Aşılama hakkında birlikte gün sayalım😊

İçmiyim ilacı artık ne olur ne olmaz diye pazartesi sorarım gittiğimde çok teşekkür ederim

Canım evli onlarinki yumurta dönmüyor embriyo donuyormuş sadece

Canım evli onlarinki yumurta dönmüyor embriyo donuyormuş sadece
Cnm sen gitmedin mi hala tüp bebeğe? Benim bu süreçte başıma gelmeyen kalmadı lütfen geç olmadan git eşini ikna et. Benjmde 4 yumurta vardı mart ve nisan ayında şu an tek yumurtaya düştüm ne yazık ki 1 kere bile yumurta toplama yapılamadı hala benim durumuma düşme beklediğin gün ay zararına cnm

İnşallah yunurtalarınız olur kusura bakmayın yaşınız kaç acaba ben de bu ay tüp bebek olacagım adetimi bekliyorum geçen ay kontrole gittim ilaçsız 17 tane gördü Dr Allâh hayırlısyla nasıp etsin inşallah hepimize

Kızlar benim tutmadı 13. Günümde regl oldum başka tedavilere inşallah

Inşallah saolun sizin bayağı yumurtanız varmış maşallah olur Allahın izniyle. Yasin 32 ama ne yazık ki durumum bu

Kızçeler test günü olanlar yada test yapanlar yok mu hadi güzel haberlere ihtiyacımız var

Aşılama yapmış mıydın test günün ne zamandı canım
Aşılamayı şehir hastanesinde yaptırdım 11. Gün test yaptım normalde 14. Gğn yapılması gerekiyor iğne etkisiyle pozitif çıktı 13. Gün tekrar test yaptım negatıftı ve o günde adet oldum devlette tüp bebek istedim yaşım tutmadıfı için yapılöadı özelde yaptıracagım geçen ay gorusmeye gittim kontrol oldum ilaçsız 16 yumurta görüldü ultrasonda siz aşılama mı oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…