Aşılama ile hamile kalip anne olan var mı?

Watahiwamossi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2023
1.588
1.541
53
Herkese merhaba arkadaşlar ben iki yıldır evliyim anne olmak istiyorum ama hiç hamile kalmadım.klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım maalesef olumsuz oldu şimdi Aşılama tedavisi görüyorum bu gün 2 gün oldu iğne yapıyorum Aşılama ile anne olanlar varmı acaba bize moral olsun. Sürekli olumsuz olunca artık umudum da kalmadı ama ben yine de elimden geleni yapıyorum gerisi taktiri ilahi

Ozelde mi yaptiriyorsun canim bende 1 sene 8 aydir evliyim 2 dusuk oldu klomen bende de sonuc vermedi asilama dusunuyorum ozelde

4 defa aşılama yaptirdim (çipli dahil denedim.) Olmadi. Tüp bebek yapariz diyorduk fakat doktor hayır biraz daha bekleyelim tahlilleriniz iyi dedi. 5 gün Femera kullandim. Çatlama iğnesi vermedi bile. Büyüyen yumurta zaten çatlar, gereksiz veriyorlar dedi. Yumurta büyüyünce 3 gün iliski tavsiye etti. Ve hamile kaldim.

Maşallah ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah

Gözünaydın canım bugün benim de Mikroçip aşılama 15.günüm her hangi bir belirtin var mı
Kabız ve gazım var gibi sürekli karnımda ağrı, meme ucu hassasiyeti, meme hassasiyeti ama regldekinin çok çok fazlası adım attığım an sızlıyorlar en belirginide HCG ilk vereceğim gün 10. Günü o gün hep çişim sarıydı ve yağlıydı hala aynı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…