- 13 Temmuz 2020
- 233
- 88
- 18
- 36
- Konu Sahibi tomvejerryy
Nasıl bir süreçtir aşılama maddi manevi yorucu mudur ihtimali yüksek midir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İhtimal kime göre yüksek bende sorun olmadığı halde tutmadi eşimde de sorun yoktu tüpler de açıkti manevi yoruculugu daha fazla özelde yapitrdim ben ilaçlar dahil 1500 TL tutmustu % 25 tutma ihtimali ilk asilama için demişti doktorumNasıl bir süreçtir aşılama maddi manevi yorucu mudur ihtimali yüksek midir?
Ben yeni basliyorum bende de eşimde de sıkıntı yok sebebsiz infertilite 19 ay oldu evleneli hiç korunmadim 3klomen 2 çatlatma iğnesi kullandım şimdi aşılama yaptıracam benim sperm yıkamalı olacak sağlıklı olanlar ayrılıp uygulanacak kendimde yumurta geliştirmesi icin en iyisi olsun diye gonalf 900 kullanıyorum bugün üçüncü iğneyi kullanacam benim de özelde oluyor rapor cikartsaydim gonalf daha uyguna gelirdi ama öyle şansım yoktu benim doktor aşılama için 4000tl istedi gonal f 900 1300 TL bide çatlatma iğnesi Alacam 130 TL falan tutulması konusunda tüp bebek bile kesin değil aşılama da yüzde 25 falan demiştiNasıl bir süreçtir aşılama maddi manevi yorucu mudur ihtimali yüksek midir?
Anladım maddi açıdan da yorucu bellikiBen yeni basliyorum bende de eşimde de sıkıntı yok sebebsiz infertilite 19 ay oldu evleneli hiç korunmadim 3klomen 2 çatlatma iğnesi kullandım şimdi aşılama yaptıracam benim sperm yıkamalı olacak sağlıklı olanlar ayrılıp uygulanacak kendimde yumurta geliştirmesi icin en iyisi olsun diye gonalf 900 kullanıyorum bugün üçüncü iğneyi kullanacam benim de özelde oluyor rapor cikartsaydim gonalf daha uyguna gelirdi ama öyle şansım yoktu benim doktor aşılama için 4000tl istedi gonal f 900 1300 TL bide çatlatma iğnesi Alacam 130 TL falan tutulması konusunda tüp bebek bile kesin değil aşılama da yüzde 25 falan demişti
Tüp bebek mi en ihtimali yüksek olanıİhtimal kime göre yüksek bende sorun olmadığı halde tutmadi eşimde de sorun yoktu tüpler de açıkti manevi yoruculugu daha fazla özelde yapitrdim ben ilaçlar dahil 1500 TL tutmustu % 25 tutma ihtimali ilk asilama için demişti doktorum
Aynen maddi olarak çok çok iyi olan biri de değilim ama köşeye attığım 5 altının ikisini bunun için harcadık diyebilirim ilk ve son olarakAnladım maddi açıdan da yorucu belliki
Tüp bebek %40Tüp bebek mi en ihtimali yüksek olanı
Aşılamaya göre tup bebek tutma oranı yüksek tabi doktora ve hastaneye göre değişiyor kullanılan ilaçlar iğneler ve işin ehli kişiler ama oran %60- 80 arasında diye duydum tabi tutmama ihtimali de varTüp bebek mi en ihtimali yüksek olanı
O da düşük bir oranmış aslındaTüp bebek %40
Aynen geçen gün doktor anlattı bunu aşılama ve tüp Bebekte işlemler kullanılan ilaclarda aynıymış tek fark tüp bebekte labaratuvar da dollenip transfer yapılıyormuşO da düşük bir oranmış aslında
Sgk anlaşmalı bir özelde mi 1500 tuttu acaba araştırdıklarım 4bin civarıydıİhtimal kime göre yüksek bende sorun olmadığı halde tutmadi eşimde de sorun yoktu tüpler de açıkti manevi yoruculugu daha fazla özelde yapitrdim ben ilaçlar dahil 1500 TL tutmustu % 25 tutma ihtimali ilk asilama için demişti doktorum
Ne kadar süredir evlisiniz devlette ücretsiz aşılama ben 2 yıllık evliydim ilk aşılamayı yaptırdığımdaNasıl bir süreçtir aşılama maddi manevi yorucu mudur ihtimali yüksek midir?
Yooo SGK ile anlaşmalı değildi çok ya 4 bin nedir tüp bebek yap üzerine biraz daha ekleyip fikrimSgk anlaşmalı bir özelde mi 1500 tuttu acaba araştırdıklarım 4bin civarıydı
3 yıllık evliyizNe kadar süredir evlisiniz devlette ücretsiz aşılama ben 2 yıllık evliydim ilk aşılamayı yaptırdığımda
Tuttu mu peki sizin?Ne kadar süredir evlisiniz devlette ücretsiz aşılama ben 2 yıllık evliydim ilk aşılamayı yaptırdığımda
Yok canım ben artık tüp bebeğe geçicem ama en azından her aşılamaya para vermedim hepsi ücretsiz oldu bu sayede tüp bebek için rapor çıkarttımTuttu mu peki sizin?
Hangi şehir desin üniversite ve şehir hastaneleri ücretsiz yapıyor3 yıllık evliyiz
Süreç nasıl oluyor peki? Anlatır mısınız?Yok canım ben artık tüp bebeğe geçicem ama en azından her aşılamaya para vermedim hepsi ücretsiz oldu bu sayede tüp bebek için rapor çıkarttım
İstanbul anadolu yakasıHangi şehir desin üniversite ve şehir hastaneleri ücretsiz yapıyor