Aşılama aşılama hakkında yardım....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

milkshake

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
4.064
7
iki aydır klomen kullanıyorum ve sonuç alamadım sanırım birkaç ay daha kullanıp sonraki aşamaya aşılamaya başlayacağız fakat bazı tereddütlerim var bana bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum......

mesela ben aşılamayı tüp bebek merkezinde yaptırmayı düşünüyorum fakat tüp bebeğe devletin katkısı olmasını istiyorsak 3 defa aşılama yapılma şartı varmış ben aşılamamı tüp bebek merkezinde yaptırırsam ve 3 defada sonuç alamazsam rapor çıkarttacağım zaman o tüp bebek merkezinde yapılan aşılamalar geçerli oluyormu yani illa devlet hastanelerinde mi aşılama yapılması gerekiyor.....kafam çok karışık cevaplarınızı bekliyorum rabbim hepimizin kucaklarını boş bırakmasın.....

selam canım allah kolaylıklar versin tüp bebek merkezinde de yapabilirsin ama devlet ile anlaşmalı olan merkezlerde oralarda ki anlaşmada geçerli ben de 3defa aşılama oldum tutmadı şimdi beklemedeyim tüp bebek için hazırlıyom kendimi inş senin bunlara gerek kalmadan olur canım ümidini yitirme yola devam sonuç her ne olursa olsun

evet canım çok haklısın umudumuzu bitirmeden yola devam sonuna kadar uğraşacağım maddi ve manevi gücümün yettiği kadarıyla aşılama olmazsa tüp bebek, yine tüp bebek ve yine tüp bebek taki hamile kalana kadar.....tüp bebek merkezi istememim nedeni daha iyi araştırırlar tekkikler daha iyi olur diyorum ve mesela ozamana kadar olmazsa umut tüp bebeğe gitmeyi düşünüyorum sanırım ssk nın orayla anlaşması var aşılamamı karşılarlar herhalde dimi....

canım.benim söylediklerimi gerçekten dikkate al.aşılama yaptırarak ne zamanını nede paranı harcama çünkü hiç bir sonuç alamazsın.bu gerçekten böyledir.sen devlet karşılıyor diye düşünsende birsürü paran gider vede boşuna uğraşırsın.çünkü bilimsel olarakta bilinirki,aşılama ve normal yoldan olma şansı aynı.umut tüp bebeğe git zaten fiyatlar şu an feci uygun.ilaçlar dahil 4000 ytl,çider üyesiysen 3500 ytl.ve çok iyi bir merkez.bu yola başlıycaksan öncelikle önünde engel bırakma aşılama düşünme derim.ben direk tüp bebeğe başladım umut tüp bebekte.sonuç ne olursa olsun merkezden çokkkk memnunum.umarım yardımcı olabilmişimdir..

canım evet haklısın hatta umut tüp bebeğin sitesinde bende okudum aşılamanın normal denemeden hiçbir farkı yokmuş bunu eşimede söyledim ama pek ikna olmadı yani aşılamayı deneyeceğiz gibi görünüyor....yaşımın küçük olması yüzünden eşim biraz daha beklememizi düşünüyor tüp bebek için yani bütün yolları deneyelim eğer olmazsa en son çare tüp bebek diyor o yüzden beklemek zorundayım yani aşama aşama gitmek zorundayım belki bellimi olur aşılama diye gideriz tüp bebek merkezine birden eşim ikna olur ve tüp bebeğe döneriz bakalım nasip artık herşey bebişlerimiz için umarım daha fazla bekletmeden gelirler....

tatlım birşey sormak istiyorum bu çider üyeliği ne??? herkes üye olunabiliyorsa bizde üye olalım niye daha fazla para vereyim ki o paraylada yol paramı karşılamış olurum...... buraya nasıl ve nereden üye olunuyor yardımcı olabilirsen sevinirim..... teşekkürler çok sağol....

Selma merhaba,
İlaçlar dahil 4000YTL demişsinya bu direk özelden gidiş fiyatı dimi:uhm: (SSK sız)
Bide Çider üyeliğinden bahsetmişsin herkes üye olabiliyomu oraya bilgi verirsen sevinirim...

evet canım herkes üye olabiliyor.çideri diye internet sayfasına girin.bilgi alın ve hesap numarasına 150 ytl yatırılıyo.ilaçlar dahil 3500 ytl ssk değil özel fiyatı.arkadaşlar.

kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.33 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim bebek istiyoruz eşim testis kanseri maalesef bir testisi alındı . bu sebepten dolayı hiç aşılama yaptırmadan direk tabi şartlarda uygunsa sizce tüp bebeğe başlatırlar mı ?
teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…