularda hiçbir fikrim yok
Ben aşılama yaptırdım canım tüp bebeğe paramız yetmedi. Aşılama 8500 tuttu ilaçlar dahil. Ama regl ağrılarım başladı tutmadı sanırımSize güncel fiyat söyleyeyim ilaçlar hariç aşılama için 25000 TL fiyat . İlaçlarda benim iğneler 3800 tl adetix2 adet
tüp bebek 150.000 TL.
Kontrol ne zaman canımBen aşılama yaptırdım canım tüp bebeğe paramız yetmedi. Aşılama 8500 tuttu ilaçlar dahil. Ama regl ağrılarım başladı tutmadı sanırım
hiç öyle bakmayın Rabbim ne yazarsa o; 5 kez tüp bebek yapıp tutmayanda var. 1 kez aşılamada tutanda. size ne yazıldıysa o. Benim yaştan dolayı gittiğim doktorlar kestirip attı direk tüp bebek dedi. Ama şu an ki doktorum aşama aşama her yöntemi deniyor. olmazsa en son tüp bebek. şimdi sırada aşılama var.Bize aşılama fiyatı da söylenmedi ne kadar tutacak kim bilir
Ne kadardır ortalama acaba bu konularda hiçbir fikrim yok
Bugün daha 8.gun canım aşılamanin. 1 Mart regl günü. Ve regl ağrılarım başladıKontrol ne zaman canım
Ne zaman yaptiracaksiniz. Normalde bana da herkes tüp bebek önerdi ama bizim memkette yapan yok. Farklı şehre git gel olacak. Maddi olarak biraz guclenmemiz gerek. Birikim yapıp seneye tüp bebek deneyecegizhiç öyle bakmayın Rabbim ne yazarsa o; 5 kez tüp bebek yapıp tutmayanda var. 1 kez aşılamada tutanda. size ne yazıldıysa o. Benim yaştan dolayı gittiğim doktorlar kestirip attı direk tüp bebek dedi. Ama şu an ki doktorum aşama aşama her yöntemi deniyor. olmazsa en son tüp bebek. şimdi sırada aşılama var.
Bana 25000 TL fiyat verdi doktorum. olsun yeniden denersin bu kez olmazsa bir sonrakine belki olur. sana bir umut olsun; bir örnek vereyim 5 kez tüp bebek deneyen bir arkadaşım vardı. hiçbirinde tutmadı. sonrasında doğal yoldan hamile kaldı. çocuğu büyüdü bile. yani Rabbim ol derse olur.Ben aşılama yaptırdım canım tüp bebeğe paramız yetmedi. Aşılama 8500 tuttu ilaçlar dahil. Ama regl ağrılarım başladı tutmadı sanırım
şu an tedavi süreçteyiz. Gonal f 450 iğne kullanıyorum yumurtaları büyütmek için . çarşamba kontrolüm var. herşey yolundaysa devam. sanırım hafasonuna kadar aşılama yapılır.Ne zaman yaptiracaksiniz. Normalde bana da herkes tüp bebek önerdi ama bizim memkette yapan yok. Farklı şehre git gel olacak. Maddi olarak biraz guclenmemiz gerek. Birikim yapıp seneye tüp bebek deneyecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?