Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canm o normal bütün kadınlarda akar onlar sperm değil spermlerin içinde olduğu sıvı o
Ssğol gülüümm. Ya cuma khve lekelendm. Snra hc olmdm. Yrrlşmedr dye sevndm. Dün kan verdm 0,100 çktı ve hala dökülmedi

Ssğol gülüümm. Ya cuma khve lekelendm. Snra hc olmdm. Yrrlşmedr dye sevndm. Dün kan verdm 0,100 çktı ve hala dökülmedi
Cnm testin gebelik yok gosteriyo stresten geç olabilirsin adet yinede adetin 4 5 gün geçerse bidaha yaptır test

selam arkadslar ya buraya uye oldum ama cevap verme begenme gibi seyleri bir turlu ogrenemedim.bende cuma gunu gitim doktora.fransada oldugum icin yenide urda oldugum icin tam dili anlamiorum tercuman goturduk bir akrabayi oda duzgun anlamadi sanirsam.beni aydinlatin lutfen biz asilama diye gitik ama kadinin istedigi seyler tup bebekmis gibi geldi iki saat tartiatim tercume eden kisiyle eminmisin diye asilamada da komisyondan gecmesi gerekiormu raporlarin ? yapilip yapilmayacagi ? verem ediorlar beni bi senedir sacma sapan tahiler yuzunden bekledik aimdi bos bos bir ay komisyonu beklicez sonra gene gidip gun alacaz nedir bu anlamadim.fransada aislama yapan biri varmi acaba ?

selam arkadslar ya buraya uye oldum ama cevap verme begenme gibi seyleri bir turlu ogrenemedim.bende cuma gunu gitim doktora.fransada oldugum icin yenide urda oldugum icin tam dili anlamiorum tercuman goturduk bir akrabayi oda duzgun anlamadi sanirsam.beni aydinlatin lutfen biz asilama diye gitik ama kadinin istedigi seyler tup bebekmis gibi geldi iki saat tartiatim tercume eden kisiyle eminmisin diye asilamada da komisyondan gecmesi gerekiormu raporlarin ? yapilip yapilmayacagi ? verem ediorlar beni bi senedir sacma sapan tahiler yuzunden bekledik aimdi bos bos bir ay komisyonu beklicez sonra gene gidip gun alacaz nedir bu anlamadim.fransada aislama yapan biri varmi acaba ?
Cnm Türkiye'de gelip kalabileceğini kimse yokmu burda tedavi gorsen

Eşinin sperm sayısı ve morfolojisi bozuk olanlar sayı yazabilirler mi acaba ya
benim esimde ilk sperm testinde morfoloji cikti ikincisinde sadece az oldugy orataya cikti ama bu ikisi arqsinda 3 ay zaman gecmesi gerekti ve ilkini biz yanlis anlamiatik daha dogrusu bize anlatan aptal akrabam yanlis anlatmisti.iki gun once mutlaka iliakiye girin daha uzun sure gecince test yanlis cika bilio

burda tedavileri devlet karsilior. bunu karisiliya bilecek butcemiz yok esimde surekli calismasi gerekior
Anladım cnm benim o zaman bidaha doktora gittiğinde düzgün tercüme edicek birini götürün yanlış anlatır size yanlış tedavi uygulanir

Merhaba arkadaşlar hepinize iyi günler öncelikle.. Normalde bu foruma hep yazıyorum ama topiğinize ilk bugün yazdım.. 2016 ekimde doğal yolla hamile kaldım ama Kasım sa kürtaj oldum boş gebelikti ve 2 aydır korunmuyorum ve klomen tedavisine başladı doktorum ama yaşım ilerlediği için aşılama olmak istiyorum aranızda bu konuda tecrübeli kimse var mı?? İlk Aşılama tutan veya doktorû tavsiye eden beni de bilgilendirir misiniz???

Merhaba arkadaşlar hepinize iyi günler öncelikle.. Normalde bu foruma hep yazıyorum ama topiğinize ilk bugün yazdım.. 2016 ekimde doğal yolla hamile kaldım ama Kasım sa kürtaj oldum boş gebelikti ve 2 aydır korunmuyorum ve klomen tedavisine başladı doktorum ama yaşım ilerlediği için aşılama olmak istiyorum aranızda bu konuda tecrübeli kimse var mı?? İlk Aşılama tutan veya doktorû tavsiye eden beni de bilgilendirir misiniz???
slm canim bende asilama yaptiricam cok heycanliyim.sinir edense yuz tane tahlil istiorlar senden ve esinden 5 aydir yapmadigimiz tahlil kalmadi benim esimde aorun var bakalim bana daha gun bile vermediler komsiyondan gecmesi gerekmis butun tahliler. turkiyede nasil oluor bilmiorum canim

Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin kendi üzüntümüzden ziyade birde insanların abuk subuk yorumları yokmu iste ona artık dayanamıyorum.
gercekten verem ediolar ama ben soranlara cocuk istemioruz diorum. nekadr cok kisi bilse okadr aciklama yapmak zorunda kaliorsun.zati zor bi surec.basen oyle bunalima giriorumki esimi oldureesim gelio inat edip 3 sene doktora gitmedigi icin

gercekten verem ediolar ama ben soranlara cocuk istemioruz diorum. nekadr cok kisi bilse okadr aciklama yapmak zorunda kaliorsun.zati zor bi surec.basen oyle bunalima giriorumki esimi oldureesim gelio inat edip 3 sene doktora gitmedigi icin
Ya iste biz ilk günden beri salak gibi istiyo4uz dedik durduk şimdi 2.5 sene geçti tabi herkes soruyor ama ıns bizde birgün hamileyiz diyebilecez ins:dua:

X