- 18 Eylül 2021
- 440
- 438
- 53
- 31
- Konu Sahibi sudedemir098
Testim yok sağlık ocağına sabah gitsem regl gecikti desem alırlarmı ki kanYarın yine test varsa yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testim yok sağlık ocağına sabah gitsem regl gecikti desem alırlarmı ki kanYarın yine test varsa yap
Ben sağlık ocağında hiç vermedim onu bilemiyorum ya..İn şa Allah vardır canımTestim yok sağlık ocağına sabah gitsem regl gecikti desem alırlarmı ki kan
Çok teşekkür ederim inşallah umudumu yitirmeden buda olurAdetin 2 günü gidiceksin doktora sana iğne yazıcak göbekten..onunla büyütecek yumurtaları 1 hafta..doktor sana dediği zaman gidiceksin muayine hep kontrol edicek..istediği büyüklükte olunca çatlatma iğnesi vurduracaksın..36 saat sonrada aşılama olucak..aşılama günüde eşin sperm vericek.
Ben sağlık ocağında hiç vermedim onu bilemiyorum ya..İn şa Allah vardır canım
Verdinmi kan canım?
Evet şuan o kadar yıkık durumdayım ki bilmiyorum nasıl olacak deprem beni çok etkilediBenim de 12.gün kan testim negatif çıktı ama daha adet olmadım ikinci aşılamayı yaptırcaktım ama psikolojim hiç iyi değil bu deprem hepimizi olduğu gibi beni de çok etkiledi belki sonra yaptırırım yine umudum var açıkcası ıkı durum için de Rabbim yardımcıları olsun Rabbim yardımcımız olsun
Kuzum hiç belli olmaz sen yap testYok diyorum netim bu konuda ama olurda da iki buçuk yılda en çok umutsuz olduğum ay da oldu diye bağrırıırmm buralarda hiç hiç yani sanmıyorum
Alırlar kuzumTestim yok sağlık ocağına sabah gitsem regl gecikti desem alırlarmı ki kan
Senin bebişin varmış yine olur elbet umudunu yitirmeÇok teşekkür ederim inşallah umudumu yitirmeden buda olur
Verdinmi kan canım?
Niqu vermedim sıcak duş falan aldım dün biraz adet ağrım oldu akşm da duşu aldım sabah kesin olurum dedim olmadım akşam uyuyana kadar miğde bulantısı çektim çıkartmadım ama zorladı beni ama göğüs ağrısı vs bişey yok yaniAlırlar kuzum
Sen hamileysen sıcak duş hiç olmaz..neden bunu ediyorsun..miğde bulantısı varsa kan ver..göğüs ağrısı hemen olmuyor canım..Niqu vermedim sıcak duş falan aldım dün biraz adet ağrım oldu akşm da duşu aldım sabah kesin olurum dedim olmadım akşam uyuyana kadar miğde bulantısı çektim çıkartmadım ama zorladı beni ama göğüs ağrısı vs bişey yok yani
Çok ikilem de kaldım eğer olsaydı 6 gün gecikmenin üzerinde testte çıkardı diye düşünüyorum sonucu yine üzecek belki o yüzden kan vermeye korkuyorumSen hamileysen sıcak duş hiç olmaz..neden bunu ediyorsun..miğde bulantısı varsa kan ver..göğüs ağrısı hemen olmuyor canım..
İnşallah hala adet olmadım tarlusal kullanıyorum soğan suyu içiyorum bakalım pazartesi günü tekrar randevum var evraklarimi hazırlayıp doktora teslim edicem aşılama için dua edin kizlarSenin bebişin varmış yine olur elbet umudunu yitirme
Sen ne zaman son yaptın testi?Çok ikilem de kaldım eğer olsaydı 6 gün gecikmenin üzerinde testte çıkardı diye düşünüyorum sonucu yine üzecek belki o yüzden kan vermeye korkuyorum
İşte pazar akşam pazartesi sabah yapmıştımSen ne zaman son yaptın testi?
İki tane biri akşm biri sabah ikisinde de çıkmadı gölge bile 6 gün gecikmişti oysa pazartesi şuan 8 9 gün geciktiSen ne zaman son yaptın testi?
Bakım doktorumu aradım asistan görüştürcek birazdan konuşayım da ona göre muayene ye giderim olmazsaİki tane biri akşm biri sabah ikisinde de çıkmadı gölge bile 6 gün gecikmişti oysa pazartesi şuan 8 9 gün gecikti
Anladım o zaman stresten öyle oldu..bak doktorun ne söylerBakım doktorumu aradım asistan görüştürcek birazdan konuşayım da ona göre muayene ye giderim olmazsa
Gerek kalmadı Niqu oldum şükür yani olmadığını tahmin ediyordum o yüzden regl bekledim o yüzden cumartesi ye randevu aldım regl oluncaAnladım o zaman stresten öyle oldu..bak doktorun ne söyler
Yaaa o zaman üşütmüşsün ben kussam demek kesin gebeyim..Bende tüp bebek merkezine Mart için randevu aldım..sadece ilk görüşmek içinGerek kalmadı Niqu oldum şükür yani olmadığını tahmin ediyordum o yüzden regl bekledim o yüzden cumartesi ye randevu aldım regl olunca