• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi aşılama diye gitttik tüp olacak lütfen yardım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ssahin83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
387
4
118
Ankara
kızlar en sonunda aşılama tedavisi için bugün hastaneye gittik. eşimden sperm örneği istediler. sonuçlar cıktı. ama ne görelim bizim sonuçlar 3 milyon. doktorda aşılama değil tüp yapalım dedi. ama şöyle bir sıkıntı varki eşimin sonuçları hiç bukadar düşük çıkmamıştı. p.tesi tekrar verecek bakalım bu sefer kaç tane çıkacak. kafam cok karıştı yüksek çıkarsa aşılamaya devam edilecek ama ben tüp olsun istiyorum. birde ankarada cebeci tıp fakültesinde yaptıracağız ama rapor alıp özel kurumda mı yaptırsak? daha önce cebeci tıp fakültesinde aşılamayada tüp bebek deneyen var mı? tecrübelerinizi paylaşırmısınız... kızlar fikirlerinizi bekliyorum.....

kızlar en sonunda aşılama tedavisi için bugün hastaneye gittik. eşimden sperm örneği istediler. sonuçlar cıktı. ama ne görelim bizim sonuçlar 3 milyon. doktorda aşılama değil tüp yapalım dedi. ama şöyle bir sıkıntı varki eşimin sonuçları hiç bukadar düşük çıkmamıştı. p.tesi tekrar verecek bakalım bu sefer kaç tane çıkacak. kafam cok karıştı yüksek çıkarsa aşılamaya devam edilecek ama ben tüp olsun istiyorum. birde ankarada cebeci tıp fakültesinde yaptıracağız ama rapor alıp özel kurumda mı yaptırsak? daha önce cebeci tıp fakültesinde aşılamayada tüp bebek deneyen var mı? tecrübelerinizi paylaşırmısınız... kızlar fikirlerinizi bekliyorum.....

Aşılama yapılabilmesi için benim bildigim kadarıyla 5 milyonun üzerinde olması gerekiyor bizim bile 9 milyon sperm vardı yıkandıktan sonra geriye kalan yani aşılamaya verilen 2'5 milyon 9 milyondan 2 buçuk milyon kaldı yıkandıktan sonra ve bu şekilde aşılama yapıldı gerçi pek ümidim yok bugün 10 uncu günüm 4 gün daha bekleyecem fakat tüp bebek içinde en azından biraz kendisine bakmasını öneririm ben şuan eşime ne bulursam veriyorum fındık fıstık keciboynuzu pekmezi keçiboynuzu kürü nohut yemegi kabak çekirdeği çekirdekli üzüm. Bu ve bunlar gibi şeyleri tüketsin en azından tüp bebege kadar artı prooxeed plus ta içiriyorum bunlar yapıldıgında faydası görülüyor çünkü bizim sayıda 9 milyonun altındaydı böyle yükselttik

Back