Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bugün çatlatma iğnesinin o günü saymazsak 12. Günü testim pozitif sizce gebelik varmıdır. Birde 10. Günde yapmıştım ikisinide ekliyorum. Şuan adetime 4 gün var ve kasık ağrılarım var birde aşırı sırt ağrım var
Kızlar bugün çatlatma iğnesinin o günü saymazsak 12. Günü testim pozitif sizce gebelik varmıdır. Birde 10. Günde yapmıştım ikisinide ekliyorum. Şuan adetime 4 gün var ve kasık ağrılarım var birde aşırı sırt ağrım var
Canım aşılama gününü saymadan 12. Gün çıkan sonuç%90 doğruyu söylüyor. Belki şimdi erken olabilir. İğne etkisi geç geçebiliyor. Sen aşılama sonrası 12. Günü dikkate al kuzum. İnşallah h bebeğin seninledir