Değerin kaç çıktı canımKızlar benim aşılamadan sonra 11.günüm bugün kan testi yaptırdım sonuç negatif sanırım tutmadı
Benimde bugün 12.günüm canım 2.30 çıktı sabah test verdimBugün 12 gün 1.18 e düşmüş maalesef negatif
İnşallah yükselir canımBenimde bugün 12.günüm canım 2.30 çıktı sabah test verdim
Zannetmiyorum canım senin ne oldu don durumunİnşallah yükselir canım
10. Gün 2.80di 12.gün 1.16 ya düştü canım benimBenimde bugün 12.günüm canım 2.30 çıktı sabah test verdim
Off hakkımızda hayırlısı olsun elden bişey gelmiyor sadece üzülmekle kalıyoruz ama inşallah en kısa zamanda istediklerimize kavuşuruz10. Gün 2.80di 12.gün 1.16 ya düştü canım benim
İnşallah ben bi süre ara verme kararı aldım tedaviye çok yıprandım bu süreçte çünküOff hakkımızda hayırlısı olsun elden bişey gelmiyor sadece üzülmekle kalıyoruz ama inşallah en kısa zamanda istediklerimize kavuşuruz
Bende çok bunaldım Allahtan iki taraftanda ailelerimiz bilmiyor bir de onları dinleyemezdimİnşallah ben bi süre ara verme kararı aldım tedaviye çok yıprandım bu süreçte çünkü
Aynen bende kimseye söylemedim kimsenin haberi yok daha kendimi bu sürece alıştıramamıiken insanlara hiç anlatamazdımBende çok bunaldım Allahtan iki taraftanda ailelerimiz bilmiyor bir de onları dinleyemezdim
benimde sağ kasığımda kramplar var. Dün aşılama oldum lekelenme olmadı şükür ama ağrım varKızlar Benin sağ kasığımda ani kramplar oluyor normal mi
Benim 10.günüm hiç lekelenmem kanamam olmadı ama ağrılar sürüyorbenimde sağ kasığımda kramplar var. Dün aşılama oldum lekelenme olmadı şükür ama ağrım var
Pozitif sonuç olalım inşaallah da bu aralara dayanırımBenim 10.günüm hiç lekelenmem kanamam olmadı ama ağrılar sürüyor
Duyduğum kadarıyla kasık ağrıları oluyorlarmuş adet ağrısı gibi ama kişiden kişiyede değişe bilirmiş buda canımAşılaması pozitif olanlar en büyük belirtiniz neydş ?
Merhaba canim birsey sorcam hamileligin hayirli olsun bu arad ben 7 gun merional igne kullandim 8. Gun karindan catlatma igmesi vurdum suan beklemedeyim senin hamileligin ignelerden sonra mi oldu ?Benim 10.günüm hiç lekelenmem kanamam olmadı ama ağrılar sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?