- 11 Şubat 2015
- 51
- 20
-
- Konu Sahibi hijabiqueen
Nihal abla .. :) gerçekten moralin bozuk olsa onu görünce insanın morali yerine geliyor hakikaten inşallah emeklerin boşa çıkmaz Rabbim sevindirir inşallah kuzum ..Bu süreç insanı çok yoran bir süreç. ona göre kendinizi ne zaman iyi hissediyorsanız o zaman başlayın Öncelikle bunu söyleyip baştan uyarmam gerekiyordu.
Şöyle ki serüvenim salı günü iğnelerin 112,5 ml'e yükseltilmesiyle devam etti. sonra cuma gittim. sonra pazartesi, sonra çarşamba sonra perşembe ve bugün? Yumurtalarım kontrol ediliyor. Gittiğim zaman randevu almış olduğum için giril barkod alma işlemlerim hızlı sürüyor sıra beklemiyorum... Ayrıca bir gün Yanlışlıkla Doç.Dr.Yasemin Taşcı'dan randevu almışım yani geçen pazartesi. Bayıldııım bayıldııım. Yani o hastanedeki en sevdiğim doktor oldu kendisi. Ve hastasına açıklama yapmayı düşünen tek doktor. Öneririm. Konudan konuya mı atlıyorum bilemedim ama siz beni anlamışsınızdır.
bugünkü kontrolümde sağda 4 solda 4 yumurta ölçüldü en büyükleri sağ da bir 13 mm solda bir 13mm olmak üzere iki
tane. onları doğru dğzgün büyütebilirsem sanırım aşılama olabilirim.
Pazartesi tekrar kontrolüm var.
Bu arada 3 kutu gonal-f bitti. Devlet sadece 3 kutu kadar karşılayabiliyormuş bunu da bugün öğrendim.
Gonal-f i göbekten vurmaya devam ediyorum. ama o kdr uzun sürdü ki benim bu ay ki serüvenim. göbek çevrem mosmor...
Her gittiğimde de e2 ölçtürtmek için kan veriyorum. iki kolum da pert. İnşAllah bu emeklerim boşa çıkmaz.
Söylemeden edemeyeceğim. Hastanede de giriş yapıp barkod aldıktan sonra dosyanı alıp sisteme kaydolman için ayrı bir masa var. Orda çok tatlı bir Nihal abla var< soyadını bilmiyorum> Bir kere Nihal abla olmazsa orası resmen çöker. Atom karınca gibi her işe koşturuyor. sorduğum veya soracağımı bildiği sorulara peşin peşin cevap veriyor. Ayrıca bir süre sonra adını öğrenip, adınla hitab etmeye başlıyor. Espri yapıyor, yardımcı oluyor. o orda iyi ki var
İnşAllah canım beniim Allahım herkese versin inşAllahHastane çok yakın bana ..
Umarım tutar .. inşallah Rabbin hayırlısını versin..
evet canım çok yorucu bir süreç. maddi manevi bir şekilde yoruluyorsun. inşAllah aşılamam tutar herkese ışık, umut olurum. Allahım evlat hasreti çeken herkese versin inşAllah içinde de bana...İnş bebişin geliyordur cnm çok yorucu bir süreç olduğunu iyice anladım yazdıklarından. Rabbim ödülünü versin inşallah.
Rabbim yardımcın olsun, inş en kısa zamanda hayırlı evlatlarınız olur. doğrusu nedir bilemiyor insan bu süreçte umudunu kaybetme ama çok da zorlama kendini bünyeni rahat bırak istersen. inş güzel haberler verirsin bizlere de ışık olur.Merhaba arkadaşlar, bugün aşılamayla birlikte 13. günüm...
11. günde hassas gebelik testlerinden yaptım negatif çıktı.
Bugün de kan verdim. o da negatif çıktı.
Sanırım ilk aşılamada güzel sonuçlar alamadım.
Günlerdir aralıklarla ağlıyorum ve kimseyle konuşmak istemiyorum...
Zamanla düzelirim sanırım.
Henüz regl olmadım...
Ama olursam tedaviye bir ay ara vericem...
İnsanın psikolojisi bunların hepsini kaldıramıyor...
Rabbim yardımcın olsun, inş en kısa zamanda hayırlı evlatlarınız olur. doğrusu nedir bilemiyor insan bu süreçte umudunu kaybetme ama çok da zorlama kendini bünyeni rahat bırak istersen. inş güzel haberler verirsin bizlere de ışık olur.
Tekrar merhaba kızlar, Dün tekrar kontrole gittim 2 yumurtam 14 biri 18 mm di. Doktor çatlatma iğnesini verdi. Dün gece 10 da yaptım. Yarın sabahtan aşılamam var.
Garip bir haldeyim. Heyecanlıyım, yorgunum, internette tutmayan aşılamaları okumaktan bıkkınım.
Biz 4 kutu gonal f kullandık. Doktor ovitrelle ve crone jel yazdı aşılamadan sonra kullanmam için.
her kutuda yaklaşık 150 tl ücret ödedik eczaneye. devlet sadece 3 kutu karşılıyor diye de 4. kutuyu biz aldık. diğer ilaçlarında ek ücretiyle beraber sanırım 900 tl falan ilaçlara gitti.
Başka sorunuz olursa ben bilgilendiririm.
İlk defa aşılama yaptıracağım için şuan aşılamada neler oluyor yazamayacağım. Olduktan sonra yine hastaneyi ve aşılama işlemini anlatırım.
Lütfen fikirlerinizi ve yorumlarınızı eksik etmeyin. En azından boşuna uğraşmadığımı bileyim.
Zekai Tahir Burak hastanesine gideniniz varsa da yazsın lütfen. Belki karşılaşırız :)
Canım geçmiş olsun öncelikle birşey soracaktım bende de pcos var klomene yanıt vermedim üç defa denedim ama yumurtam gelişmedi sen direk aşılamaya gecmissin ben aşılamadan önce iğne tedavisi olcam neden iğne tedavisini düşünmedin canım ?
Ultrasonda karşılaştığımız kadın aynı kadın mı bilmiyorum ama bana da çok kaba davranmıştı. Modum düşmüştü direkt. Allah yardımcın olsun.
Kizlar bende bugun ogleden sonra tek basima kontrole gidecegim ilk kez oldugundan zaten heyecai ve cikacak sonuctan korktugumdan stresliyim o kadin bana da denk gelirse bilmiyorum ne olurKimsenin kimseyi bagirmaya azarlamaya hakki yok gerekirse ismini soyismini alip sikayette bulunurum ins bana da denk gelip moralimi bozmaz
Kendini kasma, çok düşünmemeye çalış canım, psikoloji de çok etkili oluyor bu dönemde. 1-2 defa bende de gecikme oldu, ama sonrası düzeliyor. Anladığım kadarıyla 1 kez aşılama oldun, ben de 3 :)), alıştım gibi artık, inşallah en sonunda bebeklerimize kavuşuruzMerhaba arkadaşlar.
Ben aşılamadan sonraki ayı boş geçireyim dedim.
Ama soğan suyu ve şu maydonozlu sütlü buhar kürünü denedim.
Lakin bende sanırım ters etki yaptılar.
Regl olamıyorum.
adetimin 3 ve 7 gün geçtiğinde kan testi yaptırdım tabisi negatif çıktı.
bugün 8. günüm hala beklemedeyim.
Ya aşılama ayındaki hormonlar dengemi alt üst etti
ya yaptığım kürler.
gecikmeyen adetim gecikir oldu.
bakalım hayırlısı
Canım benim yazdıklarını harfiyen okudum bende o hastaneye gidiyorum suan bütün testlerim yapıldı 7 aralık yani dün de en son rahim filmi çekildi ve adetimin 2. Gunu gel dosya açılacak dedi heralde tedavime başlanacak bekliyorum bakalım nihal hanımı aynı bende senin günü düşünmüştüm o yüzden çok güldüm söylediğine atom karınca mübarek kendi küçük ama işlevi büyük diyordum kendi kendimeBu süreç insanı çok yoran bir süreç. ona göre kendinizi ne zaman iyi hissediyorsanız o zaman başlayın Öncelikle bunu söyleyip baştan uyarmam gerekiyordu.
Şöyle ki serüvenim salı günü iğnelerin 112,5 ml'e yükseltilmesiyle devam etti. sonra cuma gittim. sonra pazartesi, sonra çarşamba sonra perşembe ve bugün? Yumurtalarım kontrol ediliyor. Gittiğim zaman randevu almış olduğum için giril barkod alma işlemlerim hızlı sürüyor sıra beklemiyorum... Ayrıca bir gün Yanlışlıkla Doç.Dr.Yasemin Taşcı'dan randevu almışım yani geçen pazartesi. Bayıldııım bayıldııım. Yani o hastanedeki en sevdiğim doktor oldu kendisi. Ve hastasına açıklama yapmayı düşünen tek doktor. Öneririm. Konudan konuya mı atlıyorum bilemedim ama siz beni anlamışsınızdır.
bugünkü kontrolümde sağda 4 solda 4 yumurta ölçüldü en büyükleri sağ da bir 13 mm solda bir 13mm olmak üzere iki
tane. onları doğru dğzgün büyütebilirsem sanırım aşılama olabilirim.
Pazartesi tekrar kontrolüm var.
Bu arada 3 kutu gonal-f bitti. Devlet sadece 3 kutu kadar karşılayabiliyormuş bunu da bugün öğrendim.
Gonal-f i göbekten vurmaya devam ediyorum. ama o kdr uzun sürdü ki benim bu ay ki serüvenim. göbek çevrem mosmor...
Her gittiğimde de e2 ölçtürtmek için kan veriyorum. iki kolum da pert. İnşAllah bu emeklerim boşa çıkmaz.
Söylemeden edemeyeceğim. Hastanede de giriş yapıp barkod aldıktan sonra dosyanı alıp sisteme kaydolman için ayrı bir masa var. Orda çok tatlı bir Nihal abla var< soyadını bilmiyorum> Bir kere Nihal abla olmazsa orası resmen çöker. Atom karınca gibi her işe koşturuyor. sorduğum veya soracağımı bildiği sorulara peşin peşin cevap veriyor. Ayrıca bir süre sonra adını öğrenip, adınla hitab etmeye başlıyor. Espri yapıyor, yardımcı oluyor. o orda iyi ki var
Canım Merhaba önce gerekli testler yapılıyor test sonucunu görüp pek bi yorum yapmiyolar o sonuçların hepsini biriktiriyolar en son rahim filmi cekildikten sonr tedavine başlıyorlar işte ozmaan ilgileniyolarZekai Tahir ' e uc kez gittim ve ucunde de doktorlar bildigin zamanla yarisiyor. Hatta sonuc gostermeye gittigimde hizlica sonuclarima bakip gonderdiler. Hani oturup soyle olmali boyle olmali diye konusacak ortam olmadi hicHep oyle mi orasi yoksa bana mi denk geldi