Aşılama 10. Gün

tetik21

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2023
12
1
6
28
Kızlar selam
Aşılamanın 10. Gününden bildiriyorum hiç bir belirtim kalmadı ve çok mutsuzum tutmadı diye, ilk aşılamamdı 5 senedir çocuk istiyoruz eşimde de bende de bir problem olmadığı halde hiç gebe kalamadım.
Sormak istediğim konu şu hiç belirti göstermeyip gebe kalan var mı aramızda belki biraz umut olur

Umutsuz olma herkeste farklı oluyor benim ilk aşılamamda birsürü belirti vardı negatif çıktı. Bir anlamı yok bence şimdi ikinci aşılamam oldu bunda daha değişik

Bitanem ilk aşılamada adet sancısı vs belirtim vardı olumsuzdu bende şuan 2.aşılamada beklemedeyim belim agrıyor ve yine kasık karın agrım var gibi daha pazartesi oldum.

Slm ayni durum dayiz benim bugun 12 günüm test yaptım cikmadi yarin kan testim var allahin izinyle olur diye umut etdiyorum

Bitanem ilk aşılamada adet sancısı vs belirtim vardı olumsuzdu bende şuan 2.aşılamada beklemedeyim belim agrıyor ve yine kasık karın agrım var gibi daha pazartesi oldum.
İnşallah bize de nasip olur kolaylıkla ve hayırlı bir şekilde

merhaba kızlar bende 7 aralıkta 2.aşılamamı oldum 10. günüm ama bu sefer nerdeyse hic ağrım olmadı ilk aşılama cok ağrılıydı ve negatifti. bu sefer ağrım yok göğüslerim cok büyüdü ve ucunda hassasiyet cok fazla 12. gün kan testine gideceğim beklemek zor inşallah bu sefer tutmuştur

Sonuç nedir canım yeni gördüm yorumunuzu
Benim negatif oldu malesef

Merhaba guzel kizlra. Benimde asilamanin 7. Gunu. Dun bel agrim olmustu sabahlari kalkarken mide bulantim oldu 2 gundur. Birde sol kasigimda dokununca hafiften cok agri oluyor gulunce falan. 18 aralik asilmamami oldum. 23 aralik idrar testi yaptim 6 ci gunu hafif ikinci cizgiyi gordum. O igne etkisi sanirim. Bu sabah 7 ci gunu yani 24 aralik test yapdim sadece tek cizgi negativi gordum. Simdi bu pozitive donermi acaba? İlk asilamam catlatma igneminde 9. Gunu 16 aralikta olmustum. İlk asilmamam tehsisim yumurta tembelligi esimdede sperm hizi dusuk. Aslinda tup bebek adiyla gittik ama doktor asilma uygun gordu. Hsg cekimide yapti tupler acikti

12.gün beta 61 14. gün 161 cıktı canım pozitif en kısa zamanda hayırlısını nasip etsin rabbim
Ya canim tebrike derim darisi bizlerin basina bizim icinde dua et nolursun. Allah hayirli evlat eylesin insallah. Cok seviniyorum boyle pozitivler duyunca bizede bi umut oluyor

Ya canim tebrike derim darisi bizlerin basina bizim icinde dua et nolursun. Allah hayirli evlat eylesin insallah. Cok seviniyorum boyle pozitivler duyunca bizede bi umut oluyor
etmem mi canım benim allahım benim gibi isteyip tedavi olan olmayan isteyen bütün kardeşlerime versin cok tesekkür ederim amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…