Aşılama Aşılama hakkında iki sorum var. Lütfen yardımcı olun?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ocean11

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2020
29
19
18
31
Merhaba arkadaşlar. Geçtiğimiz cuma ilk aşılamamı oldum. İşlem kısa sürdü ve beni en az yarım saat yatıracaklarını düşünmüştüm ama doktorum üç dk sonra gidebilirsin dedi. Tecrübem olmadığı için soruyorum sizce normal mi? İkinci sorum geliyor progestan yazmışlar, reçeteyi eşim aldı hiç bir açıklama yapmamışlar. Günde üç kere kullanıyorum, bitince tekrar gidip yazdırmak mı gerekiyor? Sonuçta bir kutuda 30 tane var ve yakında bitecek. Okuduğunuz için teşekkür ederim

Beni 25 dk yatirmisti. Ama bu yatirma olayi asilamadada tup bebektede doktora ve merkeze gore farklilik gosteriyor. Artik doktorumuza guvenecez. İlaca gelince devam etmen gerekir cunku bebegin tutunmasina rahmin bebege hazirlanmasinda onemli bir ilac. Aile hekimi yazar mi bilemiyorum olmadi eczaneye sorarsin. Ama telefonu varsa doktora veya sekreterine sor bu ilac bitince devam edecem mi diye

Doğru doktora güvenmekten başka şansımız yok teşekkürler yardımcı olduğun için

Ben 1 şubatta yaptrmştm benimde 20 dakika bekletti sedyeyi baş aşaqı doqru hafif eqdi ayaklarım havada kalacak şekilde banada proqestan yazdı bende aynı şekilde kullandım ama hatrladıqım kadarıyla qünde ikikez kullanıyordum ben zaten tutmadı 14 şubatta neqatif olduğunu öqrendim 15 şubattada adet qördüm Rabbim hayırlısını versin inşallah

Amin hepimize versin hayırlısıyla. Benim ayaklar havada bile değildi aynı pozisyonda bekletti öylece. Sen ilacı kutu bitene kadar mı kullandın?

Merhaba bende dün yaptırdım beni aşilama masasında hiç kaldırmadan ve katater ile yarım saat daha sonra başka bir odada 1 saat yatırdı doktorum

Merhaba bende dün yaptırdım beni aşilama masasında hiç kaldırmadan ve katater ile yarım saat daha sonra başka bir odada 1 saat yatırdı doktorum
Bana da jel verdi günde 1 defa sadece sabahları kullaniyorum rabbim inşallah herkesin gönlüne göre versin

İnşallah hayırlısıyla tutmuştur aşılamanız. Bekleme süresi dra göre değişiyor. Progestan bitinceye kadar regl olmazsanız Dr yenisini verebilir. Ben adetten 2gün önce test yapmıştım. Tutmuştu. Sizin de hayırlısıyla olur umarım.

Çok sevindim inşallah darısı başıma 1 Ekim de kan tahlili yaptırcam bende heyecanlıyım

Bende böyle olmasını bekliyordum doktor tamam gidebilirsin diyince çok şaşırdım. Neyse artık olan oldu inşallah hakkımızda hayırlısı

Benimde ikinci aşılamam. Bekleme sürecindeyim. Progestanı tekrar kullanmana gerek yok ki. İlk aşılamada doktorum vermişti bana kullandım istenildiği tarihte aşılamanın 13.günü kan testi yaptırdım sonucu doktorumla paylaştım progestanı kullanmayı bırak kullanmaya devam ettikçe regl olmazsın demişti.

Kusura bakma yeni gördüm mesajını. Zaten bitti paket bende bıraktım 。◕‿◕。Yarın sonucu oğrenicem hayırlısıyla doktora sorarım artık tekrar duruma göre.

Aşılama olmadım bilmiyorum ama progestanı aile hekimi yazıyor.. İnşallah olumlu sonuç alırsın canım

1. Sorunun cevabı; Gayet normal. Yurtdışındayım 2 kez aşılama bi kez tüp bebek transferi oldum max 10 dk yatırdılar hep. Bu konuda bilimsel makaleleri de okudum uzun süre yatmanın tutunmaya hiç bir faydası yok. Nedense TR'de abartıp hastane yatışı yapan doktorlar bile olduğunu duydum bence tamamen fazladan para koparmak için yapıyorlar.

2. Sorunun cevabı; 10 gün sonra hamilelik testi yap ya da kan testi eğer pozitif çıkarsa progesteron kullanmaya devam et. Çıkmazsa progesteronu bırak. 10 gün sonra kanda çıkması lazım gebelik gerçekleştiyse.

Başka sorun yoktu sanırım. İnşallah tutar aşılamanız

Kusura bakma yeni gördüm mesajını. Zaten bitti paket bende bıraktım 。◕‿◕。Yarın sonucu oğrenicem hayırlısıyla doktora sorarım artık tekrar duruma göre.
Hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah. Bende 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Cevap verip yardımcı olan herkese teşekkürler. Belki merak eden olur sonuç negatif denemeye devam artık napalım (✿^‿^)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…