Aşılama günlüğüm ve Zekai Tahir Burak Hastanesi

Amin Rabbim insallah isteyen herkese banada tattirsin o güzel duyguyu.
Cok iyi yapmissin okudukca hepsi gozumun onunden gecti :KK43: Hastane secimi cok onemli bu konuda ozellikle.iyiliginden suphem yok doktorlarin ama doktorlar bu yogunlukta ne kadar verimli olabilirler dusunulmeli.
aynen canım haklısın. o yüzden özel hastane bakmaya başladım yeniden o yoğunluktan yoruldum çnkü bir de eli boş dönünce daha kötü oldu.
devlet anlaşmalı bir yer bakınıyorum şimdi. bir regl olayım yazmaya devam edicem.

amiiin vanım amin Allahım isteyen herkese tez zamanda verir inşAllah

aynen canım haklısın. o yüzden özel hastane bakmaya başladım yeniden o yoğunluktan yoruldum çnkü bir de eli boş dönünce daha kötü oldu.
devlet anlaşmalı bir yer bakınıyorum şimdi. bir regl olayım yazmaya devam edicem.

amiiin vanım amin Allahım isteyen herkese tez zamanda verir inşAllah
Bende bakindim epeyde karar veremedim yine gaziye gidicem insallah gerek kalmaz ikinci asilama icin haftaya giderim tahminler dogru cikarsaki cikmasin istiyorum tabiki:) hastane arastirmalarinida paylasirsan sevinirim. Rabbim buyuk ne verirse hayirlisini versin.

Ya canım ben bişey sormak istiyorum klomen tedavisi için 2. Gün veya 3. Gün gitmek önemli midir çok acil inşallah erken görürsünüz mesajımı
kuzum beniiim evet önemli. çünkü hormonlarını o gün ölçüp ve ultrasonla alttan bakıp kist olup olmadığını görmeleri lazım. hiç mümkün değilse en geç 4. gün git ama doktorlar kızdı 4. gün gelen birine 2. veya 3. gün gel diye

kuzum beniiim evet önemli. çünkü hormonlarını o gün ölçüp ve ultrasonla alttan bakıp kist olup olmadığını görmeleri lazım. hiç mümkün değilse en geç 4. gün git ama doktorlar kızdı 4. gün gelen birine 2. veya 3. gün gel diye
Çok teşekkürler bitanemm ☺️ 2. Gün gidemicem 3. Gün gidecektim canım korktum acaba olmazsa diye birde hani nüfusdan birşeyler istiyorlar ben onu unutmuşum Yarın onu halledip Çarşamba günü gidiyorum hadi bismillahirrahmanirrahim Hayırlısı olsun inşaAllah ❤️

Çok teşekkürler bitanemm ☺️ 2. Gün gidemicem 3. Gün gidecektim canım korktum acaba olmazsa diye birde hani nüfusdan birşeyler istiyorlar ben onu unutmuşum Yarın onu halledip Çarşamba günü gidiyorum hadi bismillahirrahmanirrahim Hayırlısı olsun inşaAllah ❤️
Canım henüz dosya açılmadıysa nüfustan o belgeleri götürmene gerek yok aslında onlar götüreceğin zamanı söylüyolar acil değil. sen mümkünse yarın git 2. günün de belki 3 veya 4. gününde başlar klomeni

Canım henüz dosya açılmadıysa nüfustan o belgeleri götürmene gerek yok aslında onlar götüreceğin zamanı söylüyolar acil değil. sen mümkünse yarın git 2. günün de belki 3 veya 4. gününde başlar klomeni
Dosyamı açtılar da bana geldiğinde getir demişlerdi bugün 1 mayıs ya tatil sekreterliklede görüşemedim ne yapsam acaba bugün öğleden sonra hastalandım ben

Dosyamı açtılar da bana geldiğinde getir demişlerdi bugün 1 mayıs ya tatil sekreterliklede görüşemedim ne yapsam acaba bugün öğleden sonra hastalandım ben
kuzum tedavine klomenle mi
devam edeceksiniz bir fikrin var mı bu konuda? eğer hapla devam edicekseniz rapora hemen ihtiyaç duymayacağınız için diğer kontrolde de götürebilirsin. ya da e devletten de çıkıyor o kağıt ordan çıkart bugün

kuzum tedavine klomenle mi
devam edeceksiniz bir fikrin var mı bu konuda? eğer hapla devam edicekseniz rapora hemen ihtiyaç duymayacağınız için diğer kontrolde de götürebilirsin. ya da e devletten de çıkıyor o kağıt ordan çıkart bugün
E devletten çıkartmayı denedim artık verilmiyormuş , bana doktorum bütün sonuçlarımı gördükten sonra bi kağıt doldurdu dosya açtı ve koydu ve de dediki adetinin 2. Günü gel 113 nolu odada tedavine başlanılsın dedi bende kendim araştırdığım kadarıyla önce klomenle ilaç tedavisi oluyormuş orada . Sekreterlikdeki bayan da dosyama kağıtlarımı koydu ve bu nufüsda ki kağıtları geldiğinde getir dedi canım

E devletten çıkartmayı denedim artık verilmiyormuş , bana doktorum bütün sonuçlarımı gördükten sonra bi kağıt doldurdu dosya açtı ve koydu ve de dediki adetinin 2. Günü gel 113 nolu odada tedavine başlanılsın dedi bende kendim araştırdığım kadarıyla önce klomenle ilaç tedavisi oluyormuş orada . Sekreterlikdeki bayan da dosyama kağıtlarımı koydu ve bu nufüsda ki kağıtları geldiğinde getir dedi canım
bence sen yarın git. klomen için rapora gerek yok klomen sonunda aşılama için ihtiyaç var. sen yarın git belgeni de kontrole çağırdığında götürürsün. muhtemelen adetin 3. günü başlatacak klomene adetin 10. veya 9. günü de çağıracak kontrole

merhaba canlarım;
kısa bir bilgilendirme geçeyim.
bu ay hastaneye devam etmedim. çok yoruldum hem dinlenir hem kafamı toplarım diye.
bu arada bitkisel şeyleri deniyorum işte hayıt suyu falan gibi.
bat 1 haziran.
size sonuçlarımı yazarım ✌️

bugün bu hastaneye gittim. çok mutsuz ayrıldım.
çok yoğun bir yer. doktorum da hiç ilgilenmedi. üstelik kadın doktor çok sert davrandı muayene esnasında. hemşiresi de çok acele ettirdi. ben içerideyken daha giyinmeden başka hastayı çağırdılar.
biraz pis ve özensiz buldum. daha da gitmem :KK43:

bugün bu hastaneye gittim. çok mutsuz ayrıldım.
çok yoğun bir yer. doktorum da hiç ilgilenmedi. üstelik kadın doktor çok sert davrandı muayene esnasında. hemşiresi de çok acele ettirdi. ben içerideyken daha giyinmeden başka hastayı çağırdılar.
biraz pis ve özensiz buldum. daha da gitmem :KK43:
evet canım malesef öyleler. İlk muayenede aynen ben de öyle düşünmüştüm sanırım sonra alıştım. Bilmiyorum tüp bebek için olmasa bile aşılamada katlanılabilir. tutmazsa tüp bebeğe yeterince para dökülecek çünkü :KK43:
hemşire de ki hemşire değil sekreter o illet bişey zaten o konuda haklısın. doltorunun adını hatırlıyor musun? nasıl biriydi

merhaba canlarım;
kısa bir bilgilendirme geçeyim.
bu ay hastaneye devam etmedim. çok yoruldum hem dinlenir hem kafamı toplarım diye.
bu arada bitkisel şeyleri deniyorum işte hayıt suyu falan gibi.
bat 1 haziran.
size sonuçlarımı yazarım ✌️
MERHABA CANIM, Ben de bu hastaneye gidiyorum 1 yıldır, 3 kere aşılama oldum ama sonuç yok maalesef. 2 ay kadar gitmedim senin gibi dinleneyim derken hayıt kullandım. Şu an kullanmıyorum hem ramazan diye.
Sen nasıl kullandın canım? Ben tohumunu sıcak suya 15 dakika demleyip sabah akşam içtim, adetimi azalttı ama bayağı.

MERHABA CANIM, Ben de bu hastaneye gidiyorum 1 yıldır, 3 kere aşılama oldum ama sonuç yok maalesef. 2 ay kadar gitmedim senin gibi dinleneyim derken hayıt kullandım. Şu an kullanmıyorum hem ramazan diye.
Sen nasıl kullandın canım? Ben tohumunu sıcak suya 15 dakika demleyip sabah akşam içtim, adetimi azalttı ama bayağı.
canım ben istanbulda bir aktarın gönderdiği bir kürü uyguluyorum şuan içinde hayıtta var. kendim yapmıyorum yani sıvı ekstresini kullanıyorum. istersen özel mesaj at ben bilgilendireyim seni

üMerhaba kızlar.
Sanırım kullandığım kürlerden dolayı ilk defa 29. günümde regl oldum.:skandal: Hesabıma göre de ben yumurtlama döneminş henüz yumurtlamadım mantığıyla kaçırdım:işsiz:
Neyse sağlık olsun. Ayrıca garip bir şekilde bu ay ağrısız sızısız devam ediyor bu dönemim.
Sanırım kürler etkili oluyor ne bileyim. :KK64:
Malum bu ayı niyetli olarak tamamlayacağım için hastaneye gitmeyi düşünmüyorum.
Küre devam.

Ramazan dolayısıyla kapalıyız :KK70:

tekrar merhaba kızlar. bu ay aşılama için tekrar doktora gidexeğim. ama henüz belli değil hangi hastanede olacağı. yarın veya cuma günü belli olmuş olur. burdan yazmaya devam ederim

Merhabalar arkadaşlar, ben cuma günü Zekai Tahir Burak hastanesine gittim yeniden. Bu sefer Feyza isminde doktor baktı bana. Gonal-F 450 mg iğneden verdi 4 gün 75 ml vur gel geri dedi.
Rapor çıkarttırmak için zaten nüfus kayıt örneği çıkarttırmıştım. kimlik fotokopileriyle birlikte. Ama cuma günü olduğu için raporum yetişmedi. Tanıdık eczacımdan iğneyi temin ettim rapor çıktığında da halledicez artık onu. Doktor da zaten buradaki eczanelerden ödünç al rapor çıkana kdr demişti.
İğneyi vurmakta bir sıkıntı yaşamadım. yalnız ben de ağrı yapıyor. Bir de hormonlardan sanırım inanılmaz duygusalım.
Salı günü kontrol için gidicem. Buraya yeniden yazarım.

Bu süreç insanı çok yoran bir süreç. ona göre kendinizi ne zaman iyi hissediyorsanız o zaman başlayın Öncelikle bunu söyleyip baştan uyarmam gerekiyordu.
Şöyle ki serüvenim salı günü iğnelerin 112,5 ml'e yükseltilmesiyle devam etti. sonra cuma gittim. sonra pazartesi, sonra çarşamba sonra perşembe ve bugün? Yumurtalarım kontrol ediliyor. Gittiğim zaman randevu almış olduğum için giril barkod alma işlemlerim hızlı sürüyor sıra beklemiyorum... Ayrıca bir gün Yanlışlıkla Doç.Dr.Yasemin Taşcı'dan randevu almışım yani geçen pazartesi. Bayıldııım bayıldııım. Yani o hastanedeki en sevdiğim doktor oldu kendisi. Ve hastasına açıklama yapmayı düşünen tek doktor. Öneririm. Konudan konuya mı atlıyorum bilemedim ama siz beni anlamışsınızdır.
bugünkü kontrolümde sağda 4 solda 4 yumurta ölçüldü en büyükleri sağ da bir 13 mm solda bir 13mm olmak üzere iki
tane. onları doğru dğzgün büyütebilirsem sanırım aşılama olabilirim.
Pazartesi tekrar kontrolüm var.
Bu arada 3 kutu gonal-f bitti. Devlet sadece 3 kutu kadar karşılayabiliyormuş bunu da bugün öğrendim.
Gonal-f i göbekten vurmaya devam ediyorum. ama o kdr uzun sürdü ki benim bu ay ki serüvenim. göbek çevrem mosmor...
Her gittiğimde de e2 ölçtürtmek için kan veriyorum. iki kolum da pert. İnşAllah bu emeklerim boşa çıkmaz.
Söylemeden edemeyeceğim. Hastanede de giriş yapıp barkod aldıktan sonra dosyanı alıp sisteme kaydolman için ayrı bir masa var. Orda çok tatlı bir Nihal abla var< soyadını bilmiyorum> Bir kere Nihal abla olmazsa orası resmen çöker. Atom karınca gibi her işe koşturuyor. sorduğum veya soracağımı bildiği sorulara peşin peşin cevap veriyor. Ayrıca bir süre sonra adını öğrenip, adınla hitab etmeye başlıyor. Espri yapıyor, yardımcı oluyor. o orda iyi ki var

X