canım benim çok çok çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin inşallah ... inşallah canının acısıda kalbinin acısıda en kısa sürede geçer... canım benim, moralini yüksek tutmaya çalış enazından,iyi düşünelimde diğer 2 bebeğini inşallahh sağlıkla kucağına alırsın,dualrım seninle olacak inan bana.. annenin yanında olması da büyük bir avantaj hem.. canım ya yüreğimde hissettim inan seni,samimiyim bu sözlerimde... bir an önce iyileşmene,dinlenmene bak..hayatta insanın başına herşey gelebiliyor, malesef bu böyle,Allah sabır versin tabi ki o yüzden..ama bu zorunlu bir durumdu ne de olsa..
canım tekrar verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim sana çok güzel açıklıyorsun ince ince ve tam benim istediğim gibi,takıldığım konulara da değiniyorsun,bu beni mutlu ediyor..... benim spekulumdan korkma nedenim sanırm hsg çekilirken asistanların elinde kalmam
canımı çok yaktılar ve kendimi de kastığım için alet bitürlü girememişti
ardından da 1 hafta kanamam oldu.. ama aşılamayı kendi doktorum yapacağı için daha rahatım tabi,çünkü eli çok hafif
ama işte bu nası bir korkuysa yenemiyorum... inşallah herşey kolay olur... buarada senin şehir nereydi?