- 30 Aralık 2024
- 31
- 8
- 1
- 22
- Konu Sahibi Nazan karaboga
-
Selam canım bende 10 gün önce aşılama yaptırdım. Araştırdığım kadarıyla bu süreçte doktorun kendisi çok çok önemli ve bazı doktorların işleyişi farklı oluyor mesela sana bir yol haritası çizdiler mi? Bazı kişilerden rahim filmi istemeden aşılama yapıyor bazı doktorlar bu yanlış mesela ya tüpler kapalıysa aşılama nasıl başarılı olacak? Bunları söyleyen uyaran doktorlar gerçekten iyiler bu konuda ve tabi ki yaklaşımları , detaylı her adımı açıklayan bi doktor olsunMerhaba hanımlar, ben bu ay aşılama yapmayı düşünüyorum. Bursa'da oturuyorum. Benim kafama takılan birkaç soru var. Ben pkos hastasıyım. Eşimde hiçbir sorun yok. Spermleri gayet kaliteli ve fazla. Bursa bahçeci sağlık Grubu tüp Bebek merkezi ile görüştük ama çok fazla ücret istiyorlar. İşte laboratuvarımız en iyi laboratuvarlardan . Bizde oranlar çok yüksek vs. Ama eşimin hiç bir problemi olmadığı için laboratuvar bizim için o kadar da önemli değil açıkçası. Başka bir yerde işinin uzmanı olan ve kendi kliniğinde çalışan tecrübeli bir Dr var orayı da düşünüyorum. Size sorum şu. Eşimde bir problem olmadığı halde sırf laboratuvarı iyi diye (40000 TL aşılama ) bahçeciyimi yoksa yine işinin uzmanı ve bunun yarısı kadar fiyat alan Dr tercih etmeliyim. Sonuçta ikisindede tutma orani aynı benim gözümde. Bana yardım ederseniz sevinirim.
Ben rahim filmi çektim cnm tüplerim açık çıktı . Tercih ettiğim iki doktor da gerçekten işinde uzman ve cana yakınlar . Ama eşimin bir problemi olmadığı için açıkçası yarı fiyatlı olanını düşünüyorumSelam canım bende 10 gün önce aşılama yaptırdım. Araştırdığım kadarıyla bu süreçte doktorun kendisi çok çok önemli ve bazı doktorların işleyişi farklı oluyor mesela sana bir yol haritası çizdiler mi? Bazı kişilerden rahim filmi istemeden aşılama yapıyor bazı doktorlar bu yanlış mesela ya tüpler kapalıysa aşılama nasıl başarılı olacak? Bunları söyleyen uyaran doktorlar gerçekten iyiler bu konuda ve tabi ki yaklaşımları , detaylı her adımı açıklayan bi doktor olsun
Ne güzel gebe kalmışsınız . Siz nerde yaptınız devlet mi Özel mi?Ben 4 kez aşılama denedim 2 si tuttu şuan yine aşılama ile hamileyim sebepsiz inferteliteydi eşimde sperm sıkıntısı pek yoktu orta düzeydi
ÖZELDE CANIMNe güzel gebe kalmışsınız . Siz nerde yaptınız devlet mi Özel mi?
O zaman yarı fiyatlısını seçin, içinize en çok hangisi siniyorsa.Ben rahim filmi çektim cnm tüplerim açık çıktı . Tercih ettiğim iki doktor da gerçekten işinde uzman ve cana yakınlar . Ama eşimin bir problemi olmadığı için açıkçası yarı fiyatlı olanını düşünüyorum
Merhaba bende geçen ay aşılama yaptırdım malesef tutmadı. Şuan tüp bebek sürecindeyim.aşılama boşuna zaman ve maddi kayıp. Bi arkadaşımda sizin gibi pkos o da aşılama düşünüyordu doktoru ovulasyon ile yumurtladığı günleri bulmasını önerdi ve hamile kaldı. Karar tabi ki sizin Allah herkesin gönlüne göre versinMerhaba hanımlar, ben bu ay aşılama yapmayı düşünüyorum. Bursa'da oturuyorum. Benim kafama takılan birkaç soru var. Ben pkos hastasıyım. Eşimde hiçbir sorun yok. Spermleri gayet kaliteli ve fazla. Bursa bahçeci sağlık Grubu tüp Bebek merkezi ile görüştük ama çok fazla ücret istiyorlar. İşte laboratuvarımız en iyi laboratuvarlardan . Bizde oranlar çok yüksek vs. Ama eşimin hiç bir problemi olmadığı için laboratuvar bizim için o kadar da önemli değil açıkçası. Başka bir yerde işinin uzmanı olan ve kendi kliniğinde çalışan tecrübeli bir Dr var orayı da düşünüyorum. Size sorum şu. Eşimde bir problem olmadığı halde sırf laboratuvarı iyi diye (40000 TL aşılama ) bahçeciyimi yoksa yine işinin uzmanı ve bunun yarısı kadar fiyat alan Dr tercih etmeliyim. Sonuçta ikisindede tutma orani aynı benim gözümde. Bana yardım ederseniz sevinirim.
Sizde tutmaması aşılamanın zaman ve maddi kayıp olduğu anlamına gelmiyor. 35 yaşımda ilk aşılama ile hamile kaldım.Merhaba bende geçen ay aşılama yaptırdım malesef tutmadı. Şuan tüp bebek sürecindeyim.aşılama boşuna zaman ve maddi kayıp. Bi arkadaşımda sizin gibi pkos o da aşılama düşünüyordu doktoru ovulasyon ile yumurtladığı günleri bulmasını önerdi ve hamile kaldı. Karar tabi ki sizin Allah herkesin gönlüne göre versin
Ne güzel ne mutlu sizin adınıza. Araştırırsanız aşılama tutma oranının ne kadar düşük olduğunu görebilirsiniz. Kaldı ki bütün doktorlarda aynı şeyi söylüyor. Herkesin kendi kararıSizde tutmaması aşılamanın zaman ve maddi kayıp olduğu anlamına gelmiyor. 35 yaşımda ilk aşılama ile hamile kaldım.
40.000 tl mi daha yeni 22.000 tlye yaptirdim saka gibiMerhaba hanımlar, ben bu ay aşılama yapmayı düşünüyorum. Bursa'da oturuyorum. Benim kafama takılan birkaç soru var. Ben pkos hastasıyım. Eşimde hiçbir sorun yok. Spermleri gayet kaliteli ve fazla. Bursa bahçeci sağlık Grubu tüp Bebek merkezi ile görüştük ama çok fazla ücret istiyorlar. İşte laboratuvarımız en iyi laboratuvarlardan . Bizde oranlar çok yüksek vs. Ama eşimin hiç bir problemi olmadığı için laboratuvar bizim için o kadar da önemli değil açıkçası. Başka bir yerde işinin uzmanı olan ve kendi kliniğinde çalışan tecrübeli bir Dr var orayı da düşünüyorum. Size sorum şu. Eşimde bir problem olmadığı halde sırf laboratuvarı iyi diye (40000 TL aşılama ) bahçeciyimi yoksa yine işinin uzmanı ve bunun yarısı kadar fiyat alan Dr tercih etmeliyim. Sonuçta ikisindede tutma orani aynı benim gözümde. Bana yardım ederseniz sevinirim.
Ben de araştırınca gerçekten fiyat çok yüksek geldi gözüme . Bende Uygun olanı tercih edicem . Bende sadece pko var başka sorunlarımız yok çok şükür. Aşılama bizim için daha Uygun olur.Aşılama ile gebe kalabilen çok fazla insan var. Eğer erkekte spermin hiç olmaması kadında tüplerin kapalı olması vs gibi bir durum yoksa ilk tercih aşılama oluyor. Oranının düşük olmasını tüm insanlar önce bunu deniyor çünkü daha uygun ve süreç olarak daha rahat. Ben ilk aşılamamı ocak sonu yaptırdım tutmadı dün regl oldum yarın tekrar gideceğim. Ben devlete gidiyorum. Sizin yerinizde olsam fiyat düşük olanı seçerim çünkü çok zaman gerektiren bir süreç olabilir. En başından maddi manevi yıpranmaya gerek yok. Bu işin her aşaması yıpratıyor insanı. Ama umudumuz her zaman olsun her zaman iyisini düşünelim hepimizin bir gün kucağı bebişle dolacak inşallah
Ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz . Buradan sürecinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Birbirimize destek olalım bu konuda. Ben şimdilik yapmayı düşünmüyorum açıkçası. 1, 5 yılda 20 kilo aldım. Önceliğim sağlıklı bir şekilde kilo vermek. Bu kiloyla tutma orani çok düşük ve olsa bile sağlıklı bir gebelik oluşmaz. O yüzden kendime iki üç aylık bire süreç tanicam sağlıklı kilo verebilmek adına. Umarım siz ilk denemenizde gebe kalırsınız.Bende de pcos var eşimin de hareket problemi var ama çok ciddi derecede değil. Bizde önce aşılama deniyoruz
Ocak ayında 1 kere aşılama yapıldı tutmadı malesef. Dün de tekrar gittim regl 3. günü tekrar ilaca başladım. Kilo problemim vs olmadı benim adetlerim de çok düzensiz değildir. Ama us de her iki tarafta pco görünümü var. Son 1 aydır da 4 cm çikolata kisti var diyolar inanın bende anlamıyorum herkes farklı bişey söylüyo. İnşallah bu sefer olumlu sonuç alırızNe zaman yapmayı düşünüyorsunuz . Buradan sürecinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Birbirimize destek olalım bu konuda. Ben şimdilik yapmayı düşünmüyorum açıkçası. 1, 5 yılda 20 kilo aldım. Önceliğim sağlıklı bir şekilde kilo vermek. Bu kiloyla tutma orani çok düşük ve olsa bile sağlıklı bir gebelik oluşmaz. O yüzden kendime iki üç aylık bire süreç tanicam sağlıklı kilo verebilmek adına. Umarım siz ilk denemenizde gebe kalırsınız.
Umarım ikinci aşılama da pozitifi görürsünüz. Zor bir süreç gerçekten. Allah yardımcımız olsun. İyi bi doktora muayene olun. Çünkü çikolata kisti basit bir şey değil.Ocak ayında 1 kere aşılama yapıldı tutmadı malesef. Dün de tekrar gittim regl 3. günü tekrar ilaca başladım. Kilo problemim vs olmadı benim adetlerim de çok düzensiz değildir. Ama us de her iki tarafta pco görünümü var. Son 1 aydır da 4 cm çikolata kisti var diyolar inanın bende anlamıyorum herkes farklı bişey söylüyo. İnşallah bu sefer olumlu sonuç alırız
Burada insanlara bu kdr keskin yazmamalisinizNe güzel ne mutlu sizin adınıza. Araştırırsanız aşılama tutma oranının ne kadar düşük olduğunu görebilirsiniz. Kaldı ki bütün doktorlarda aynı şeyi söylüyor. Herkesin kendi kararı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?