Herkese merhaba,
6 aylık güzel giden bir ilişkim var. Şimdilik büyük bir sorun yaşamadık ufak tefek problemler dışında. Yalnız ben birine çok bağlanıp aşık olduğum zaman kendimi kaybediyorum saçmalıyorum, fazla üzerine düşüyorum, gereksiz şeylere takılıyorum, kendimden soğutuyorum bla bla. Bunda da aynısı olmasından çok korkuyorum.
Geçmiş mesajlarda daha ilgiliymiş daha güzel bir iletişim varmış gibi hissediyorum ben üzerine düştükçe karşıdaki soğuyor. Şu an ciddi bir seviyede değil ama dediğim gibi zamanla bu durumun böyle olmasından korkuyorum.
Bana şu an Ne yapmamı önerirsiniz? Taktik, şöyle yap böyle yapma, öneri, uyarı, tecrübe hepsine açığımTeşekkür ederim şimdiden
Saatlerce yazışmayız konuşmalarda önceden uzundu şimdi kısa, zaten uzak şehirlerdeyiz. O yazmadan yazmayayım falan?Uzun uzun telefon konuşmaları yapmayın,saatlerce yazışmayınbiz böyle yaptık,evliyiz
E karşıdakini rahatsız edecek durumu çözmüşsünüz ve ne güzel ki kabullenmişsiniz. Genelde bu tarz davranan kişiler "Çok sevdim hak etmedi." tribine bağlar, siz öyle değilsiniz.Yalnız ben birine çok bağlanıp aşık olduğum zaman kendimi kaybediyorum saçmalıyorum, fazla üzerine düşüyorum, gereksiz şeylere takılıyorum, kendimden soğutuyorum bla bla. Bunda da aynısı olmasından çok korkuyorum.
Evet kilit nokta, ama nasıl? Karar alıyorum bugun önce onun yazmasını bekleyeceğim diye, sabah günaydın yine ben yazıyorumAkışına bırakın
Birbirinizi tanıdıkça konuşmalar rutinleşecek,ilk zamanlar birbirinizi tanımıyordunuz haliyle iletişim yüksekti artık daha düzene girmesi gayet normalSaatlerce yazışmayız konuşmalarda önceden uzundu şimdi kısa, zaten uzak şehirlerdeyiz. O yazmadan yazmayayım falan?
Yok farkındayım bu durumun, bu kez aynısı olmasın diye uğraşıyorum. Kendime meşguliyet bulayım desem zaten yoğun çalışıyorum akşam birkaç saat konuşuyoruzE karşıdakini rahatsız edecek durumu çözmüşsünüz ve ne güzel ki kabullenmişsiniz. Genelde bu tarz davranan kişiler "Çok sevdim hak etmedi." tribine bağlar, siz öyle değilsiniz.
Geri kalan tek şey kendinizi frenlemek. Karşınızdakine aşık olsanız da hayatınızın ondan ibaret olmadığını unutmamak.
Evet normal yani bunlar, ama işte bu kafa bir garip panikliyorum hemen geçmiş konuşmaları okuyup aa bak Ne güzel davranıyormuş bana Ne kadar ilgiliymiş ne oldu da böyle oldu gibiBirbirinizi tanıdıkça konuşmalar rutinleşecek,ilk zamanlar birbirinizi tanımıyordunuz haliyle iletişim yüksekti artık daha düzene girmesi gayet normal
İlk önce kim uyanıyor yukarıdaki mesajda gördüm,ilk uyanan kimse o günaydın der :)Evet normal yani bunlar, ama işte bu kafa bir garip panikliyorum hemen geçmiş konuşmaları okuyup aa bak Ne güzel davranıyormuş bana Ne kadar ilgiliymiş ne oldu da böyle oldu gibi
Saatlerce konuşup mesajlaştıkSaatlerce yazışmayız konuşmalarda önceden uzundu şimdi kısa, zaten uzak şehirlerdeyiz. O yazmadan yazmayayım falan?
O uyanıyor ama değişiyor kimin günaydın diyeceğiİlk önce kim uyanıyor yukarıdaki mesajda gördüm,ilk uyanan kimse o günaydın der :)
Böyle şeylere fazla anlam yüklemeyerek başlayabilirsiniz. Bizim ilişkimizde de yüzde 90 ben yazarım günaydını çünkü daha geç kalkıyorum, önceden mesaj yazmaması gerektiğini öğrendi.Evet kilit nokta, ama nasıl? Karar alıyorum bugun önce onun yazmasını bekleyeceğim diye, sabah günaydın yine ben yazıyorum