- 20 Ağustos 2021
- 656
- 1.122
- 63
- Konu Sahibi sudedemir098
Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde 18 ocakta aşılamam oldu ne belirtileriniz vardı acaba aniden giren kasık ağrılarım oluyor benim böyle bir şey yaşadınız mıMerhaba arkadaşlar 1 ay öncesine kadar benim de takip ettiğim bir başlıklı burası, 26 aralıkta biri 19 mm biri 20 mm olmak üzere 2 yumurtam büyümüştü ve çatlatma iğnesi vurmuştu doktorum akabinde de 28 aralıkta aşılamam yapıldı. Aşılamadan sonraki 11. Günde test yaptım ve silik çift çizgi gördüm hemen kan verdim ve kan değerim 51 çıktı. O günden bu güne kadar kan takibi yaptım ve bugün ilk doktor randevum vardı. Bugün ikiz olduğunu öğrendik ilk defa ve şok olduk. Herkes genelde ilk aşılama tutmaz der moralinizi bozar ama sakın hiçbir şey için moralinizi bozmayın kızlar. Rabbim ol diyince her şey oluyor ve Allahım isteyen kimsenin kucağını evlatsız bırakmasın. Ben 27 yaşındayım elimde hiçbir sorun yoktu bende pcos vardı ve 1.5 yıl hamile kalmamıştım normal olarak o yüzden direkt aşılama ile başladık ve çok şükür ilk aşılamamızda ikizlerimize hamile kaldım