Merhaba arkadaşlar. Doktorların bir sorun olmadığını söylemesine rağmen yılllar sonra nihayet hamile kalamadığım için aşılama programına alındım(şehir hastanesine gidiyorum) bir sürü tahlil ve testten sonra adetin 2. Günü klomene başlattılar. Neyse 9. Gün yumurta gördüler 10. Gün aşılama yaptılar. Tabi ondan sonra her şeyi gebelik belirtisine yordum. Çalışıyorum ve kafam hep bebekte. Kafamı asla toplayamıyorum. 4-5 gün sonra kasıklarımda acile gitmeyi isteyecek kadar ağrı oldu. Tabi sürekli araştırıyorum. Kendimce yerleşme ağrısı falan diyorum. Acile gitsem de bir müdahaleye izin veremeyeceğim sonuçta ve gitmedim. Neyse sonra bunun hamilelikten değil, klomenin oluşturduğu yumruk kadar kistin yaptığını öğrendim. Doktor yumurtalarını baskılamak istemiyorum, bu adetinde atılacak bu kist diye ilaç vermedi. Bi baktım adetim bittikten 1 hafta sonra yine adet oldum. Zaten yoğun geçer benim, bu da yoğun geçiyor koştum doktora. Baktılar kist küçüleceğine bir sürü kist oluşturmuş. Yasmin verdi 21 gün sonra kontrole gel dedi. Normal adet gibi sürdü ama hala bitmedi. Silik silik kanama devam ediyor. Ben nefret ettim bu işten. Olmayan dert açıldı başıma. Zaten bir sürü başka sorunla uğraştım yıllardır. düzenli doktora gitmek çalışan için çok zor. Başka yolu yok mu bilmiyorum ama kişiye göre değil oluşturdukları düzene göre ilerleniyor. Bi zahmet yumurtalarıma baksaydı zaten olduğunu görecekti. Klomen şart mıydı bilmiyorum. Bakalım kaç ayda küçülteceğim de tekrar aşılamaya alınacağım. Sizler de deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Sağlıcakla kalın.