Gebeliğe Hazırlık Aşılama için Adet bekleyenler var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim iki tane doğal gebeliğim var düşükle sonuçlanan biri 12 haftalık diğeri kimyasal. En son kimyasaldan sonra iki yıla yakındır gebelik olmadı. Hiç bir sorun bulunamıyor sebepsiz interfiliteyiz
Bende çarşamba günü aşılama yaptım bekliyorum sizin sonuç ne çıktı acaba

Henüz aşılamamın 6.günü benimde daha var sonuca inşallah pozitif olur. Siz ne ilaçlar kullandınız kaç yumurta vardı
Bilmiyorum sormadım yumurtayı 16 martta aşılama yaptım ganoldu yanlış değilsem iğne adı 4 gğn iğne vurdum bir de letu kullandım neden aşılama yaptınız

Bilmiyorum sormadım yumurtayı 16 martta aşılama yaptım ganoldu yanlış değilsem iğne adı 4 gğn iğne vurdum bir de letu kullandım neden aşılama yaptınız
Bizimki sebepsiz infertilite benim kendi olan iki gebeliğim vardı zaten düşük oldu sonra çok fazla stres yaptım doktor ona bağladı durumu sizin sebep ney

Bizde de bi sorun yok ama 3 sene olmak üzere olmuyor anlamadım üzülüyorum
Eşinizde baktırdı mı peki sperm değerlerine sayı morfoloji hız ne durumda? Yada sizin adetiniz düzenli mi hsg çekildi mi? 3 sene hiç olmamasının çok küçükte olsa bi sebebi olabilir

Hepsini yaptırdık çok şükür bi sorun çıkmadı
Anladım canım az önce bi konuda denk geldim eşinde sperm eksiği varmış 5 bin sperm var demişsin yanlış görmediysem sebep bu olabilir aşılama içinde en az 10 milyon sperm gerekiyor yıkanmış hali olarak tabi oda. Umarım düzelmiştir

Biz onu hallettik 30 milyondu aşılama yaptığımız zaman ona rağmen olmuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…