Aşılama Aşılama hakkında tecrübeleriniz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Nurem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2018
311
158
103
33
Arkadaşlar merhaba. 4 yıldır evliyim 3 buçuk yıldır korunmuyorum bütün tahliller sonucu hiçbir sorun olmamasına rağmen eşimde ve ben de,gebe kalamadım. Doktorum aşılamaya yönlendirdi. Ankara Başkent hastanesi Hulusi Bülent zeyneloğlu takibindeyim. Yumurtlamam da falan herhangi bir sorun olmadığı için ben ona klomen kullanmak istemediğimi söylemiştim O da tamam bakarız demişti. Muhtemelen klomen kullanmadan aşılama yapacak. İlk aşılamam sonuç ne olur bilmiyorum ama ilk kez bu yola giriyorum tecrübelerinize ihtiyacım var. Olumlu veya olumsuz kimin başından ne geçtiyse bilgilendirirseniz çok memnun olurum. O süreç nasıl işliyor ne yapıyorlar hiçbir fikrim yok. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Yumurta belirli olgunluğa gelince çatlatma iğnesi veriyor. Ondan 36 saat sonra da aşılama yapıyorlar sonrasında 1 2 gün ilişki veriyor ve 15 gün sonra test yapıyorlar regl olunmazsa

Yumurta belirli olgunluğa gelince çatlatma iğnesi veriyor. Ondan 36 saat sonra da aşılama yapıyorlar sonrasında 1 2 gün ilişki veriyor ve 15 gün sonra test yapıyorlar regl olunmazsa
Siz yaptırdınız mı peki normal yoldan ne farkı var acaba.ağrılı bir işlemmi peki

Siz yaptırdınız mı peki normal yoldan ne farkı var acaba.ağrılı bir işlemmi peki
Evet yaptırdım yumurtaya çok yakın bi yere enjekte ediyorlar. Hiç bir acı yok normal muayene gibi. Benimki olumsuz olmuştu ama inş sizinki olumlu olur

Benim ikizlerim oldu sizinde olumlu olur inşallah

Aşılama da ikiz olma ihtimali varmı bu arad çok sevindim sağlıkla büyüsünler inş. İlk denemede mi oldu siizn
Olduğuna göre ihtimal kalmamış arkadaşımın da aşılama ile ikizleri oldu. İlk denemede benim onun ikinci

Merhaba aşılamayı kaç tl ye yaptırdınız doktordan memnunmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…