- Konu Sahibi AdaisyLove
-
Benim de 500 tl aşılama canım. Hataydayim ben.
Hadi hayırlısı olsun canım umarım isteyen herkes hamile kalır
ınsallah canım bu guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım.allah hepımızın kucaklarını meleklerle doldurur ınsallah........asılama sonucu bekleyen varmı bu arada..?
Inşallah canım. Yok sanırım
Kızlar mrb
bende aşılama yaptırdım ayın 14 ünde ama tutmadı galiba adet olacakmısım gibi sancı var asılaması tutanlar böyle bir agrı yasadınızmı bilgilendirirmisiniz beni:
canım ben bugun idrar testi yaptım biri silik cıktı.emın olmak ıcın hastaneye gıttım kan verdım deger 16.01 yanı hamileyımmmmmmm....asılamamın daha 5. gunu.sanırım oncesınde kalmıs olabılırım bılmıorum.ama cok mutluyum allah ısteyen herkese nasıp etsın
ben de ilk aşılama ile hamile kaldım çok şükür
canım ben bugun idrar testi yaptım biri silik cıktı.emın olmak ıcın hastaneye gıttım kan verdım deger 16.01 yanı hamileyımmmmmmm....asılamamın daha 5. gunu.sanırım oncesınde kalmıs olabılırım bılmıorum.ama cok mutluyum allah ısteyen herkese nasıp etsın
canm 5.gün çok erken..en azından 12.gün belli olur.sen vücuduna hamilelik hormonu yüklüyorsun o yüzden değerin öyle görünüyor.doktorun sana söylemedi mi hangi gün test yapacağını? üzgünüm..
insan bazen yasamak istedıklerını böyle hayalde olsa yasadıgını sanıyo.evet kan sonucum düştü acele etmişimmmm..test sonucum düştü.. gercı umut herzaman var daha 6 gunum var normal test tarıhıme.allah hepimizin yardımcısı olsun
Ne oldu canim adet oldun muKızlar mrb
bende aşılama yaptırdım ayın 14 ünde ama tutmadı galiba adet olacakmısım gibi sancı var asılaması tutanlar böyle bir agrı yasadınızmı bilgilendirirmisiniz beni:
insan bazen yasamak istedıklerını böyle hayalde olsa yasadıgını sanıyo.evet kan sonucum düştü acele etmişimmmm..test sonucum düştü.. gercı umut herzaman var daha 6 gunum var normal test tarıhıme.allah hepimizin yardımcısı olsun
Ne oldu canim adet oldun mu
Üzülme canım çok erken davrandin sabret biraz daha umut var adetin geçene kadar da tahlil yapma
evet cnm adet oldum malesef yeni ilaçlara başladık artık hayırlısı
Ne oldu canim adet oldun mu
Üzülme canım çok erken davrandin sabret biraz daha umut var adetin geçene kadar da tahlil yapma
yarın test gunum ve cok korkuyorum negatif sonucunualmaktan hiç içimden gelmio gitmek... allahım ne zor bı dönemm:Scok agrım var kasıklarımda ve karnımda..adet olacakmısım gıbı gelıo kahverengı gbı akıntım var bende anlamadım...offffffffffff canım cok sıkılıo.......
Canım çok stres yapıyorsun sakin ol. Aşılamadan sonra kaçıncı günün bugün canım. Hadi inşallah güzel haberlerini alacağız :)
bugun 12. gunum.elımde değilll stres yapmamak.ınsallah haberı alır almaz burdayım ıyı veya kotu...ınsallaah guzel bı snuc alırımmm:S
inşallah canım haber ver olur mu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?