- Konu Sahibi Nazarboncugm
meraba canım nasılsın? gelişmeler nasıl? umarım herşey yolundadır. iyi haberlerini bekliyorum...
buarada ben adet gördüm ve 3. günü doktora gittim yumurtalara baktılar. tam da anlatmıyorlar ki bilemiyorum.. yumurta büyütmek için iğne verdi bana 4. günü yani dün kontrole gittim 2 gün daha kullan çarşamba gel dedi.. yarın tekrar gitcem bakalım ne dicek? sen de kullanmış mıydın bu iğneden? biliyor musun bi de bu iğneden ne kadar sonra aşılamaya geçiliyor?
ya varya bi de hastane de bi bayanla konuştum, 5 kez aşılama yapılmış tutmamış çok üzüldüm inan ki... zaten ben o kadar çok herşeye ve herkese üzülüyorum ki, muhtemelen erken ölürüm :2:
İyiyim canım sen nasılsın? Maşallah baya azaldı kanamalarım inşallah tamamen kesilir. Hatta dün öyle ki annemlerin sitede oturan arkadaşımın kına gecesine bile gittim :) Tabi orada da hiç ayağa kalkmadım ama çok bunalmıştım artık sadece ev ve hastane arası gidip gelmekten. Çok korktum bişey olur mu diye ama yinede gitmek istedim. Allaha şükür korktuğum gibi de olmadı :)
Başta baktıklarında neye göre aşılama iğnesine başlama kararı alıyorlar bende bilmiyorum onu. Sanırım kist falan var mı rahimde ters bir durum var mı diye bakıyorlardır. Çünkü benim daha önceki aylarımın birisinde aşılama ilacı alıcam diye gitmiştim adetimin 2.-3. günü ve yumurtalıklarda kist görmüştü. O ay başlayamamıştım aşılama tedavisine. Kisti yok etmiştik. Ona bakıyorlardır herhalde.. 4 günde yumurtaların istenilen boyuta gelmemiş demek ki ilacı 2 gün daha uzatmış.. Diğer topicde yazmışsın gonal f kullanmışsın sanırım sen. Benim kullandığımın adı farklıydı ama inan şuan hatırlamıyorum. Cuma gününe de aşılamayı almışsınız çok sevindim. Zaten o gün muayene falan olmuyorsun. Benim 2 aşılamamda da öyle olmuştu. Muayene etmemişti doktor. Gider gitmez direk sperm temizleyip beni doğumhaneye almışlardı işlemi yapmak için.. O gün inşallah aşılaman olacak yani :) Sonrasında doktor söyler zaten ama dikkat et o gün eve gidince sürekli yatmaya özen göster.. Sonrasında doktorlar günlük işlerine devam edebilirsin ağır falan kaldırmadan diyorlar ama ben dikkat ettim sanki hamileymişim gibi.. Yormadım hiç kendimi.. İnşallah tutar canım bu aşılamada