aşık oldum yardım edin

uykumvarken

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2015
6
0
34
Resmini attigim adam kipa 2015 ramazan reklaminda oynuyor.Sacma gelebilir ama televizyonda gordugum an asik oldum.Suan adini ve soyadini bulmaya calisiyorum sizde yardim ederseniz adini ve soyadini bulmaya calisin lutfen ya da taniyananiz varmi?

Eklentiler

• SC20150609-185804.png
    33,4 KB · Görüntüleme: 415
Resmini attigim adam kipa 2015 ramazan reklaminda oynuyor.Sacma gelebilir ama televizyonda gordugum an asik oldum.Suan adini ve soyadini bulmaya calisiyorum sizde yardim ederseniz adini ve soyadini bulmaya calisin lutfen ya da taniyananiz varmi?
müge anlı ya çık o bulur hemencikAyrıca şu aşk kelimesini basitleştirmeyin bu kadar

valla bende tolgahan sayışmana acayip hayranlık duymaya başladım.. aşk demeyin şuna etkilendim beğendim falan deyin

Aşk değildir o etkilenmişsin sadece aşk bu kadar basit değil geçer bir süre sonra

Adam o kadar da guzel bir adam degil, ilk goruste tvden asik olup da kkya yazacak kadar hatun bir sey yasamadiysa 1 reklamda oynamis tatlis oglanin kendi tanitimini yapma cabasi bence bu allah düşürmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…