Aşık olmak güzel bir şey miş ama

valla artık devir değişti e tabi erkekler de değişti şekerim :KK70: piknik olabilir çok da güzel olur hatta. zaten çok da çaba sarf etme bir tarafları çok havalanmasın. sen boş olmadığını belli et, utangacım demişsin demesen git sen konuş diyeceğim ama aşırı doz yüklemesi de yapmak istemiyorum :oops:
Adam'ı her gördüğümde günaydın ,iyi günler demekten bıkmıştır benden.bide istemsiz onu görünce gülesim geliyor .sonra oda Gülüyor ...

Ben asık olunca onun tüm hareketlerinede anlam katiyrum bilmiyorum ki seviyormu KESK'e bir arkadaş olamada ağzını arasa nerde.
Ee aşk bu zaten. Her bakışı her hareketi ayrı anlamlar barındırır. Halbuki sıradan şeyler yapar karşıdaki. Bence dertlenmeyin. O bakışmalar, gözlerin kaçırılması falan ahh ahhh. Aşk güzel şey. Sınırlarınızı aşmadan belki çoook çok minik sinyaller vererek ama tabi ki ilk adımı karşıya bırakarak yaşayın. Yalnız kendinizi çok kaptırmayın da tek taraflıysa üzülmeyin ilerde. Neden bilmiyorum bana tek taraflı gibi gelmedi. Umarım öyledir. :KK60:

işteee. keşke bunu anlayabilen varlıklar olsalar amaaa.. keşke tüm erkekler AŞK için bizi sevse.. ama aşk değil bazılarının niyeti.
Evet dünya böyle iyisiyle kötüsüyle Dönüyor bizde bir oyuncu gibi ordan oraya sürükleniyoruz Allah'ım kalplerine dogdursun sevdiklerimizin dillerimize gerek kalmadan Gözlerimiz anlatsın onun için çarpan kalbimizi.

Evet dünya böyle iyisiyle kötüsüyle Dönüyor bizde bir oyuncu gibi ordan oraya sürükleniyoruz Allah'ım kalplerine dogdursun sevdiklerimizin dillerimize gerek kalmadan Gözlerimiz anlatsın onun için çarpan kalbimizi.
ne güzl konuştun canım ya :) derinden söylüyorsun bunları sen :) bak en nefret ttiğim şey şu laf büyüüük aşklar büyük nefretlerden doğar . dedim bi yürüyün gidin ne saçma şey :KK70: ama büyük konuşmamak gerekiyor :KK70: bende ilk zamanlar nasıl gıcık oluyordum varyaa :KK70: ama şimdi düşünmekten alamıyorum kendimi.

Ee aşk bu zaten. Her bakışı her hareketi ayrı anlamlar barındırır. Halbuki sıradan şeyler yapar karşıdaki. Bence dertlenmeyin. O bakışmalar, gözlerin kaçırılması falan ahh ahhh. Aşk güzel şey. Sınırlarınızı aşmadan belki çoook çok minik sinyaller vererek ama tabi ki ilk adımı karşıya bırakarak yaşayın. Yalnız kendinizi çok kaptırmayın da tek taraflıysa üzülmeyin ilerde. Neden bilmiyorum bana tek taraflı gibi gelmedi. Umarım öyledir. :KK60:
Banada öyle gelmiyor biliyormuşum çünkü ben onu görünce Allah'ım dedim bu okul Olmalı ve oldu .ve başka birsey daha var onunla ortak olan resmen kader dedirtiyor insana.

ne güzl konuştun canım ya :) derinden söylüyorsun bunları sen :) bak en nefret ttiğim şey şu laf büyüüük aşklar büyük nefretlerden doğar . dedim bi yürüyün gidin ne saçma şey :KK70: ama büyük konuşmamak gerekiyor :KK70: bende ilk zamanlar nasıl gıcık oluyordum varyaa :KK70: ama şimdi düşünmekten alamıyorum kendimi.
Ay duygularımız bir canım ya bizim hikayeler mutlu sonla biter inşallah sana dua edeceğim .

Ay geç olmuş derdime ortak olanlara sevgiler iyiki varsınız .hayat paylaşınca inanin çok daha güzel buraya gelip anlatmasaydım içim hic rahat etmeyecekti.guzel gelişmelerim olursa burada mutlaka paylaşırım ,uzuleceksekte hayat bu deyip yol almaya devam..

O zaman neden olmasın sadece bekleyin yeter. Ben 2 sene beklemiştim mesela
Dün yanına uğradım da anlamış sanırım Aşik olduğumu konuşmasam hic konuşmayacak sanki .bıde benden uzaklaşmak ister gibi bir hali vardı .hoslansaydı benimle oda sohbet etmeye çalışırdı .bıtırmeye çalışıyorum artık kafamda onu .ben beklerim de o bir Ümit verse ...

Dün yanına uğradım da anlamış sanırım Aşik olduğumu konuşmasam hic konuşmayacak sanki .bıde benden uzaklaşmak ister gibi bir hali vardı .hoslansaydı benimle oda sohbet etmeye çalışırdı .bıtırmeye çalışıyorum artık kafamda onu .ben beklerim de o bir Ümit verse ...
Hic belli olmuyor ki bu isler. Bazi erkekler uzak kalip duygularindan emin olmak ister karar vermek icin. Hani mesela ondan uzakken onu ozluyor muyum gibisinden. Ama tabi bilemeyiz. Zamana birakmanizda fayda var. Genelde vazgectigimiz anda gelir zaten.

X