Aşılama ile hamile kalip anne olan var mı?

Watahiwamossi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2023
1.588
1.541
53
Herkese merhaba arkadaşlar ben iki yıldır evliyim anne olmak istiyorum ama hiç hamile kalmadım.klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım maalesef olumsuz oldu şimdi Aşılama tedavisi görüyorum bu gün 2 gün oldu iğne yapıyorum Aşılama ile anne olanlar varmı acaba bize moral olsun. Sürekli olumsuz olunca artık umudum da kalmadı ama ben yine de elimden geleni yapıyorum gerisi taktiri ilahi

Herkese Merhaba, buralara uzun zamandır giremedim. 3 yıl boyunca hamile kalamayınca 2021 yılında asılama yaptırdım. sonuc pozitif oldu. Maalesef ki 12 haftalıkken düşük oldu. Ama tam 1 ay sonra kendiliğinden hamile kaldığımı öğrendim. Ona da dış gebelik olabilir dendi ama beklemeyi tercih ettim. Ve bebeğim sağlıkla dünyaya geldi çok şükür.Şimdi 1 yaşında.. yani diyeceğim yürekten inanın olacagına pes etmeyin moralinizi asla bozmayın. Vardır Allahın bir bildiği.. Allah sizlere de bebişlerinize hamile kalıp sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

Merhaba, sırf bu konu için yeni üye oldum :) perşembe günü ilk aşılamamı yaptırdım bugün üçüncü gün. Fakat herkes belirti yazmış bende ara sıra olan kasık ağrısı dışında bi belirti yok. Göğüs hassasiyeti vs de yok henüz. Herkes belirti yaşıyo mu hemen ?

Merhaba, ben ilk üç gün ara ara kasık ve bel ağrısı çektim(17.07.2023 de aşılama oldum. )Ayakta durduğumda belim ve kasıklarımda ağrı oluyordu 3-4 günden beri de kasıklarımın üstüne yatarken canım çok acıyo. Aşılama dahil 4. günden beri uyku hassasiyetim cok fazla gündüzleri asla uyumam uyuyamam akşam üstü hem uyku sıkışıtırıyor. Dün öğlen uyumuş kalmışım 3-4 saat. Herkeste farklı olabiliyor. Kendini dinle belirtilerini fakat çokda psikilojini ona yönlendirme bence canım benim

Merhaba, süreciniz sonuçlandı mı acaba ? Benim negatif oldu maalesef. Progestan kullanıyosanız uykuya etkisi olabilir. Ben de hem öğlen hem de gece çok erken uyuyodum. Neyse ki düzene girmiş oldu uykum :)) dilerim pozitif görürsünüz

Merhaba bugün aşılama dahil 9. günüm. Test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum regl tarihim 04.08.23 bekleyeceğim.
Progeston kullanmıyorum. Vermedi doktor bana herkese verilmiyormuş (dr dan dr a değişiyormuş bu durum)

Merhaba tekrar, muhtemelen doktor akışkanlığına göre değişiyo bu durum. İnşallah emeğinizin karşılığını alırsınız. Sizin süreciniz nasıl işledi acaba, ilk aşılamanız mı ? Geç gördüm kusura bakmayın

Ne kusuru canım benim herkes bi hayat telaşesinde süreç nasıl geçti aslında geçen sene ekim ayında hsg çekimi istedim bunun içinde bir üni hastanesinde muayeneye girdim adetim düzensizzdi aşılama zor tüp bebek anca dedi doktor ama yine adet olmadığım işin kn vermemi istedi hamile çıktım malesef kimyasaldı düştü sonrasında 2 ay kendimiz denedik sonrasında 2-3 kere klomen letu kullandım iğnemkullandım ama aşılama olmadı. Akabinde tüp bebeğe gittim direk almadılar beni oraya değerler iyiymiş aşılamaya yönlendirler 17 temmuz da yaptırdım. Sonucu bekliyorum

Hadi inşallah o zaman. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Maşallah ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah
Amin inşallah. Bana stres yapma diye çok söylendi ama stres çok yaptim. Çünkü olmuyordu. Igneler aşılama derken insan stres oluyor. Nasılsa olmuyor dedigim ay hamile kaldim. Rabbim dileyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…