- 23 Temmuz 2024
- 990
- 676
- 18
- 22
- Konu Sahibi Papatyam__321
-
Evet bende tüp bebeğe başlayacaktım yaşım tutmuyordu rapor çıkmadı ücretli olayım dedim ilk ay önden giden yumurta oldu diğer ayda kist çıktı sonraki ay başlarız dedi doktor bende beklemek istemedim farklı doktorda 3.asilamami oldum 10.gunum ama hiç belirti yok tutmamış gibi hissediyorumAşılamayı şehir hastanesinde yaptırdım 11. Gün test yaptım normalde 14. Gğn yapılması gerekiyor iğne etkisiyle pozitif çıktı 13. Gün tekrar test yaptım negatıftı ve o günde adet oldum devlette tüp bebek istedim yaşım tutmadıfı için yapılöadı özelde yaptıracagım geçen ay gorusmeye gittim kontrol oldum ilaçsız 16 yumurta görüldü ultrasonda siz aşılama mı oldunuz
Kaç yaşındaydınız 23-39 arası rapor çıkıyor bildiğim kadarıylaAşılamayı şehir hastanesinde yaptırdım 11. Gün test yaptım normalde 14. Gğn yapılması gerekiyor iğne etkisiyle pozitif çıktı 13. Gün tekrar test yaptım negatıftı ve o günde adet oldum devlette tüp bebek istedim yaşım tutmadıfı için yapılöadı özelde yaptıracagım geçen ay gorusmeye gittim kontrol oldum ilaçsız 16 yumurta görüldü ultrasonda siz aşılama mı oldunuz
Bence belirti arama çok çok erken hsg çektirdiniz ni inşallah tutmuştur devlette çok fazla şart var malesefEvet bende tüp bebeğe başlayacaktım yaşım tutmuyordu rapor çıkmadı ücretli olayım dedim ilk ay önden giden yumurta oldu diğer ayda kist çıktı sonraki ay başlarız dedi doktor bende beklemek istemedim farklı doktorda 3.asilamami oldum 10.gunum ama hiç belirti yok tutmamış gibi hissediyorum
Ben aşılamada ilaçlara rapor çıkardım tüp bebek istediğinde amk düşüktü tekrar baktır yine düşük çıkarsa tüp bebek yapalım dedi değer üstü çikti devlet yapmayınca bende özele geçtim artıkKaç yaşındaydınız 23-39 arası rapor çıkıyor bildiğim kadarıyla
22 olucam artık sizBence belirti arama çok çok erken hsg çektirdiniz ni inşallah tutmuştur devlette çok fazla şart var malesef
Yok hsg 3 yıl önce çektim tüpler tikaliydi ameliyatta açıldı sonra rahim t şeklindeydi düzeltildi 6 ay sonra aşılama yaptım tuttu düşük oldu ikincide tutmadı şimdi de beklemedeyim sonuca göre tüp bebeğe başlayacazBence belirti arama çok çok erken hsg çektirdiniz ni inşallah tutmuştur devlette çok fazla şart var malesef
Bende pcos var diye rapor çıkmadı aşılama ilacalrini ücretli aldımBen aşılamada ilaçlara rapor çıkardım tüp bebek istediğinde amk düşüktü tekrar baktır yine düşük çıkarsa tüp bebek yapalım dedi değer üstü çikti devlet yapmayınca bende özele geçtim artık
22 bitmek üzere benimde22 olucam artık siz
Tekrar bi hsg çektirdeymiydiniz acabaBende pcos var diye rapor çıkmadı aşılama ilacalrini ücretli aldım
22 bitmek üzere benimde
Sordum doktora ameliyatların 4 yıl geçerli sayılıyor laparoskopi 2 yıl önce histereskopi de 1 yıl önce yapıldı rahmi fazla yıpratmaya gerek yok denildi zaten anestezisiz çekmiştim hsgyi cesaret edemiyorum bir daha o acıyaTekrar bi hsg çektirdeymiydiniz acaba
Hayırlsıı olsun inşallah tutar isterseniz 12. Gün test yapınSordum doktora ameliyatların 4 yıl geçerli sayılıyor laparoskopi 2 yıl önce histereskopi de 1 yıl önce yapıldı rahmi fazla yıpratmaya gerek yok denildi zaten anestezisiz çekmiştim hsgyi cesaret edemiyorum bir daha o acıya
Öyle yapacam bakalım inşallah hayırlı sonuçlar çıkarHayırlsıı olsun inşallah tutar isterseniz 12. Gün test yapın
İnşallah güzel haberlerinizi bekliyorum haber verin mutlakaÖyle yapacam bakalım inşallah hayırlı sonuçlar çıkar
Tabikiİnşallah güzel haberlerinizi bekliyorum haber verin mutlaka
merhaba, devlette aşılama yaptırırken ilaç ücretlerini sgk karşılıyor mu?Aşılamayı şehir hastanesinde yaptırdım 11. Gün test yaptım normalde 14. Gğn yapılması gerekiyor iğne etkisiyle pozitif çıktı 13. Gün tekrar test yaptım negatıftı ve o günde adet oldum devlette tüp bebek istedim yaşım tutmadıfı için yapılöadı özelde yaptıracagım geçen ay gorusmeye gittim kontrol oldum ilaçsız 16 yumurta görüldü ultrasonda siz aşılama mı oldunuz
Merhaba Benim eşim sigortalı işte çalısmıyor yeşil kart var yeşil kart ile rapor çıktı ilaçlara rapor hemen çıkıyor zaten orada hemşireler yardımcı oluyorlar 3 kutu gonalf 300 lik 10 bin tutuyırdu rapor ile 1900 e alfım raporu çok pahalı şimdi tüm bebek olacak özelde 15 20 bin tutarmerhaba, devlette aşılama yaptırırken ilaç ücretlerini sgk karşılıyor mu?
Sonucunuz bellimiEvet bende tüp bebeğe başlayacaktım yaşım tutmuyordu rapor çıkmadı ücretli olayım dedim ilk ay önden giden yumurta oldu diğer ayda kist çıktı sonraki ay başlarız dedi doktor bende beklemek istemedim farklı doktorda 3.asilamami oldum 10.gunum ama hiç belirti yok tutmamış gibi hissediyorum
Doktor 15.gun kan ver dedi bekliyoruz hala canım erken verecektim vazgeçtimSonucunuz bellimi
Bugün kaçıncı gün 13 te de belli olur aslındaDoktor 15.gun kan ver dedi bekliyoruz hala canım erken verecektim vazgeçtim
12 bugün belli olur ama düşük çıkarsa daha stres olurum yoğun bıçaklama tarzı sancılarım da olduğu için dış gebelikten veya kimyasal olmasından korkuyorum ondan cumartesiye kadar bekleyecemBugün kaçıncı gün 13 te de belli olur aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?