Kızlar bilem bilir 1 buçuk yıldır hamile kalmaya çalışıyorum ama nasip olmadı geçen ay hsg çekildi tek tüpüm kapalıymış işlem sırasında açıldı o ay hamile kaldım ama kimyasalmış kanamayla son buldu bende artık çok yoruldum yanlış hatırlamıyorsam 4-5 ay önce klomen ve iğne kullandım yine olmadı bu ay hamile değilsem tedaviye başlayacaz doktor istersen hap ve iğne istersen aşılamaya başlarız dedi sizce hangisine başlamalıyım aşılamada şansım daha mı yüksek ? 25 yaşındayım ve pcos var ama hormonlarım düzenliymiş eşimde bir sorun yok
bence en az 3 ay femara deneyip aşılamaya gecin. aşılama süreç ve maliyet olarak daha zorlu ve pozitif görme oranı da düsük.. bence femara deneyin sonrasında aşılamaya karar verirsiniz
bence en az 3 ay femara deneyip aşılamaya gecin. aşılama süreç ve maliyet olarak daha zorlu ve pozitif görme oranı da düsük.. bence femara deneyin sonrasında aşılamaya karar verirsiniz
Hadi ya bayağı masraflıymış gerçekten 4-5 ay önce klomen kullandım 1 ay olmadı bu ay gebe kalmazsam femaraya başlayayım en iyisi inşallah gerek kalmaz da hamile kalmış olurum bu ay
Hadi ya bayağı masraflıymış gerçekten 4-5 ay önce klomen kullandım 1 ay olmadı bu ay gebe kalmazsam femaraya başlayayım en iyisi inşallah gerek kalmaz da hamile kalmış olurum bu ay