Aşık olduğum kişiyle yıllar sonra karşılaştığımızda çok donuk baktı, gülümsedim ama çok donuktu, neden olabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lalalinda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mart 2022
58
-9
31
Merhaba herkese, arkadaşımın üyeliği bu buradan sizlerden bilgi almak istedim. Arkadaşım kendince yorumlar yaptı soruma, buradan da kızlardan fikir alabileceğimi söylediği için burdan yazıyorum, üyelik için vaktim yok şu an... Yaşım 28. Soruma geçiyorum.

Aşıktık, hiç sevgili olmadık. Hala aşığım ama hikayeler uzun... En son bir yeri bırakmamam konusunda bir kaç ay önce çok diretmişti. Ben de bırakmadım ama haftalarca o yere o bırakma sebebimden dolayı gitmedim, son hafta orada oldum, bu hafta, yani bırakmadım. Kendisi de aynı yerde bulunuyor başka bir nedenden. İki yıl sonra bugün kapıdan çıkarken gözgöze geldik ana çok donuktu. Çok donuk baktı... Her zamanki o eski enerjisi kalmamıştı sanki. Bu kırgınlık mı, kızgınlık mı, hiçlik mi, aşk mıydı?

Yeterince gizemli olmamış 🤷🏻‍♀️

28 yaş uzaktan uzağa yıllarca birini sevmek, bakışlarından mana çıkarmak için çok geç değil mi? neden duygularınızı açıkça dile getirip bu işi bir adım ileriye veya sonsuz geriye taşımıyorsunuz? çok tatlı ve romantik ama hayat akıp gidiyor :KK43:

arkadaşımın üyeliği bu buradan sizlerden bilgi almak istedim. Arkadaşım kendince yorumlar yaptı soruma, buradan da kızlardan fikir alabileceğimi söylediği için burdan yazıyorum, üyelik için vaktim yok şu an...
Arkadaşınız üyeliğini size kullandıramaz yasak.

Kullanım Sözleşmesinin "Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar." kuralı ihlal edildiğinden üyelik iptal edilmiştir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X