• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılama ile hamile kalan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl bir süreçtir aşılama maddi manevi yorucu mudur ihtimali yüksek midir?
İhtimal kime göre yüksek bende sorun olmadığı halde tutmadi eşimde de sorun yoktu tüpler de açıkti manevi yoruculugu daha fazla özelde yapitrdim ben ilaçlar dahil 1500 TL tutmustu % 25 tutma ihtimali ilk asilama için demişti doktorum

Nasıl bir süreçtir aşılama maddi manevi yorucu mudur ihtimali yüksek midir?
Ben yeni basliyorum bende de eşimde de sıkıntı yok sebebsiz infertilite 19 ay oldu evleneli hiç korunmadim 3klomen 2 çatlatma iğnesi kullandım şimdi aşılama yaptıracam benim sperm yıkamalı olacak sağlıklı olanlar ayrılıp uygulanacak kendimde yumurta geliştirmesi icin en iyisi olsun diye gonalf 900 kullanıyorum bugün üçüncü iğneyi kullanacam benim de özelde oluyor rapor cikartsaydim gonalf daha uyguna gelirdi ama öyle şansım yoktu benim doktor aşılama için 4000tl istedi gonal f 900 1300 TL bide çatlatma iğnesi Alacam 130 TL falan tutulması konusunda tüp bebek bile kesin değil aşılama da yüzde 25 falan demişti

Ben yeni basliyorum bende de eşimde de sıkıntı yok sebebsiz infertilite 19 ay oldu evleneli hiç korunmadim 3klomen 2 çatlatma iğnesi kullandım şimdi aşılama yaptıracam benim sperm yıkamalı olacak sağlıklı olanlar ayrılıp uygulanacak kendimde yumurta geliştirmesi icin en iyisi olsun diye gonalf 900 kullanıyorum bugün üçüncü iğneyi kullanacam benim de özelde oluyor rapor cikartsaydim gonalf daha uyguna gelirdi ama öyle şansım yoktu benim doktor aşılama için 4000tl istedi gonal f 900 1300 TL bide çatlatma iğnesi Alacam 130 TL falan tutulması konusunda tüp bebek bile kesin değil aşılama da yüzde 25 falan demişti
Anladım maddi açıdan da yorucu belliki

Tüp bebek mi en ihtimali yüksek olanı
Aşılamaya göre tup bebek tutma oranı yüksek tabi doktora ve hastaneye göre değişiyor kullanılan ilaçlar iğneler ve işin ehli kişiler ama oran %60- 80 arasında diye duydum tabi tutmama ihtimali de var

O da düşük bir oranmış aslında
Aynen geçen gün doktor anlattı bunu aşılama ve tüp Bebekte işlemler kullanılan ilaclarda aynıymış tek fark tüp bebekte labaratuvar da dollenip transfer yapılıyormuş

Aret Kamar adında işinin ehli bir doktor var, çiftlerin çoğu aşılama tedavisini es geçip tüp bebek tercih ediyor ama bu yanlış, aşılama çok önemli bir tedavi şeklidir dedi. Benim tüp bebek doktorum da bana ‘ben aşılama önermiyorum, direkt tüp bebek’ demişti.. Doktordan doktora bile değişiyor bu algı, ama keşke tüp bebek denemeden aşılama deneseymişim.. İsteyen herkese nasip etsin Rabbim🤲🏻

İhtimal kime göre yüksek bende sorun olmadığı halde tutmadi eşimde de sorun yoktu tüpler de açıkti manevi yoruculugu daha fazla özelde yapitrdim ben ilaçlar dahil 1500 TL tutmustu % 25 tutma ihtimali ilk asilama için demişti doktorum
Sgk anlaşmalı bir özelde mi 1500 tuttu acaba araştırdıklarım 4bin civarıydı

Back
X