• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama çatlatma iğnesi

larinsu

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
6
Kızlar bugün çatlatma iğnesinin o günü saymazsak 12. Günü testim pozitif sizce gebelik varmıdır. Birde 10. Günde yapmıştım ikisinide ekliyorum. Şuan adetime 4 gün var ve kasık ağrılarım var birde aşırı sırt ağrım var

Eklentiler

• IMG_7973.webp
    IMG_7973.webp
    92,9 KB · Görüntüleme: 224
  • IMG_7974.webp
    IMG_7974.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 222
E net 14. Günde çıkıyor deniliyor bence 14. Günde aynen böyle silik çıkarsa kan verin

Kızlar bugün çatlatma iğnesinin o günü saymazsak 12. Günü testim pozitif sizce gebelik varmıdır. Birde 10. Günde yapmıştım ikisinide ekliyorum. Şuan adetime 4 gün var ve kasık ağrılarım var birde aşırı sırt ağrım var
Canım aşılama gününü saymadan 12. Gün çıkan sonuç%90 doğruyu söylüyor. Belki şimdi erken olabilir. İğne etkisi geç geçebiliyor. Sen aşılama sonrası 12. Günü dikkate al kuzum. İnşallah h bebeğin seninledir

Sonuç ne oldu acaba hamile misiniz

Back
X