aşılama hakkında yardım

rehal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
407
0
116
Amasya
konuyu doğru yeremi açtım blmiyorum arkadaşlar bu ay ilk defa aşılama yaptırcam ve çok heycanlıyım aranızda aşılama yaptıran var mı nasıl bir yol izleniyor ilk ay tutma şansı nedr ilk ay tutturaan var mı bu knu hakkında bilgisi olan varsa bilgilerinizi benimle paylaşırsanz sevnirim şimdiden cvaplarınız için teşekkürler

Son düzenleme:

merhaba,aşılama topiği var canım ordan daha ayrıntılı bilgi edinebilirsin.soruna gelince ben 2 ay önce aşılama yaptırdım.adetin 2.ve ya 3 günü karından iğnelerle başlıyorsun tedaviye.iğneler cok kolay kendikendine bile uygulayabiliyorsun.yumurtalarının durumuna göre 5-7 gün devam edebiliyor iğneler.zaten dr sıksık kontole çağırıyor.yeterli olgunluğa gelindiğinde çatlatma iğneni oluyorsun ve 36 saat sonra laboratuvar ortamında hazırlanan spermler rahime enjekte ediliyor.kolay ve acısız bir işlem.14 gün sonra adet olmazsan test yapıyorsun.tutma şansı soruna bağlı olmakla beraber çok az.%15 civarı.ama tutanlarda var.eğer cok ciddi bir sorununuz yoksa denemekte fayda var sonucta normal bir gebelikten farkı yok.ama sorun ciddiyse aşılama bence zaman ve para kaybı...bol şans ,allah yardımcın olsun..

saol canım cvbın için ciddi bir sorunumz yok 3 defa hamle kaldm malesef kan pıhtısından dolayı düştü snrasında 3 kere kist oluştu dktorum gbelği hzlandrmak için hemen aşılama yapalım dedi daha önce 1 defa çatlatma iğnsi oldum karından iğnelerimide kendm yaptım yarın adetimin 2 gnü dktora gidicem bide çok özel olcak ama bşey sorucam sana eşin kaç gün önceden verdi örneği verdiği gün mü aşılama yapıldı ilk defa yapıcamz için bunları blmyoruz daha önceden testte yaptırmsdı o ynden braz sıkıntılıyız istersen yanıtlamaya blirsin canım

sperm örneği aşılama günü veriliyor.cünkü spermlerin yaşam süresi fazla değil.daha sonra onlar laboratuvarda özel işlemlerden geçiriliyor.canlı ve en kaliteli olan spermler enjekte ediliyor.yani önce eşin sperm örneği vericek ve yaklaşık 2 saat sonrada aşılama yapılacak.inşallah tutar canım.benim tutmadı hemde hiçbir sorunumuz yokken.2.yi denemedim .tüpe geçmeye karar verdim.hepimiz icin hayırlısı olsun.bebeklerimize en kısa zamanda kavuşalım inşallah.

inşallah canım bakalım yarın ilk kontrole bşlycaz allah hakkımzda hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…