Sonucunu öğrendin mi canım oldu muuArkadaşlar merhaba ben 26 yaşında sebepsiz 3 yıldır çocuğumuz olmuyordu klomen çatlatma iğnesi vs kullandım olmadı daha sonra bir devlet hastanesinde temmuz 27 de femara çatlatma iğnesi ve aşılama tedavisi oldum bugün 6.günüm aşılamadan sonra progestan diye bir fitil kullanıyorum ne zaman test yaptırıp en doğru sonucu alırım ? İlk aşılamada tutan var mı ? Yardım lütfenn
bende 24 ünde şılama oldum ama ağrım falan yok bugün 2. günüm inşallah pozitif sonuçlar alırızBende 21 inde aşılama oldum ağrılarım hala devam ediyor iğnenin etkisi mi tuttu mu nasıl bilebilirim
Hangi hastanede oldunuzbende 24 ünde şılama oldum ama ağrım falan yok bugün 2. günüm inşallah pozitif sonuçlar alırız
Umarım öyle olur kuzumbende 24 ünde şılama oldum ama ağrım falan yok bugün 2. günüm inşallah pozitif sonuçlar alırız
Aminnn inşlh hepimizin de tutar 6. Günüm test yaptım silik çıktı iğnenin etkisi hala devam ediyor sanırsamMerhaba bende bugun aşılama oldum.
Umarım bu süreçte olan herkes pozitifi görür
Sizin probleminiz neydi canım bende pcos vardı olmuyordubende 24 ünde şılama oldum ama ağrım falan yok bugün 2. günüm inşallah pozitif sonuçlar alırız
hiç bir pronlem yok bütük konterollerim yapıldı eşimede aynı şekilde hsg de çekildi bizde anlamadık günümüzün tıb açıklaması sebebi bilinmeyen kısırlık diyorlar ama her şey Rabbimden zamanını bekliyor ama biz bekleyemiyoruz sanırımSizin probleminiz neydi canım bende pcos vardı olmuyordu
inşallah bu süreçleri tekrar tekrar yaşamak zorunda kalmayızUmarım öyle olur kuzumçünkü aşırı ağrı çekiyorum ağrı eşiğim düşük zaten bu ay tutmasa önümüzdeki ay devam etmeyi düşünmüyorum çatlatma iğnesi bünyeme ağır geldi gece hastanelik oldum eşim de çok üzülüyor bir senelik evliyim olmadı ocakta tekrar başlarım bünyem kaldırmıyor
istanbul mega medipo dr gonca yetkin yıldırımHangi hastanede oldunuz
Kesinlikle ben biraz da nasip işi olduğuna inanıyorum tabi bir sorun varsa mutlaka tedavi edilmelihiç bir pronlem yok bütük konterollerim yapıldı eşimede aynı şekilde hsg de çekildi bizde anlamadık günümüzün tıb açıklaması sebebi bilinmeyen kısırlık diyorlar ama her şey Rabbimden zamanını bekliyor ama biz bekleyemiyoruz sanırım
şuan tek duam hayırlısıyla aşılamamın pozitif olması , ama olmasada dünyanın donu değil Rabbimin vardır bir bildiği ondan gelen baş göz üstüneKesinlikle ben biraz da nasip işi olduğuna inanıyorum tabi bir sorun varsa mutlaka tedavi edilmeli
Sonucunuz çıkınca haber edin olur mu umarım bu ay tüm aşılama yapanların tutar bu arada 4 eylülde sonucum çıkacak ve o tarihte evlilik yıldönümümüz eşime hediye olarak bu haberi vermek istiyorumşuan tek duam hayırlısıyla aşılamamın pozitif olması , ama olmasada dünyanın donu değil Rabbimin vardır bir bildiği ondan gelen baş göz üstüne
Benim 10. Günüm testim kaç gün önce pozitifti iğnenin etkisi üç gün önce geçti negatif oldu ama bugün yine silik çizgi vardı acaba mı dedimhiç bir pronlem yok bütük konterollerim yapıldı eşimede aynı şekilde hsg de çekildi bizde anlamadık günümüzün tıb açıklaması sebebi bilinmeyen kısırlık diyorlar ama her şey Rabbimden zamanını bekliyor ama biz bekleyemiyoruz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?