• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Asilama 2021 kasim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bitez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2021
24
6
1
33
Merhaba arkadaslar ben muglada asilama yaptırdım 25 inde asilamam gerçekleşti kasiklarimda ağrı var daha test için 12 gün var tecrubelerinizi paylasirmisiniz

Merhaba bende 22 Kasım'da ilk asilamami oldum aşılama günü hafif kanamam oldu bir kaç damla bide hafif ağrı aşılama günü ve ertesi gün devam etmişti şuan göğüslerim aşırı sis ama yumurtlamadan sonra olur bende hep bide kullandığım duphoston ilacdan gaz sancım var aşılamanın 7 gunundeyim bakalım bu ay o güzel haberi alacakmiyim alamazsam önümüzdeki tüp bebeğe geçiş yapicam.

Merhabalar bende dün yaptırdım yani ayın 27 de kasık ağrım var acayip şekilde ve gaz sancım var benim ikinci aşılamam ilkinde de bu belirtileri yaşamıştım fakat tutunma olmamıştı hayırlısı olsun hepimiz için inşallah 🤲

Bende 25inde yaptırdım asılma banada dupbaston verdi doktor kasilarimda ilk 3 gün fena ağrı vardı şuan azaldı goguslerim çok şişti sanırım iğne ve ilaçlardan Aralık 9 da test yapicam inşallah isteyen herkese nasip olur olmassada üzülmeden devam 2.ci asilama oda olmazsa tup bebek

Merhaba bende 22 Kasım'da ilk asilamami oldum aşılama günü hafif kanamam oldu bir kaç damla bide hafif ağrı aşılama günü ve ertesi gün devam etmişti şuan göğüslerim aşırı sis ama yumurtlamadan sonra olur bende hep bide kullandığım duphoston ilacdan gaz sancım var aşılamanın 7 gunundeyim bakalım bu ay o güzel haberi alacakmiyim alamazsam önümüzdeki tüp bebeğe geçiş yapicam.
Bende 6 günün deyim ilk aşılama kasik agrim ve göğüs ağrım var ben ilk defa yaşıyorum bu ağrıyı ve banada duphaston yani ama önümüzdeki çarşamba basla dedi

Ara vermeden 2.ci asilama oluyormu acaba bende 25 inde ilk asilamam tutmazsa hemen arkasındaki ay yapılıyormu acaba
Şöyle oluyor canım benim ilkinde yumurtalarım kendiliğinden büyümüştü ilaç kullanmamıştım o yüzden doktorum ara vermeye gerek yok dedi.2.de klomenle büyüttük 4 tane yumurtam olustu

Merhaba arkadaslar ben muglada asilama yaptırdım 25 inde asilamam gerçekleşti kasiklarimda ağrı var daha test için 12 gün var tecrubelerinizi paylasirmisiniz
Merhaba bende Muğla’da yaptırdım aşılama bu ağrılar normal merak etme yarın da sonucumu öğrenmek için kan vercem hatta benim dün bile ağrım oldu gece göğüs uçlarım acıdı ve hala dokununca açıyor acıkma hissi oldu gece 3 de kalktım bi şeyler yedim bakalım hayırlısı 🙏🏻🤲🏻

Merhaba bende Muğla’da yaptırdım aşılama bu ağrılar normal merak etme yarın da sonucumu öğrenmek için kan vercem hatta benim dün bile ağrım oldu gece göğüs uçlarım acıdı ve hala dokununca açıyor acıkma hissi oldu gece 3 de kalktım bi şeyler yedim bakalım hayırlısı 🙏🏻🤲🏻
Hadi hayırlısı inşallah olumlu olur yazın mutlaka

Eren beymi yapti asilamanizi Benimkini stajyer doktor yapti
İnşallah sen kime yaptırdın Muğla’da iyi mi memnun musun

Sonuç alalimda nerde olduğu önemsiz inşallah güzel haberler aliriz
Aynen öyle canım güzel sonuç alalım tüp bebeğe kalmayız inşallah ya rabbim 🙏🏻🤲🏻Sen bizim umutlarımız dualarımızın kabul olmasını nasip et evlat hasreti ile yanıp tutuşan ve isteyen herkese nasip et ya rabbi🙏🏻🤲🏻

Aynen öyle canım güzel sonuç alalım tüp bebeğe kalmayız inşallah ya rabbim 🙏🏻🤲🏻Sen bizim umutlarımız dualarımızın kabul olmasını nasip et evlat hasreti ile yanıp tutuşan ve isteyen herkese nasip et ya rabbi🙏🏻🤲🏻
Amin canım aşılamayla tutsun isteyen herkese nasip olsun inşallah

Back