• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılama aşaması

Adetin 2 günü gidiceksin doktora sana iğne yazıcak göbekten..onunla büyütecek yumurtaları 1 hafta..doktor sana dediği zaman gidiceksin muayine hep kontrol edicek..istediği büyüklükte olunca çatlatma iğnesi vurduracaksın..36 saat sonrada aşılama olucak..aşılama günüde eşin sperm vericek.
Çok teşekkür ederim inşallah umudumu yitirmeden buda olur

Benim de 12.gün kan testim negatif çıktı ama daha adet olmadım ikinci aşılamayı yaptırcaktım ama psikolojim hiç iyi değil bu deprem hepimizi olduğu gibi beni de çok etkiledi belki sonra yaptırırım yine umudum var açıkcası ıkı durum için de Rabbim yardımcıları olsun Rabbim yardımcımız olsun
Evet şuan o kadar yıkık durumdayım ki bilmiyorum nasıl olacak deprem beni çok etkiledi

Niqu vermedim sıcak duş falan aldım dün biraz adet ağrım oldu akşm da duşu aldım sabah kesin olurum dedim olmadım akşam uyuyana kadar miğde bulantısı çektim çıkartmadım ama zorladı beni ama göğüs ağrısı vs bişey yok yani
Sen hamileysen sıcak duş hiç olmaz..neden bunu ediyorsun..miğde bulantısı varsa kan ver..göğüs ağrısı hemen olmuyor canım..

Sen hamileysen sıcak duş hiç olmaz..neden bunu ediyorsun..miğde bulantısı varsa kan ver..göğüs ağrısı hemen olmuyor canım..
Çok ikilem de kaldım eğer olsaydı 6 gün gecikmenin üzerinde testte çıkardı diye düşünüyorum sonucu yine üzecek belki o yüzden kan vermeye korkuyorum

İki tane biri akşm biri sabah ikisinde de çıkmadı gölge bile 6 gün gecikmişti oysa pazartesi şuan 8 9 gün gecikti
Bakım doktorumu aradım asistan görüştürcek birazdan konuşayım da ona göre muayene ye giderim olmazsa

Back