- 9 Ekim 2017
- 201
- 32
- 98
- Konu Sahibi Berfinberfin24
Arkadaşlar merhaba aşılama oldum bugün 5. Gün göğüste hassasiyet var . Dokununca hissediyorum ağrı gibi . Böyle olması normal mi böyle yaşayan var mı aranızda acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım teşekkür ederimBunu hamileliğe yoramayız kesin sonuç için beklemekte fayda var
Evet sanki adet gibi hissettiriyor normal mi acaba bide doktor bana progestan fitil yazdı ondan olabilir mi acabaBen de cumartesi oldum benim de hassasiyet var. Adet ağrısının başlangıcındaki kasılmalar var
Adet gibi ağrı olunca ve göğüste hassasiyet olunca endişelendim birazEvet ben de fitil kullanıyorum aynısını bence fitilden değil önceki kullandığımız ilaçların etkisi
İnşallah hayırlı sonuçlar alırız insan heyecan ve endişe karışık bekliyorBeklemekten başka çare olmaması beni üzüyor ama inşallah sonuç iyi çıkar
Ay inşallahİnşallah hayırlı sonuçlar alırız insan heyecan ve endişe karışık bekliyor
Sizde fitilin herhangi bir yan etkisi oldu muAy inşallah
Benim de bugün 9. Günüm 2-3 gündür hassasiyet bende de var ara ara da sancım oluyor adet olacakmış gibi günler geçmiyor ki test verelimArkadaşlar merhaba aşılama oldum bugün 5. Gün göğüste hassasiyet var . Dokununca hissediyorum ağrı gibi . Böyle olması normal mi böyle yaşayan var mı aranızda acaba
Benim de bugün 9. Günüm 2-3 gündür hassasiyet bende de var ara ara da sancım oluyor adet olacakmış gibi günler geçmiyor ki test verelim![]()
Maalesef benim bu ay aşılama tutmadı ilk asilamaydiMerhaba kızlar nasılsınız aşılamalarınız inşallah istediğiniz gibi sonuçlanmıştırben de bu ay düşünüyorum hayırlısıyla ..
Maalesef benim bu ay aşılama tutmadı ilk asilamaydi
Tek yumurta gelişmişti benimSaglıkla bir sonrakinde hemen olsun ınsallah... kac yumurtanız vardı
Tek yumurta gelişmişti benim