- 13 Haziran 2023
- 1.588
- 1.541
- 53
- Konu Sahibi Watahiwamossi
-
Aminnnnn inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinAy hadi hayirlisi
Merhaba, ben ilk üç gün ara ara kasık ve bel ağrısı çektim(17.07.2023 de aşılama oldum. )Ayakta durduğumda belim ve kasıklarımda ağrı oluyordu 3-4 günden beri de kasıklarımın üstüne yatarken canım çok acıyo. Aşılama dahil 4. günden beri uyku hassasiyetim cok fazla gündüzleri asla uyumam uyuyamam akşam üstü hem uyku sıkışıtırıyor. Dün öğlen uyumuş kalmışım 3-4 saat. Herkeste farklı olabiliyor. Kendini dinle belirtilerini fakat çokda psikilojini ona yönlendirme bence canım benimMerhaba, sırf bu konu için yeni üye oldum :) perşembe günü ilk aşılamamı yaptırdım bugün üçüncü gün. Fakat herkes belirti yazmış bende ara sıra olan kasık ağrısı dışında bi belirti yok. Göğüs hassasiyeti vs de yok henüz. Herkes belirti yaşıyo mu hemen ?
Merhaba, süreciniz sonuçlandı mı acaba ? Benim negatif oldu maalesef. Progestan kullanıyosanız uykuya etkisi olabilir. Ben de hem öğlen hem de gece çok erken uyuyodum. Neyse ki düzene girmiş oldu uykum :)) dilerim pozitif görürsünüzMerhaba, ben ilk üç gün ara ara kasık ve bel ağrısı çektim(17.07.2023 de aşılama oldum. )Ayakta durduğumda belim ve kasıklarımda ağrı oluyordu 3-4 günden beri de kasıklarımın üstüne yatarken canım çok acıyo. Aşılama dahil 4. günden beri uyku hassasiyetim cok fazla gündüzleri asla uyumam uyuyamam akşam üstü hem uyku sıkışıtırıyor. Dün öğlen uyumuş kalmışım 3-4 saat. Herkeste farklı olabiliyor. Kendini dinle belirtilerini fakat çokda psikilojini ona yönlendirme bence canım benim
Merhaba bugün aşılama dahil 9. günüm. Test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum regl tarihim 04.08.23 bekleyeceğim.Merhaba, süreciniz sonuçlandı mı acaba ? Benim negatif oldu maalesef. Progestan kullanıyosanız uykuya etkisi olabilir. Ben de hem öğlen hem de gece çok erken uyuyodum. Neyse ki düzene girmiş oldu uykum :)) dilerim pozitif görürsünüz
Merhaba bugün aşılama dahil 9. günüm. Test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum regl tarihim 04.08.23 bekleyeceğim.
Progeston kullanmıyorum. Vermedi doktor bana herkese verilmiyormuş (dr dan dr a değişiyormuş bu duru
Merhaba tekrar, muhtemelen doktor akışkanlığına göre değişiyo bu durum. İnşallah emeğinizin karşılığını alırsınız. Sizin süreciniz nasıl işledi acaba, ilk aşılamanız mı ? Geç gördüm kusura bakmayınMerhaba bugün aşılama dahil 9. günüm. Test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum regl tarihim 04.08.23 bekleyeceğim.
Progeston kullanmıyorum. Vermedi doktor bana herkese verilmiyormuş (dr dan dr a değişiyormuş bu durum)
Ne kusuru canım benim herkes bi hayat telaşesindeMerhaba tekrar, muhtemelen doktor akışkanlığına göre değişiyo bu durum. İnşallah emeğinizin karşılığını alırsınız. Sizin süreciniz nasıl işledi acaba, ilk aşılamanız mı ? Geç gördüm kusura bakmayın
Hadi inşallah o zaman. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeNe kusuru canım benim herkes bi hayat telaşesindesüreç nasıl geçti aslında geçen sene ekim ayında hsg çekimi istedim bunun içinde bir üni hastanesinde muayeneye girdim adetim düzensizzdi aşılama zor tüp bebek anca dedi doktor ama yine adet olmadığım işin kn vermemi istedi hamile çıktım malesef kimyasaldı düştü sonrasında 2 ay kendimiz denedik sonrasında 2-3 kere klomen letu kullandım iğnemkullandım ama aşılama olmadı. Akabinde tüp bebeğe gittim direk almadılar beni oraya değerler iyiymiş aşılamaya yönlendirler 17 temmuz da yaptırdım. Sonucu bekliyorum
Merhaba benimde 9. Günüm aşılamada kaç gün sonra test verdiniz veya adetinizi mi beklediniz3 yıllık özlem ilk aşılama POZİTİF . Bugün kesinleşti gebeliğim çoğul gebelik bekleniyor
Hayır regl beklemedim. 10.gün öğrendim.Merhaba benimde 9. Günüm aşılamada kaç gün sonra test verdiniz veya adetinizi mi beklediniz
Belirtileriniz neydi bende aşılama yaptım 6.günum hicbir belirtim yok3 yıllık özlem ilk aşılama POZİTİF . Bugün kesinleşti gebeliğim çoğul gebelik bekleniyor
Selammm kaçıncı günündesin test yaptın mı bende aşılama oldum 13 gündeyim yarın kan vericemBelirtileriniz neydi bende aşılama yaptım 6.günum hicbir belirtim yok
Bende yarın kan vericem 10.gunum ama varsa çıkar diye düşünüyorumSelammm kaçıncı günündesin test yaptın mı bende aşılama oldum 13 gündeyim yarın kan vericem
Hadi inşallah güzel haberler alırız inşallahBende yarın kan vericem 10.gunum ama varsa çıkar diye düşünüyorum
İnsaAllahHadi inşallah güzel haberler alırız inşallah
Naptın canım çıktı mı sonucun negatif benim malesefBende yarın kan vericem 10.gunum ama varsa çıkar diye düşünüyorum
Hayırlısı olsun canım hakkında insallah en kısa zamanda hamile haberini verirsin benim sonuc çıkmadı galiba yarın çıkacak bana dua eder misinNaptın canım çıktı mı sonucun negatif benim malesef
Naptın canım çıktı mı sonucun negatif benim malesef
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canımD
Hayırlısı olsun canım hakkında insallah en kısa zamanda hamile haberini verirsin benim sonuc çıkmadı galiba yarın çıkacak bana dua eder misin
Amin inşallah. Bana stres yapma diye çok söylendi ama stres çok yaptim. Çünkü olmuyordu. Igneler aşılama derken insan stres oluyor. Nasılsa olmuyor dedigim ay hamile kaldim. Rabbim dileyen herkese nasip etsin.Maşallahne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?