- 3 Aralık 2013
- 771
- 484
-
- Konu Sahibi hijabiqueen
aynen canım haklısın. o yüzden özel hastane bakmaya başladım yeniden o yoğunluktan yoruldum çnkü bir de eli boş dönünce daha kötü oldu.Amin Rabbim insallah isteyen herkese banada tattirsin o güzel duyguyu.
Cok iyi yapmissin okudukca hepsi gozumun onunden gectiHastane secimi cok onemli bu konuda ozellikle.iyiliginden suphem yok doktorlarin ama doktorlar bu yogunlukta ne kadar verimli olabilirler dusunulmeli.
Bende bakindim epeyde karar veremedim yine gaziye gidicem insallah gerek kalmaz ikinci asilama icin haftaya giderim tahminler dogru cikarsaki cikmasin istiyorum tabiki:) hastane arastirmalarinida paylasirsan sevinirim. Rabbim buyuk ne verirse hayirlisini versin.aynen canım haklısın. o yüzden özel hastane bakmaya başladım yeniden o yoğunluktan yoruldum çnkü bir de eli boş dönünce daha kötü oldu.
devlet anlaşmalı bir yer bakınıyorum şimdi. bir regl olayım yazmaya devam edicem.
amiiin vanım amin Allahım isteyen herkese tez zamanda verir inşAllah
Ya canım ben bişey sormak istiyorum klomen tedavisi için 2. Gün veya 3. Gün gitmek önemli midir çok acil inşallah erken görürsünüz mesajımıreglime hesapladığıma göre 2 gün var. beklemedeyimm
kuzum beniiim evet önemli. çünkü hormonlarını o gün ölçüp ve ultrasonla alttan bakıp kist olup olmadığını görmeleri lazım. hiç mümkün değilse en geç 4. gün git ama doktorlar kızdı 4. gün gelen birine 2. veya 3. gün gel diyeYa canım ben bişey sormak istiyorum klomen tedavisi için 2. Gün veya 3. Gün gitmek önemli midir çok acil inşallah erken görürsünüz mesajımı
Çok teşekkürler bitanemmkuzum beniiim evet önemli. çünkü hormonlarını o gün ölçüp ve ultrasonla alttan bakıp kist olup olmadığını görmeleri lazım. hiç mümkün değilse en geç 4. gün git ama doktorlar kızdı 4. gün gelen birine 2. veya 3. gün gel diye
Canım henüz dosya açılmadıysa nüfustan o belgeleri götürmene gerek yok aslında onlar götüreceğin zamanı söylüyolar acil değil. sen mümkünse yarın git 2. günün de belki 3 veya 4. gününde başlar klomeniÇok teşekkürler bitanemm2. Gün gidemicem 3. Gün gidecektim canım korktum acaba olmazsa diye birde hani nüfusdan birşeyler istiyorlar ben onu unutmuşum Yarın onu halledip Çarşamba günü gidiyorum hadi bismillahirrahmanirrahim Hayırlısı olsun inşaAllah
Dosyamı açtılar da bana geldiğinde getir demişlerdi bugün 1 mayıs ya tatil sekreterliklede görüşemedim ne yapsam acaba bugün öğleden sonra hastalandım benCanım henüz dosya açılmadıysa nüfustan o belgeleri götürmene gerek yok aslında onlar götüreceğin zamanı söylüyolar acil değil. sen mümkünse yarın git 2. günün de belki 3 veya 4. gününde başlar klomeni
kuzum tedavine klomenle miDosyamı açtılar da bana geldiğinde getir demişlerdi bugün 1 mayıs ya tatil sekreterliklede görüşemedim ne yapsam acaba bugün öğleden sonra hastalandım ben
E devletten çıkartmayı denedim artık verilmiyormuş , bana doktorum bütün sonuçlarımı gördükten sonra bi kağıt doldurdu dosya açtı ve koydu ve de dediki adetinin 2. Günü gel 113 nolu odada tedavine başlanılsın dedi bende kendim araştırdığım kadarıyla önce klomenle ilaç tedavisi oluyormuş orada . Sekreterlikdeki bayan da dosyama kağıtlarımı koydu ve bu nufüsda ki kağıtları geldiğinde getir dedi canımkuzum tedavine klomenle mi
devam edeceksiniz bir fikrin var mı bu konuda? eğer hapla devam edicekseniz rapora hemen ihtiyaç duymayacağınız için diğer kontrolde de götürebilirsin. ya da e devletten de çıkıyor o kağıt ordan çıkart bugün
bence sen yarın git. klomen için rapora gerek yok klomen sonunda aşılama için ihtiyaç var. sen yarın git belgeni de kontrole çağırdığında götürürsün. muhtemelen adetin 3. günü başlatacak klomene adetin 10. veya 9. günü de çağıracak kontroleE devletten çıkartmayı denedim artık verilmiyormuş , bana doktorum bütün sonuçlarımı gördükten sonra bi kağıt doldurdu dosya açtı ve koydu ve de dediki adetinin 2. Günü gel 113 nolu odada tedavine başlanılsın dedi bende kendim araştırdığım kadarıyla önce klomenle ilaç tedavisi oluyormuş orada . Sekreterlikdeki bayan da dosyama kağıtlarımı koydu ve bu nufüsda ki kağıtları geldiğinde getir dedi canım
evet canım malesef öyleler. İlk muayenede aynen ben de öyle düşünmüştüm sanırım sonra alıştım. Bilmiyorum tüp bebek için olmasa bile aşılamada katlanılabilir. tutmazsa tüp bebeğe yeterince para dökülecek çünkübugün bu hastaneye gittim. çok mutsuz ayrıldım.
çok yoğun bir yer. doktorum da hiç ilgilenmedi. üstelik kadın doktor çok sert davrandı muayene esnasında. hemşiresi de çok acele ettirdi. ben içerideyken daha giyinmeden başka hastayı çağırdılar.
biraz pis ve özensiz buldum. daha da gitmem
MERHABA CANIM, Ben de bu hastaneye gidiyorum 1 yıldır, 3 kere aşılama oldum ama sonuç yok maalesef. 2 ay kadar gitmedim senin gibi dinleneyim derken hayıt kullandım. Şu an kullanmıyorum hem ramazan diye.merhaba canlarım;
kısa bir bilgilendirme geçeyim.
bu ay hastaneye devam etmedim. çok yoruldum hem dinlenir hem kafamı toplarım diye.
bu arada bitkisel şeyleri deniyorum işte hayıt suyu falan gibi.
bat 1 haziran.
size sonuçlarımı yazarım
canım ben istanbulda bir aktarın gönderdiği bir kürü uyguluyorum şuan içinde hayıtta var. kendim yapmıyorum yani sıvı ekstresini kullanıyorum. istersen özel mesaj at ben bilgilendireyim seniMERHABA CANIM, Ben de bu hastaneye gidiyorum 1 yıldır, 3 kere aşılama oldum ama sonuç yok maalesef. 2 ay kadar gitmedim senin gibi dinleneyim derken hayıt kullandım. Şu an kullanmıyorum hem ramazan diye.
Sen nasıl kullandın canım? Ben tohumunu sıcak suya 15 dakika demleyip sabah akşam içtim, adetimi azalttı ama bayağı.