- Konu Sahibi Nazarboncugm
-
meraba canım nasılsın? gelişmeler nasıl? umarım herşey yolundadır. iyi haberlerini bekliyorum...
buarada ben adet gördüm ve 3. günü doktora gittim yumurtalara baktılar. tam da anlatmıyorlar ki bilemiyorum.. yumurta büyütmek için iğne verdi bana 4. günü yani dün kontrole gittim 2 gün daha kullan çarşamba gel dedi.. yarın tekrar gitcem bakalım ne dicek? sen de kullanmış mıydın bu iğneden? biliyor musun bi de bu iğneden ne kadar sonra aşılamaya geçiliyor?
ya varya bi de hastane de bi bayanla konuştum, 5 kez aşılama yapılmış tutmamışçok üzüldüm inan ki... zaten ben o kadar çok herşeye ve herkese üzülüyorum ki, muhtemelen erken ölürüm :2:
İyiyim canım sen nasılsın? Maşallah baya azaldı kanamalarım inşallah tamamen kesilir. Hatta dün öyle ki annemlerin sitede oturan arkadaşımın kına gecesine bile gittim :) Tabi orada da hiç ayağa kalkmadım ama çok bunalmıştım artık sadece ev ve hastane arası gidip gelmekten. Çok korktum bişey olur mu diye ama yinede gitmek istedim. Allaha şükür korktuğum gibi de olmadı :)
Başta baktıklarında neye göre aşılama iğnesine başlama kararı alıyorlar bende bilmiyorum onu. Sanırım kist falan var mı rahimde ters bir durum var mı diye bakıyorlardır. Çünkü benim daha önceki aylarımın birisinde aşılama ilacı alıcam diye gitmiştim adetimin 2.-3. günü ve yumurtalıklarda kist görmüştü. O ay başlayamamıştım aşılama tedavisine. Kisti yok etmiştik. Ona bakıyorlardır herhalde.. 4 günde yumurtaların istenilen boyuta gelmemiş demek ki ilacı 2 gün daha uzatmış.. Diğer topicde yazmışsın gonal f kullanmışsın sanırım sen. Benim kullandığımın adı farklıydı ama inan şuan hatırlamıyorum. Cuma gününe de aşılamayı almışsınız çok sevindim. Zaten o gün muayene falan olmuyorsun. Benim 2 aşılamamda da öyle olmuştu. Muayene etmemişti doktor. Gider gitmez direk sperm temizleyip beni doğumhaneye almışlardı işlemi yapmak için.. O gün inşallah aşılaman olacak yani :) Sonrasında doktor söyler zaten ama dikkat et o gün eve gidince sürekli yatmaya özen göster.. Sonrasında doktorlar günlük işlerine devam edebilirsin ağır falan kaldırmadan diyorlar ama ben dikkat ettim sanki hamileymişim gibi.. Yormadım hiç kendimi.. İnşallah tutar canım bu aşılamada
canımm benim gerçekten çok sevindim iyi olmana.. :) tabi ki kendine dikkat ederek inşallah bu süreci atlatacaksın..ben inanıyorum..moralini sağlam tut,kendine dikkat et,kendine vakit ayır,ohh ne güzel işte.. sonra bebişlerine sağlıkla kavuşben de hep dualarımda bulunduruyorum seni inan buna..
şimdiiii,ben yarını bekliyorum bakalım nolcak diye.. kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum... hımm yani beni direk aşılamaya alacak,muayene etmeden..peki çatlama olmuş mu diye anlayabileceklermi ki muayene etmezlerse??ya bide kanama olursa tutmamış demektir falan diyolarya biliyorum aslında doktorda söyledi şansın %15 diye.. moralini bozma dedi.. bide heyecanlıyım ki sorma,ellerim titriyor sürekli,kalbim çarpıyor aşırı hızlı.. ya o spekulum denen alet varya beni öldürüyor inan.. ondan korkuyorum ben başka bişeyden değil,çünkü hsg'de canımı acıttılar onun yüzünden.. canım benim dua et bana olsun bitsin ve sonucu her ne olursa hayırlı olsun inşallah ...
sağol canım benim inşallah..
Evet çok heycanlısındır sen belkide şu sıralar aşılaman yapılıyordur :) allahım inşallah iyi haberlerini duyarız.. Yani ben 2 defa aşılama yaptırdım 2sinde de muayene etmedi doktor direk almıştı bakalım sende napıcaklar. Müsait olduğunda yazarsın..%15 diyorlar ama bence o oran daha yüksek.. Benim aşılamadan kalkarken kanamam olmuştu. Ama orada tahribat olmuş doktor kanaman olur korkma demişti. 2-3 günde de sanırım kesilmişti o kanama. Adet olursan tabiki tutmamıştır ama öyle hemen aşılamanın ardından da adet olunmuyor. Yada ben öyle olmadım. çünkü zaten çatlatma iğnesi hcg değerini yükselttiği için adeti bi süre önlüyor aşılama tutmadıysa bile.. Inşallah hiç bir sorun olmaz canım.. Spekulum aletide oradaki kadar acıtmadığını söyleyeceksin sen kendin geldiğinde :) hsg çektirirken asistanların yaptığını söylemiştin sanırım. Burada kendi doktorun yapacak.. Hadi bakalım merakla bekliyorum sonucu :)
canım benim yaa sen nasıl rahatlatıyorsun beni anlatamam :)çok teşekkür ederim sana gerçekten.. Inşallah dediğin gibi olur,kolay olur ve hayırlısıyla tutar.. Yani moralimizi bozmamalıyız tutmasa bile biliyorum ama işte insan engel olamıyordur sanırım .. Yok canım henüz yapılmıyor aşılama yarın öğlen gibi yapılacak inşallah .. Allahım hayırlısını versin hepimiz için.. Ya doğru diyorsun o oran bencede daha yüksek ... Evet hsg'yi asistanlar yapmıştı, umarım kendi doktorum yapar temennim bu yönde.. Ben normal muayeneden bile korkarken neler yapıyorum şimdilerde şuna bak,lendimi aştım valla.. :) doktorumun eli çok hafif hiç can acıtmıyor ve ona karşı çok daha rahat oluyorum.. Sonucu bende merakla bekliyorum,bilgilendireceğim tabi seni de
ne mutlu bana o zaman canım :) ben bir kaç gündür giremedim nete. nasıl yapıldı mı aşılaman? merak ettim canım
canım benim sağolasın :) aşılamam cuma günü yapıldı çok şükür korktuğum gibi canım acımadı da zor da geçmedi.. 2 gündür kendime çok dikkat ediyorum.dr olumlu gibi dedi ama bakalım 14 eylül de gebelik testim yapılacak.Allahın izniyle sonucu görcez.. yani bilmiyorum tabi ama içimden olumlu hisler geliyor,Allah bilir tabi...dua et bana canım.. bide ne dicem sana tutup tutmadığı 14 günden önce anlaşılmaz mı? bi bilgin var mı?
ayyy hadi hayırlısıyla tutar inşallah canım.. güzel haberini alırız bu aşılamanda.. Çok sevindim olumsuz bir şey olmamasına. Canım şuan kandaki hcg değerin zaten yüksek çıkar çatlatma iğnesinden dolayı. Mesela şuan kanda gebelik testi yaptırsan hamile çıkarsın ve bende olduğu gibi 'oooo hamileyim' diye havalara uçarsın :) Ama sonra düşüşe geçer o değerler. Benim ilk aşılamamda, doktoruma söylemeden gittim kanda gebeliğe baktırdım. 11 çıktı. pozitif. 2-3 gün sonra yaptırdım yine 34 çıktı. oooo dedim kesin hamileyim. Sonra doktorun dediği tarihte bi yaptırdık düşmüş değerler. Hamile değilim.. Çok üzüldüm o zaman. 2. aşılamamda yine akıllanmadım ben :) Hem hastanede yatıyorum karnım su topladığı için hemde hastaneden çıkarttıklarında başka hastaneye gidip kanda gebeliğe baktırıyordum :) Yine aynı yüksekti ilk yaptırdığımda. Sonra düşüşe geçti. Ben artık hamile değilim diye ümidi kestim ilk aşılamadaki gibi olacak sandım. Doktorun verdiği tarihte bir daha yaptırdık ki 100 küsürlere çıkmış yani hamileymişim :) O yüzden ümitlenmemek için 14ünden önce yaptırmamaya çalış canım.. Tabi ne kadar sabredebilirsen :)
ayyy hadi hayırlısıyla tutar inşallah canım.. Güzel haberini alırız bu aşılamanda.. çok sevindim olumsuz bir şey olmamasına. Canım şuan kandaki hcg değerin zaten yüksek çıkar çatlatma iğnesinden dolayı. Mesela şuan kanda gebelik testi yaptırsan hamile çıkarsın ve bende olduğu gibi 'oooo hamileyim' diye havalara uçarsın :) ama sonra düşüşe geçer o değerler. Benim ilk aşılamamda, doktoruma söylemeden gittim kanda gebeliğe baktırdım. 11 çıktı. Pozitif. 2-3 gün sonra yaptırdım yine 34 çıktı. Oooo dedim kesin hamileyim. Sonra doktorun dediği tarihte bi yaptırdık düşmüş değerler. Hamile değilim.. çok üzüldüm o zaman. 2. Aşılamamda yine akıllanmadım ben :) hem hastanede yatıyorum karnım su topladığı için hemde hastaneden çıkarttıklarında başka hastaneye gidip kanda gebeliğe baktırıyordum :) yine aynı yüksekti ilk yaptırdığımda. Sonra düşüşe geçti. Ben artık hamile değilim diye ümidi kestim ilk aşılamadaki gibi olacak sandım. Doktorun verdiği tarihte bir daha yaptırdık ki 100 küsürlere çıkmış yani hamileymişim :) o yüzden ümitlenmemek için 14ünden önce yaptırmamaya çalış canım.. Tabi ne kadar sabredebilirsen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?