- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
-
- Konu Sahibi Sadecesen2
Ilk defa aşık oldum bende onunla asla olmaz diyordum birde su basıma gelene bak okulda nasıl yüzüne bakarım ,nasıl unuturum onu bilmiyorum keşke bir Işık olsa eğer yüreğide iyi ise olsa ne mutlu olurdum.Bilmiyorum o ne düşünuyordur ama rezil olacak birsey yok bundan sonrada dikkat edersin takma yani
Ama platonik aşkı hep merak etmişimdirnasıl olabiliyor diye cocuken bile olmadı .. bilemedim
çok zor bir durum sevilen insan tarafından kalbimizin kırılması..Ben imkansıza aşık oldum .ilk zamanlar sinir Olduğum onunda bana sinir olduğu bir adam şimdi ise işler Değişti o ne düşünüyor bilemiyorum ama bugün elimde olmadan Gözlerine baka kaldım saniyelik ti ama sanki askımı anlattım ben devam etseydim bakmaya oda sürdürür dü eminim . Kendimden utandım birden bir daha görmesem iyi olur diyeceğim ama ayni ortamda Çalışınca bu çok zor.aslında buraya gelmeden önce resmini görmüştüm o zaman vuruldum fakat dediğim gibi bana öyle ters davrandı ki ve çok kırdı düşman oldum ona sonra sonra birlikte etkinliklere katılınca bir sıcaklık oldu bende yeniden işte o günden sonra böyleyim.unutmak en iyisi değilmi kızlar.o kesin dalga geçti içinden benimle rezil ettim kendimi aşk insani resmen aptallaştırıyor kendime kızıyorum Karşılıksız askın içine attım kendimi .
Evet çok yıkılmıştım bana öyle Kırıcı Konuşmalar yaptıkı dışı ileiçi hiç bir değil dedim.ve ben bu adama yeniden asık oldum yanlış yapıyorum bılıyorum ama bana Kars'ı davranışlarıda ilk günkü gibi değil Değişti sanki.çok zor bir durum sevilen insan tarafından kalbimizin kırılması..
ah canım bedenine söz geçirirsin belki ama kalp... olmuyor işte kalp deyince akan sular duruyor maalesef..Evet çok yıkılmıştım bana öyle Kırıcı Konuşmalar yaptıkı dışı ileiçi hiç bir değil dedim.ve ben bu adama yeniden asık oldum yanlış yapıyorum bılıyorum ama bana Kars'ı davranışlarıda ilk günkü gibi değil Değişti sanki.
Sevilmeyi özledim ya .ne zaman bulur beni bu duygu hiç bilmiyorum yıllar sonra buldum bu askı ama gelde karşındakine anlat .tutsa elimden bende seni seviyorum dese olmazmıydı ah ah merde film gibi sevgiler ,sevilmeler .derdıme ortak olduğunuz için sevindim bu arada.ah canım bedenine söz geçirirsin belki ama kalp... olmuyor işte kalp deyince akan sular duruyor maalesef..
Neden imkansız peki?
:))) bende geçtim bu yllardan ve hala geçiyorum sanırım bu dert ortaklığımız hep sürecek.Sevilmeyi özledim ya .ne zaman bulur beni bu duygu hiç bilmiyorum yıllar sonra buldum bu askı ama gelde karşındakine anlat .tutsa elimden bende seni seviyorum dese olmazmıydı ah ah merde film gibi sevgiler ,sevilmeler .derdıme ortak olduğunuz için sevindim bu arada.
Ben öğretmenim Oda meslektaşım yaşlarımız da yakın ama olmaz işte .benımle ilgilense her turlu Fırsatı yaratırdı görmek için .Neden imkansız peki?
Siz de demi ayni dert Allah karşımıza Hakkımızda hayırlısının çıkartsın ne diyeyim .öyle acı ki tarifi yok bugün Gözlerine bakıp dondum resmen bir şey söylemeden de kaçtım yanından ağlamak istedim ama okul olunca ortam göz yaslarını içine akıtıp miniklerime adıyorum kendimi .evde tek basıma kalınca insan yıkılıyor işte ozaman her yer bir zindan.:))) bende geçtim bu yllardan ve hala geçiyorum sanırım bu dert ortaklığımız hep sürecek.
canım resmen ruh ikiziyiz ya aynı dert bende de var al işteSiz de demi ayni dert Allah karşımıza Hakkımızda hayırlısının çıkartsın ne diyeyim .öyle acı ki tarifi yok bugün Gözlerine bakıp dondum resmen bir şey söylemeden de kaçtım yanından ağlamak istedim ama okul olunca ortam göz yaslarını içine akıtıp miniklerime adıyorum kendimi .evde tek basıma kalınca insan yıkılıyor işte ozaman her yer bir zindan.
Ben imkansıza aşık oldum .ilk zamanlar sinir Olduğum onunda bana sinir olduğu bir adam şimdi ise işler Değişti o ne düşünüyor bilemiyorum ama bugün elimde olmadan Gözlerine baka kaldım saniyelik ti ama sanki askımı anlattım ben devam etseydim bakmaya oda sürdürür dü eminim . Kendimden utandım birden bir daha görmesem iyi olur diyeceğim ama ayni ortamda Çalışınca bu çok zor.aslında buraya gelmeden önce resmini görmüştüm o zaman vuruldum fakat dediğim gibi bana öyle ters davrandı ki ve çok kırdı düşman oldum ona sonra sonra birlikte etkinliklere katılınca bir sıcaklık oldu bende yeniden işte o günden sonra böyleyim.unutmak en iyisi değilmi kızlar.o kesin dalga geçti içinden benimle rezil ettim kendimi aşk insani resmen aptallaştırıyor kendime kızıyorum Karşılıksız askın içine attım kendimi .
Evet ya hatta böyle içimden diyorumki onu görünce bazen keşke sarsa sarmalasa beni o sıcaklığıyla üzüntülerime sevinçlerime ortak olsa basımı omuzuna yaslasam seviyorum seni diyebilsem sma nerde .uzaktan seviyorum onu şimdi beni düşünmüyordur bile .canım resmen ruh ikiziyiz ya aynı dert bende de var al işteonun gözlerine bakınca insanın içi eriyor be
yok ben kararımı verdim resmen ruh ikiziyizEvet ya hatta böyle içimden diyorumki onu görünce bazen keşke sarsa sarmalasa beni o sıcaklığıyla üzüntülerime sevinçlerime ortak olsa basımı omuzuna yaslasam seviyorum seni diyebilsem sma nerde .uzaktan seviyorum onu şimdi beni düşünmüyordur bile .
Evet izlemek en doğru olanı .olacagı varsa olur yoldaşa neyapalım sevgimi gömer giderim.adama gidip sana aşık oldum dememişsin ya, kendini kötü hissetme, rezil olunacak bir durum yok. ağzından bişey çıkmadığı sürece sıkıntı yok. bir süre izle bakalım sana karşı davranışları nasıl olacak. en büyük aşklar nefretle başlar klasiğini unutma.
Sizin karsılıksızmıyok ben kararımı verdim resmen ruh ikiziyizaynı duyguları bende hissediyorum