- 13 Haziran 2023
- 1.588
- 1.541
- 53
- Konu Sahibi Watahiwamossi
-
Ozelde mi yaptiriyorsun canim bende 1 sene 8 aydir evliyim 2 dusuk oldu klomen bende de sonuc vermedi asilama dusunuyorum ozeldeHerkese merhaba arkadaşlar ben iki yıldır evliyim anne olmak istiyorum ama hiç hamile kalmadım.klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım maalesef olumsuz oldu şimdi Aşılama tedavisi görüyorum bu gün 2 gün oldu iğne yapıyorum Aşılama ile anne olanlar varmı acaba bize moral olsun. Sürekli olumsuz olunca artık umudum da kalmadı ama ben yine de elimden geleni yapıyorum gerisi taktiri ilahi
Evet canım özeldeOzelde mi yaptiriyorsun canim bende 1 sene 8 aydir evliyim 2 dusuk oldu klomen bende de sonuc vermedi asilama dusunuyorum ozelde
Maşallah4 defa aşılama yaptirdim (çipli dahil denedim.) Olmadi. Tüp bebek yapariz diyorduk fakat doktor hayır biraz daha bekleyelim tahlilleriniz iyi dedi. 5 gün Femera kullandim. Çatlama iğnesi vermedi bile. Büyüyen yumurta zaten çatlar, gereksiz veriyorlar dedi. Yumurta büyüyünce 3 gün iliski tavsiye etti. Ve hamile kaldim.
Ucret ne kadar canim ozelde ve hamgi sehirde yaptiriyorsunEvet canım özelde
Ucret ne kadar canim ozelde ve hamgi sehirde yaptiriyorsun
Ücret 10 bin dedi ama şuan iki kutu gonalf verdi sadece onların parasını ödedik 4 bin 400Ucret ne kadar canim ozelde ve hamgi sehirde yaptiriyorsun
Gözünaydın canım bugün benim de Mikroçip aşılama 15.günüm her hangi bir belirtin var mı3 yıllık özlem ilk aşılama POZİTİF . Bugün kesinleşti gebeliğim çoğul gebelik bekleniyor
Kabız ve gazım var gibi sürekli karnımda ağrı, meme ucu hassasiyeti, meme hassasiyeti ama regldekinin çok çok fazlası adım attığım an sızlıyorlar en belirginide HCG ilk vereceğim gün 10. Günü o gün hep çişim sarıydı ve yağlıydı hala aynı..Gözünaydın canım bugün benim de Mikroçip aşılama 15.günüm her hangi bir belirtin var mı
Fiyatlar nasil artmis yaa kuzum asilaaya nasil ne zaman baslaniyorÜcret 10 bin dedi ama şuan iki kutu gonalf verdi sadece onların parasını ödedik 4 bin 400
Tekirdağ
Beş gün oldu iğne kullaniyorum 12 tane verdi temmuz 3 de çağırdı doktorFiyatlar nasil artmis yaa kuzum asilaaya nasil ne zaman baslaniyor
Maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah3 yıllık özlem ilk aşılama POZİTİF . Bugün kesinleşti gebeliğim çoğul gebelik bekleniyor
Adetin kacinci gunu basladin canim benim pazar bitiyor adetim pazartesi baslarlar mi acaba yaBeş gün oldu iğne kullaniyorum 12 tane verdi temmuz 3 de çağırdı doktor
Adetliyken başlıyorlar benim 3. gün başladı ignelerimAdetin kacinci gunu basladin canim benim pazar bitiyor adetim pazartesi baslarlar mi acaba ya
Yaaa oyle mi benim bu ay kalir o zamanAdetliyken başlıyorlar benim 3. gün başladı ignelerim
Evet maalesefYaaa oyle mi benim bu ay kalir o zaman
Hayirlisi bakalim senin asilama tutu demi canimEvet maalesef
Daha Aşılama olmadı yumurta geliştirici iğneler bitinc olucakHayirlisi bakalim senin asilama tutu demi canim
Ay hadi hayirlisiDaha Aşılama olmadı yumurta geliştirici iğneler bitinc olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?