- 18 Kasım 2019
- 5.186
- 1
- 4.897
- 173
- Konu Sahibi kizinbiri9
-
Canım oldun mu aşılama nasıl geçtiSonucu haber ver merakla bekliyorum
Beklediğim gibi olmadı benim tüpler biraz geriydeymis. Oyuzden biraz zorlandı doktorda. Biraz acılı oldu. Ama çok şükür şimdi iyiyim.Canım oldun mu aşılama nasıl geçti
Anladım canım geçmiş olsun inşallah pozitif haberini alırızBeklediğim gibi olmadı benim tüpler biraz geriydeymis. Oyuzden biraz zorlandı doktorda. Biraz acılı oldu. Ama çok şükür şimdi iyiyim.
Bende çarşamba günü aşılama yaptım bekliyorum sizin sonuç ne çıktı acabaBenim iki tane doğal gebeliğim var düşükle sonuçlanan biri 12 haftalık diğeri kimyasal. En son kimyasaldan sonra iki yıla yakındır gebelik olmadı. Hiç bir sorun bulunamıyor sebepsiz interfiliteyiz
Henüz aşılamamın 6.günü benimde daha var sonuca inşallah pozitif olur. Siz ne ilaçlar kullandınız kaç yumurta vardıBende çarşamba günü aşılama yaptım bekliyorum sizin sonuç ne çıktı acaba
Bilmiyorum sormadım yumurtayı 16 martta aşılama yaptım ganoldu yanlış değilsem iğne adı 4 gğn iğne vurdum bir de letu kullandım neden aşılama yaptınızHenüz aşılamamın 6.günü benimde daha var sonuca inşallah pozitif olur. Siz ne ilaçlar kullandınız kaç yumurta vardı
Bizimki sebepsiz infertilite benim kendi olan iki gebeliğim vardı zaten düşük oldu sonra çok fazla stres yaptım doktor ona bağladı durumu sizin sebep neyBilmiyorum sormadım yumurtayı 16 martta aşılama yaptım ganoldu yanlış değilsem iğne adı 4 gğn iğne vurdum bir de letu kullandım neden aşılama yaptınız
Bizde de bi sorun yok ama 3 sene olmak üzere olmuyor anlamadım üzülüyorumBizimki sebepsiz infertilite benim kendi olan iki gebeliğim vardı zaten düşük oldu sonra çok fazla stres yaptım doktor ona bağladı durumu sizin sebep ney
Eşinizde baktırdı mı peki sperm değerlerine sayı morfoloji hız ne durumda? Yada sizin adetiniz düzenli mi hsg çekildi mi? 3 sene hiç olmamasının çok küçükte olsa bi sebebi olabilirBizde de bi sorun yok ama 3 sene olmak üzere olmuyor anlamadım üzülüyorum
Hepsini yaptırdık çok şükür bi sorun çıkmadıEşinizde baktırdı mı peki sperm değerlerine sayı morfoloji hız ne durumda? Yada sizin adetiniz düzenli mi hsg çekildi mi? 3 sene hiç olmamasının çok küçükte olsa bi sebebi olabilir
Anladım canım az önce bi konuda denk geldim eşinde sperm eksiği varmış 5 bin sperm var demişsin yanlış görmediysem sebep bu olabilir aşılama içinde en az 10 milyon sperm gerekiyor yıkanmış hali olarak tabi oda. Umarım düzelmiştirHepsini yaptırdık çok şükür bi sorun çıkmadı
Biz onu hallettik 30 milyondu aşılama yaptığımız zaman ona rağmen olmuyorduAnladım canım az önce bi konuda denk geldim eşinde sperm eksiği varmış 5 bin sperm var demişsin yanlış görmediysem sebep bu olabilir aşılama içinde en az 10 milyon sperm gerekiyor yıkanmış hali olarak tabi oda. Umarım düzelmiştir
Anladım canım inşallah busefer nasip olurBiz onu hallettik 30 milyondu aşılama yaptığımız zaman ona rağmen olmuyordu
Nasıl geçiyor senin aşılama şu an sancı vs ilaç kullanıyor musunAnladım canım inşallah busefer nasip olur
Hayır bir ilaç kullanmıyorum rahim kalınlığı iyi olduğu için gerek görmedi. Herhangi bir sancı ağrı da yok negatif hissediyorumNasıl geçiyor senin aşılama şu an sancı vs ilaç kullanıyor musun
Bende negatif hissediyorum progestan fitil kullanıyorum geceleri :/Hayır bir ilaç kullanmıyorum rahim kalınlığı iyi olduğu için gerek görmedi. Herhangi bir sancı ağrı da yok negatif hissediyorum
Ne zaman test yapacaksınızHayır bir ilaç kullanmıyorum rahim kalınlığı iyi olduğu için gerek görmedi. Herhangi bir sancı ağrı da yok negatif hissediyorum
Varsa 12.gün çıkıyor canım cuma yada cumartesi yapıcam kısmetseNe zaman test yapacaksınız
Erken değil mi 14. gün dedi doktor bizeVarsa 12.gün çıkıyor canım cuma yada cumartesi yapıcam kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?